Hamilemiyim yada beklemeli miyim?

Kızlar slm 13 Eylül son adet tarihim pcosluyum amh 7.7 düzensiz yumurtlama var ama halen adet olmadım hiç bir belirtim yok bel ağrım dışında 2 gün önce test yaptım 2.30 çıktı hafif akıntım var normalde adet olmadan önce kasık meme bel karın ağrım olurdu hiç biri yok sizce biraz daha beklemeli miyim adetim 5 gün geçti ilk defa bu kadar geçikti şuan nötr bir haldeyim olumlu olumsuz hiçbir hissim yok..
Merhaba. Ben de tescilli pcosluyum 😄 Döngüm hiçbir zaman düzenli olmadı , yumurtlamam da. Normalde her regl öncesi kasık ağrısı,tek sivilce,göğüs hassasiyeti yaşayan biriyim. İlk gebeliğimde reglme kadar ve öncesinde bunların hiçbirini yaşamadığım için şüphelenip test yapıp öğrenmiştim hamileliği. Herkeste ve her hamilelikte belirti olmuyor. Gönlünüzce olsun her şey ☺️

Öyle hemen pes etme deniyoruz Allah'tan ümit kesilir mi vakti zamanı var üzülme 🤲
Umarım öyledir 27 yaşına girdim dün doğum günümdü çok hissetmiştim çok inanmıştım nasip olmadı inşallah vakti gelince allahım nasip eder daha kötüsüyle sınamasın

Back