- 26 Mart 2021
- 250
- -40
- 11
- 29
- Konu Sahibi Caresizzzz
-
Böyle hissetmiyordum , hamile kaldıktan sonra hormonlardan mıdır nedir çok düşünür ve kendimi ağlar halde buldum. Evimin temizliğini yapamıyorum rutin çamaşır bulaşık ve yemek. Dip köşe giremiyorum bebek sıkıntılı diye. Tanıdığım yok güç alamıyorum kendimi değersiz hissediyorum dediginiz ne kadar doğru kendi kendime yetebilmem gerek ama yapamiuorumEşiniz ne kadar diretse de siz arkadaşınız ile ilişkinizi sürdürmek isteseydiniz diretirdiniz diye düşünüyorum demek ki sizede sonlandırmak makul gelmiş. İnsan zaman zaman bocalıyor veya her şeyi salabiliyor ancak her zaman kurtarıcı gelmiyor kendi kendinize de yetebilmelisiz , başkaları ne düşünürse düşünsün değerlisiniz . Kendi benliğinizi güçlendirmek için destek alabilirsiniz.
Al çocuğu sen taşı deyin o zaman bu nasil bir davarlık yahu. Cocugunu tasiyorsunuz ortada riskli bir gebelik var adamin isteklerine bakin pes.eski halimi çok özlüyor ki bunu bir kaç kez de söyledi kendimi çok mutsuz hissediyorum
Bunlar iyi günlerin çocuk doğunca banyo yapacak fırsatınız olmuyor diyolar bu doğru muHamileyken bende öyle bi salıyorum ki o arkadaştan beş tane gelse toparlayamaz bu dönemde geçecek eski pırıltılı günlerimize döneceğiz
Arkasından şu tabiri kullandınız biriyle arkadaşlığı kesmeniz kızın hayrına olmuş.biraz yolundaydı
Arkadaşıma şuan mesaj atsam şuan cevap verir öyle bir şey değil. Fakat son zamanlarda eşime karşı tavırlarından sınır olduğum için biraz da kesmeyi mantıklı buldum. Sonuçta eşim bu insandan haz etmiyor bu kızda bundan etmiyor ortada kalan ben olacaktım evlenince işler çığrından çıkacaktı o yüzden arkadaşlık bir yere kadar deyimiyle böyle son noktayı koydum.ya bari 'ben arkadaşlığın önemini özellikle bu arkadaşımın değerini yeni yeni kavramaya başladım. eşimin dayatmasına dayanamadığım için kıza böyle kelek yaptım, çok pişmanım. ne yapsam da kendimi affettirsem? bir yolu bulunur mu? benim aklıma bir şey gelmiyor' tırı vırı gibisinden yazılmış olsa tamam diyeceğim, okuyup geçeceğim ama sen insanı sinirlendiriyorsun ya. bu arkadaşın senin yüzüne bir daha bakar mı acaba? biraz yolunda ne demek? kötü yol mu hani şu sırf kadınların yürüdüğü meşhur yol? yollu denilen kızlardan mı? şeym on yu! ripent ripent ripent!
Haksızsınız demeyi çok isterdim ama ne yazık ki diyemiyorum. Özgüvenimi nasıl kazanacağım ..? Hamiellikte daha çok kaybettim sankiArkasından şu tabiri kullandınız biriyle arkadaşlığı kesmeniz kızın hayrına olmuş.
Kiz sizi kocanızla tanıştırmış ve kiza yol vermişsiniz.
Ayrica ciddi özgüven probleminiz var. Özguveniniz etrafınızdaki kişilere göre şekilleniyorsa eyvah eyvah.
Şu anın en zor kısmı kendimiz dışında ki bir canı korumak bende riskli bi gebelik yaşıyorum hayatım kısıtlı Özgür hissetmiyorum insanın vücudunun başka bir canı yaşatmaya çalışması çok yorucu beni tek yoran kısmı doğduktan sonra herşey daha kolayBunlar iyi günlerin çocuk doğunca banyo yapacak fırsatınız olmuyor diyolar bu doğru mu
Çok kötü hissediyorum kendimi bundan sonra ne yapmaliyimşimdi o ışıklı yolunuzu yalnız yürüyebilirsiniz. gönlünüz rahat olsun.
yolundaydı deyip eleştirmiş ama sayesinde sosyalleşip biri ile tanışmaktan geri durmamışsınız.
muhtemelen içten içe sosyal, girişken, size de faydası olur diye takıldınız, kocayı bulunca işlevi sizin için bitti.
kocanızı eleştirmemeniz ayrı bir konu. insan nasıl arkadaşının sevgilisi ile özelini gündeme alır. ya biz çift olarak yanımızda bu rahatlıkta konuşan bir çift arkadaşımızı aynı anda duymamıza rağmen birbirimize lafını açmadık bir daha.
AminnnHamileyken bende öyle bi salıyorum ki o arkadaştan beş tane gelse toparlayamaz bu dönemde geçecek eski pırıltılı günlerimize döneceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?