arkadaslar bana bi akıl verin :((

ezgi_canan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
918
14
68
Diğer
..............................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
kedi ulasamadigi cigere mundar dermis. deli divane olup senden yanit bulamayinca ofkeleniyorlardir. Sorunu dogru anladigimdan emin degilim ama. Madem istemediginiz biri o zaman neden verdigi tepkiyi onemsiyorsunuz? sanirim biraz daha aciklasaniz iyi olacak

Hayır efendim , siz kedi karakterli insanları buluyorsanız , tabi onlar doğaları gereği ulaşamadıkları ciğer,sakatat bilumum kasaplık ürünlere her zaman mundar diyeceklerdir. İş ki burada insiyatifi onlara bırakmamak. Anladınız umarım

Selamlar

Son düzenleme:
kedi ulasamadigi cigere mundar dermis. deli divane olup senden yanit bulamayinca ofkeleniyorlardir. Sorunu dogru anladigimdan emin degilim ama. Madem istemediginiz biri o zaman neden verdigi tepkiyi onemsiyorsunuz? sanirim biraz daha aciklasaniz iyi olacak
yok cnm dogru anlamışşın :) önmsemiorum ewt ama dogru bi şekilde tamam konusmayalım falan demiorlar sen sewmeyi ne bilirsin bilmem ne bnmde ona cnm sıkıldı

Hayır efendim , siz kedi karakterli insanları buluyorsanız , tabi onlar doğaları gereği ulaşamadıkları ciğer,sakatat bilumum kasaplık ürünlere her zaman mundar diyeceklerdir. İş ki burada insiyatifi onlara bırakmamak. Anladınız umarım

Selamlar
slmmlar haklısınız belkide arkads olalım ilerlerse devamı gelir die düşünüorum kendimce ama sevemiorum olmaz diyorum sonra bana güzel sözler söyleyen ckmak için ugrasan kişiler olmadı deyince baska biri oluo sanki bnde kndimin hatalı oldugunu düşündm sizlere sormak istedim konusmam hata belkide :((

Hayır canım iyi yapmışsın hata değil..
Tanışma aşamasında kimseye güvenme gereği duymayın.Çok daha ileriki zamanlarda ancak düşünün güvenebilip güvenemeyeceğinizi.Çünkü o kadar basit insanlar var ki karşınıza çıkabilecek bunları iyice elemeniz gerekecek.Bahsettiğim bu kedi karakterligiller familyasına dahil olanlar :)

Hayır canım iyi yapmışsın hata değil..
Tanışma aşamasında kimseye güvenme gereği duymayın.Çok daha ileriki zamanlarda ancak düşünün güvenebilip güvenemeyeceğinizi.Çünkü o kadar basit insanlar var ki karşınıza çıkabilecek bunları iyice elemeniz gerekecek.Bahsettiğim bu kedi karakterligiller familyasına dahil olanlar :)

anladım cnmm :)) karsıma cok kişi cıkıo konusmak istio gerçekten güvenilecek biri bu defa diorum ama yanılıorum üzülüorum :( galiba dogru kişi cıkmıycak karsıma hiç :)

Biraz zamana bırakmayı deneyin , illa yanımda birisi olmalı diye basit düşünmeyin ne kadar ağırdan alırsanız o kadar kedigillerden uzaklaşırsınız.Reel hayat pek tabi , sanalda izlediğiniz aşk hikayelerini barındırmaz.
Yaş çok küçük çünkü..19 yaşında evlenip çocuk sahibi olanları baz almıyoruz tabi ki erken den kastımızda..

Biraz zamana bırakmayı deneyin , illa yanımda birisi olmalı diye basit düşünmeyin ne kadar ağırdan alırsanız o kadar kedigillerden uzaklaşırsınız.Reel hayat pek tabi , sanalda izlediğiniz aşk hikayelerini barındırmaz.
Yaş çok küçük çünkü..19 yaşında evlenip çocuk sahibi olanları baz almıyoruz tabi ki erken den kastımızda..

artık kimseye güvenemiorum fazla iyiyim galiba karsımdakinin yalan söledigini anlayamıorum...cnm ben hiç sevgilim olsun evleneyim die düşünmedm ama karsımdakiler seviorum ciddiyim die yalvarıolar bnde konusuorum üzmeyim die olmaz die anlatınca baska biri oluolar sen kimsinki kndini ne sanıon falan diolar bi kaç kişi oldu bu sekilde bnde yanlışı bn yapıorum demekki die düşündm

Doğrusunu yapıyosun , kimseye güvenmeyeceksin.. Seni hataya sürüklemeye çalışıyorlar birtakım taktik hatalar yaptırıp belki de özgüvenini sarsma niyetindeler..
Seviyorum ciddiyim , diyenler seni ömürlerinde bir kez gören insanlar mı nasıl oluyor bu ? Herzaman konuştuğun insan böyle şeyler söylemez değil mi ? Bir kere seni görüp seviyorum mu oluyor.. Akılcı olun sizde yahu

Doğrusunu yapıyosun , kimseye güvenmeyeceksin.. Seni hataya sürüklemeye çalışıyorlar birtakım taktik hatalar yaptırıp belki de özgüvenini sarsma niyetindeler..
Seviyorum ciddiyim , diyenler seni ömürlerinde bir kez gören insanlar mı nasıl oluyor bu ? Herzaman konuştuğun insan böyle şeyler söylemez değil mi ? Bir kere seni görüp seviyorum mu oluyor.. Akılcı olun sizde yahu

aynen öyle oldu kendimi suclamaya baslamıştım ndn böyle oluyor falan die ewt bnm tanımadıklarım konusmak tanısmak istiolar sürekli karsıma cıkıolar konusmak için ugrasıolar belkide amacları farklı bnm bu sekildeki tawrım hoşlarına gitmiodur...

Back
X