Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınızHakkınızda hayırlısı sizinle evlenmek için can atan kararlı birisiyle evlenmek uzun vadede daha mutlu edebilir .
Bence ayılmaya başladın sen de :)bişi daha gençler kusura bakmayın unuttum. dış görüşünümle ilgili şaka yapar kendi kendine güler. dudaklarımın inceliğinden göbeğimin oluşuna kadar. ayrıca bana zaman ayırmaz sürekli konuşmuyorsun konuşmuyorsun der ama sürekli işe dalar beni dinlemez .....
Ya siz şaka mısınız? Forumda kaos çıksın hareket gelsin diye bilerek mi konu açtınız?çünkü parayı seviyor. zaten genelde otel vs paraları bana ödetir. eli bişeye çok uzamaz. neden anlamıyorum
Durum belli ekonomik olarak dar boğazda sizi yemleyip imkanlarınızdab yararlanıp daha sonra rahata erdiğinde herşeyi yoluna koyunca tekmeyi basmak istiyor neyi anlamadınız??? Şu an yeni bir sevgili yeni masraf demek ,eee siz zaten her aşağılamasına okeysiniz,aşk için kuru ekmeğe razısınız ,bedava sex . eğleniyor işte.Zamanı gelince evlenecek ama sizinle değil.Üzgünüm.......bende aynı şekilde euro alıyorum. ben asgari maaşlı bir işte çalışıyorken 3 sene önce bana it muamelesi yapıyordu bu arada. benle konuşuyordu ama başka sevdiği biri varmış aynı zamanda
Seni sevmiyor, zaman öldürüyor sadece. Ayrıca asgari kazanırken sana kötü davranan adamla nasıl bir gelecek görebilirsin? Paran olmayınca veya işsiz kalınca sana çekeceği muameleyi hayal edebiliyor musun? Ona muhtaç kaldığın durumlarda sana nasıl davranacağını nasıl anlamazsın? Aç gözünü ben sinirlendim burdaKızlar selam 1 senelik bir ilişkim var, 3 senedir de tanıyorum. tanışmamız normal olmadı her şeyi detaylı yazarsam uzun sürer ama şöyle diyeyim kısaca bana zaman zaman ıssız adam vibe ı veren bazen soğuk bazen çok sıcak, bolca alkol içen bir iş adamı, euro bazında maaş alan ve kazancı baya iyi, hafif manipülatif ve para düşkünü biri. beni çoğu kez düşündürüyor ve bunalıma sokuyor. neyse hollandalı bir kız kankasına (kızın da sevgilisi var) şuan geleceğe dair bir vizyonu olmadığını, kendini evli olarak hayal edemediğini daha önce de hiç evlenmediğini, babası ve benım tarafımdan ona baskı yapıldığını bu durumun kendini üzdüğünü yazmış. kız da ona akıl vermiş demekki daha zamanı var evlenmenin diye. bende telefonunda bu mesajları okuyunca ona sordum neden bunları benle paylaşmadın neden böyle düşündün diye. o da konunun senle ilgisi yok ailemde herkes benden bir şey istiyor abim babam dedem ben de bu durumda maddi olarak herkese yetişmeye çalışıyorum filan dedi. her şeyde seni hayal ediyorum seni çok seviyorum vs dedi. ama şu sıralar evlenmeden ciddi adımları atmadan kendine bir ev almanın bana da bir araba aldırmanın derdinde kendi paralarımızla. bunlar bana iyi niyetli gelmiyor kızlar. siz ne düşünürdünüz. evlenmeden bir evimiz bir yerimiz olsun tabiki diyor.
çünkü parayı seviyor. zaten genelde otel vs paraları bana ödetir. eli bişeye çok uzamaz. neden anlamıyorum
erkek kim o mu sen mi? seni maddi yönden sömürüyor sevmıyor aslında bunu kabul et yazık değil mi sana elin öküzüne para yediriyorsunçünkü parayı seviyor. zaten genelde otel vs paraları bana ödetir. eli bişeye çok uzamaz. neden anlamıyorum
hayır yemin ederimki böyle. ve ben sadece bu durumun normal olup olmadığını anlamaya çalışıyorum. çünkü bazı arkadaşlarım sende çalışıyorsun ve ödemen gayet normal diyor.Ya siz şaka mısınız? Forumda kaos çıksın hareket gelsin diye bilerek mi konu açtınız?
imkanlarımdan yararlanma konusunda haklısınız. hep ben onun annesine çiğçek hediye gönderiyorum. tanışmamış olmamıza rağmen bile. 1 kere bile kendisi benim anneme özel günlerde bir şey göndermeyi denemedi.Durum belli ekonomik olarak dar boğazda sizi yemleyip imkanlarınızdab yararlanıp daha sonra rahata erdiğinde herşeyi yoluna koyunca tekmeyi basmak istiyor neyi anlamadınız??? Şu an yeni bir sevgili yeni masraf demek ,eee siz zaten her aşağılamasına okeysiniz,aşk için kuru ekmeğe razısınız ,bedava sex . eğleniyor işte.Zamanı gelince evlenecek ama sizinle değil.Üzgünüm.......
hayır yok. vardı satıp abisinin ev almasına yardım ettiKendi arabası yok mu, senin evlenmeden araba almana neden bu kadar takıldı anlayamadım.