- Konu Sahibi ceylin_1985
Merhaba arkadaşlar benim derdim bana büyük ama size oldukça küçük ve gereksiz gelebilir ne yapmam gerektiği ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.Bundan 4 ay önce tanıştığım ama 1.5 aydır çıktığım bir sevgilim var (şimdi ayrıyız) onunla o kadar mutluyum ki anlatamam onu seviyorumda...Yanlız ilk başta bana hemen alevi olduğunu söyledi bir sorun olur mu diye , bende olmayacağını söyledim çünkü o ayrımı ben yapmam ama ailemden de onay aldım tabi...Sonra ilişkimiz o kadar iyi gidiyorki ben 85 li oda 84 lü olduğu için işimizde elimizde olduğu için evlenelim dedik ve o yonde konuşmalar başladı.Tabi benim babam polis ve hemen çocuğu araştırdı bana söylediği herşey doğru yanlız onemli ve kabul edemediğim iki konu var babasının 50 den fazla dolandırıcılık sabıkası var anne ile baba boşanmış tabi bunları ben araştırmada öğrendim ve çocuğa sorduğumda beni ben olarak tanıman için söylemedim babamla beni yargılama ne yapayım babam işte ama bizim ilgimiz yok ilk başta söylesem hemen hayır derdin zaten bu konuların ortaya çıkacağını biliyordum babandan dolayı saklamıcaktım anlatacaktım falan dedi.Ama ben o kadar kırıldım ki hemen son noktayı koydum ve ayrıldım.Onun dışında birçok kişiye sorduk hiç kimse sevdiğim çocuk için kötü birşey demedi...Şimdi ayrıyız böyle devam mı etmeli yoksa
yoksa kalbimi dinleyip barışayım mı karar veremadim :18::18::18:
yoksa kalbimi dinleyip barışayım mı karar veremadim :18::18::18: