- Konu Sahibi haydimutfaga
-
eşim bankacı. hayvancılıktan anlamaz ama küçükken keçi beslemiş.o yüzden çok seviyormuş.
şu an ourduğüumuz ev kendi evimiz. ve ben çok alıştım buraya. ömerli köy gibi bir yer. ne desem bir şey söylüyor eşim. ikna edemiyorum. kafaya koymuş. bankada işleri çok yoğun. sanırım bunaldığı için köy gibi bir yere giidip kafa dinmlemek istiyor.
ne yapacağım bilmiyorum
banka işinden ayrılmayacak.işi ömerliye yarım saat falan uzaklıkta.
eşim daha 32 yaşında. şimdiden ekip bçme keçi işlerine başladı.ben de diyorum ona insanlar emekli olunca yaparlar böyle işleri sen niye şimdieden istiyorsun. o da hayalim bu benim diyor. devamlı tartışıyoruz ne yapacağım bilmiyorum. ben istemediğim halde gitmek istiyor ve ben çok ırılıyorum üzülüyüorum.
bu erkek milleti bazen tartışmayı ''kim güçlü hadi görelim bakalım'' olarak algıladıkları için bi türlü amacına ulaştıramıyorlar. sanki tartışma sonunda sizin dediğinizi yaparsa yenilmiş olacakmış gibi oluyolar galiba :)
diyeceğim konuya biraz mola verseniz şöyle bi iki gün rafa kaldırsanız. ondan sonra aranızın çok iyi olduğu bir anda onun da sohbet edesi varken etraflıca bahsetsen. ben köy hayatından anlamam yapamamdan tut da çocuk için iyi değiline kadar. bunun sadece onun isteği olduğunu hissettirseniz duygu yüklü bir şekilde.. belki yumuşar?
eşim bankacı. hayvancılıktan anlamaz ama küçükken keçi beslemiş.o yüzden çok seviyormuş.
şu an ourduğüumuz ev kendi evimiz. ve ben çok alıştım buraya. ömerli köy gibi bir yer. ne desem bir şey söylüyor eşim. ikna edemiyorum. kafaya koymuş. bankada işleri çok yoğun. sanırım bunaldığı için köy gibi bir yere giidip kafa dinmlemek istiyor.
ne yapacağım bilmiyorum
sağolun arkadaşlar desteğiniz ve tavsiyeleriniz için.. birkaç gün bu konu hakkında konuşmayacağım bakalım ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?