Merhana arkadaslar ben 34 yasindayim.8 yasinda bi kizim var 18 haftalik ikiz hamileyim.hem sskda hemde ozelde doktorum var.ozeldeki doktorum cok daha iyi.sskdaki ise tahlillerimi yaptirmak icin gittigim doktor.ozeldeki doktorum hrrseyin cok guzel gittigini soyluyor.ikili uclu test yaptirma taraftari degil.sskdaki ikisinide yapti.ikili cok guzel cikti.ozeldeki doktorum uclu test yapilmaz dedi sskdaki yapti.sskya sinuclari almaya o ara gidemedim.kimsede beni baramadi.sonra gittigimde bilgisayar kayitlarinda sonuclarim cikmadi.doktor labaratuvara gidip bulmami soyledi.orda baya bi bekledikten sonra tekrar kan vermemi testin olmadigini soylediler.genetik doktoruna sordum bu testin hicbi onemi olmadigi soyledi.kan vermeden geldim.ertesi gun labaratuvardan aradilar.bebeklerden birinde risk oldugunu kan vermemi soylediler.ozeldeki doktorum yaptirdigim icin cok kizdi.yanlis yada eksik o sonuclari gormek istiyorum dedi.almaya gittigimde belgeleri vermediler ve benim adima poliklinik nosu bile almislar ve benden tekrar kan aldilar.guya bende cikmamasi gereken bir deger cikmis.salidan beri cok korkuyorum insallah olumsuz bisey cikmaz.sonuclari pzt alicam.bisey cikarsa diye uyuyamiyorum.bole bisey olabilirmi