arkadaslar bana bisey diyin cok korkuyorum

Sizi takip eden doktorunuza güveneceksiniz, bu kadar.
Devlette yaşadığınız şey aklınızı bulandırmasın, dediğiniz gibi sadece tahlil amaçlı kullanmışsınız zaten.
Hiçbir konuya hakim değilken, belli ki bir yanlış olmuş ve telefonlarınıza çıkılmıyor.
İrtibatınızı kesin orayla, testlerinizi aklınızda kalmaması açısından başka yerde yineleyebilirsiniz.
Hatta beni bosyere korkutup bukadar strese sokuyolarsa sikayet edip oyle birakucam

Cok memnun oldugunuz doktorun sozune neden guvenmiyosunuz ki? Hadi artik yaptirmissiniz onu gectim adam zaten yaniltici olur sonuclar demis. Bence endiselenip bebekleri etkilemeyin.

İkikin temiz cikmis ama uzme kendini..banada devletteki yaptir diyo 3 luyu..ozelde ki doktorun 2 li yaptirdi sonucum temiz..devlettekine ozelde 2 liyi yaptirdim dedigimde 16. Haftada gel 3 lu yapalim dedi daha o zaman 2 linin sonucunu almamistim..bu hafta gidicem bende devlete ikilinin sonucunu gostercem bakalim hala israr edecek mi 3 luye..bosu bosuna bizleri geriyorlar bence...üzme canini birseycik yoktur..

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. ben de gebeyim. hep bir stres ve merak. ikili ve üçlü test ikşzlerde istenmiyor normalde neden o dr istemiş anlayamadım. ssk ya gtimeseydin keşke. neyse olan olmuş 20. hafta sonrası tekrar ayrıntılıya girersin için daha da rahatlar. nereede olduğunu bilmiyorum ama ankarada isen ali ipek i tavsiye ederim.
Ankarada degilim arkadasim.sskda tahlillerimi yaptiririm diye dusundum.ozeldeki doktorum buranim bir numarali doktoru

Cok memnun oldugunuz doktorun sozune neden guvenmiyosunuz ki? Hadi artik yaptirmissiniz onu gectim adam zaten yaniltici olur sonuclar demis. Bence endiselenip bebekleri etkilemeyin.
Dusunmeyim diyorum ama ister istemez insan etkileniyor.bebklerden biri riskli diyince bittim zaten

Çoğul gebeliklerde bu testleri doktorlar onermez çünkü genelde yanlış çıkar. Keşke ozeldeki doktorunuzu dinleyip hiç canınızı sıkmasaydiniz. Ayrıca en belirgin olan test 2li test. Onda temiz çıkınca 3lü yapilmiyor bile. Sskdaki sacmalamis. Hiç dert etmeyin herşey güzel olur inşallah.

Se
İkikin temiz cikmis ama uzme kendini..banada devletteki yaptir diyo 3 luyu..ozelde ki doktorun 2 li yaptirdi sonucum temiz..devlettekine ozelde 2 liyi yaptirdim dedigimde 16. Haftada gel 3 lu yapalim dedi daha o zaman 2 linin sonucunu almamistim..bu hafta gidicem bende devlete ikilinin sonucunu gostercem bakalim hala israr edecek mi 3 luye..bosu bosuna bizleri geriyorlar bence...üzme canini birseycik yoktur..
nsenindemi ikiz arkadasim

Hatta beni bosyere korkutup bukadar strese sokuyolarsa sikayet edip oyle birakucam
Hakkınızı arayın derim ama hamileliğinizden sonra.
Yüzde yüz eminim ben bir karışıklık olduğununa.
Şimdi uğraşmak belki sizi üzebilir, yorabilir.
Bebişlerinize ve kendinize yoğunlaşmanız gerek bu dönemde.
Dediğim gibi daha geçen hafta yaşadım bu korkuyu, o sebeple sizi çok iyi anlayabiliyorum.
Ben çözümü derhal orayı terkedip, başka güvendiğim yerde testleri yenileterek içimi soğuttum.
Geçen haftam full ağlamaklı, harap şekilde geçti ve ilk hamileliğim bu.
Sizin gibi tanıdık diye gittiğim doktorda yaşadım bu durumu.
Allah'a havale ettim, bebeğim ve benim sağlıklı olmam bana yetti.

Çoğul gebeliklerde bu testleri doktorlar onermez çünkü genelde yanlış çıkar. Keşke ozeldeki doktorunuzu dinleyip hiç canınızı sıkmasaydiniz. Ayrıca en belirgin olan test 2li test. Onda temiz çıkınca 3lü yapilmiyor bile. Sskdaki sacmalamis. Hiç dert etmeyin herşey güzel olur inşallah.
Ah keske arkadasim.hadi bi kan vermekten bisey olmaz ikili cok guxel cikti dite dusundum

Hakkınızı arayın derim ama hamileliğinizden sonra.
Yüzde yüz eminim ben bir karışıklık olduğununa.
Şimdi uğraşmak belki sizi üzebilir, yorabilir.
Bebişlerinize ve kendinize yoğunlaşmanız gerek bu dönemde.
Dediğim gibi daha geçen hafta yaşadım bu korkuyu, o sebeple sizi çok iyi anlayabiliyorum.
Ben çözümü derhal orayı terkedip, başka güvendiğim yerde testleri yenileterek içimi soğuttum.
Geçen haftam full ağlamaklı, harap şekilde geçti ve ilk hamileliğim bu.
Sizin gibi tanıdık diye gittiğim doktorda yaşadım bu durumu.
Allah'a havale ettim, bebeğim ve benim sağlıklı olmam bana yetti.
Birde ikinciye kan vermeye gittigimde icimi rahatlatacak bisey demedigi gibi birde bana simdi gebelikte buyudu napicaz dedi dalga gecer gibi.allahimin izniyle temiz ciksin kesinlikle hakkimi aramayi dusunutorum.insani bu durumda korkutmaya ne haklari vqr

Ah keske arkadasim.hadi bi kan vermekten bisey olmaz ikili cok guxel cikti dite dusundum
Hiiccc caninizi sıkmayın,ikili temiz çıkmış sorun olsa çıkardı önce onda. Amcamın kızına bebeğin engelli,hayata engelli bi çocuk getirmeye hazır misin? Aldir dedi doktorlar. Aldirmadi,sapa saglam çocuk 3 yaşında şimdi:KK12:

Hiiccc caninizi sıkmayın,ikili temiz çıkmış sorun olsa çıkardı önce onda. Amcamın kızına bebeğin engelli,hayata engelli bi çocuk getirmeye hazır misin? Aldir dedi doktorlar. Aldirmadi,sapa saglam çocuk 3 yaşında şimdi:KK12:
Ya aldirsaydi bunun vebalini kim odeyecek allah korusun

Bu testler hep can sıkıntısı. Benim ikili testim riskli çıktı. Sonrasında detaylı ultrasonlarda yok bacak boyu kısa yok gelişim geriliği falan filan. Hamileliğim zehir oldu. 2 doktora gidiyordum. Her gitmeme tansiyonum yüksek çıkıyordu. Protein kaçağı var mı diye kaç kere tahlil istediler. Halbuki stresten tansiyonum fırlıyordu. Daha evden çıkarken kalbim güm güm atıyordu acaba bugün hangi kötü haberi alacağım diye. Sonuç küçük ama sağlıklı bir bebek. Kesinlikle kendinizi üzmeyin. Bol bol dua edin. Allahın izniyle ikisini de sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.

Bu testler hep can sıkıntısı. Benim ikili testim riskli çıktı. Sonrasında detaylı ultrasonlarda yok bacak boyu kısa yok gelişim geriliği falan filan. Hamileliğim zehir oldu. 2 doktora gidiyordum. Her gitmeme tansiyonum yüksek çıkıyordu. Protein kaçağı var mı diye kaç kere tahlil istediler. Halbuki stresten tansiyonum fırlıyordu. Daha evden çıkarken kalbim güm güm atıyordu acaba bugün hangi kötü haberi alacağım diye. Sonuç küçük ama sağlıklı bir bebek. Kesinlikle kendinizi üzmeyin. Bol bol dua edin. Allahın izniyle ikisini de sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.
Aynn kalbim nasil atiyo giderken.etkilenmeyim dusunmeyim diyorum ister istemez ya dogruysa ya bebeklerimde birsey varsa diyorum uykularim kaciyor

Benim tek canim...sıkınti olsa ikilide cikardi canim..ikili testin sonucu nasil ki..
Ikili testim cok iyi cikti cok sukur.burun ense olcumleride iyiydi hatta ozeldeki doktoruma ikilictest sinuclarumi gosterdim cok kuzdi kim yapti bu testi ikizlere bu testler yapilmaz yanlis cikar dedi

Çok iyi anlıyorum. Geçen sene bu zamanlar aynı durumdaydım. Allah'tan doğum doktorum iyidi epey bir rahatlattı. Öncesinde bir kaç doktora gittim. Hatta devleti düşünmediğim halde bir de oradaki doktorla bir tanışayım dedim. Raporlarımı gördükten sonra git iyi bir Üniversite hastanesinde doğum yap, bana gelme demişti. Dışarıda yine bugünlerdeki gibi lapa lapa kar... Oturup ağlamıştım. Hey gidi hey. Şimdi beşiğinde horul horul uyuyor minnoşum. Üzülmeyin. Bol bol dua edin..

Back
X