arkadaşlar bana yardım edin lütfenn :(

9794asirry

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
148
17
erkek arkadaşım var.ona ceket almak istiyorum ama nasıl ne nereden alacağımı bilmiyorum lütfen bana yardım edin :KK43: erkek arkadaşıma yakışacak şık bir şey bulamadım :KK43: yardım edin :KK43: (erkek arkadaşıma hediye olarak alıcam.cekete ihtiyacı var.) yardım edin :KK43:

sararın ürünlerini hep beğenirim, şimdi baktımda ceket olarak şahane şeyler var yine: ) :KK66::KK19:

kız senin sevgilinmi vardı?: ))))
ama ben seni oğluma alcaktım:63::63:
: ))))
daha olacak doğacak büyüyecek bende alcam seni: D :KK48::KK48:
tatlı kardeşim benim öptüm kocaman:KK15::KK15:

içimden geldi bende eşime bir hediye alayım bi ara çıkayımda inş,
kışlıklarda baya indirim varmış şimdi yine baktımda: )))

hımm ozaman şöyle yapalım ablacım ben de bir tane kız doğurayım evlenince benim kızımı alırsınız :) anasına bak kızını al misali :KK74:

ben de seni çok öpüyorum ablacım :) bizim haziranın 9unda balomuz var erkkek arkadaşımın ceketi yok ona hem hadiye olsun istiyorum hem balomda giysin istiyorum bulamadım hiç bir şey bakıyorum bakıyorum beğenemedim uygun bir şey bulamadım ablacım :KK43: şöyle şık lacvert renginde bir şey bulabilsem bide alırsam çok mutlu olurum ablacım :) :KK68::KK9::-):KK73:

hımm ozaman şöyle yapalım ablacım ben de bir tane kız doğurayım evlenince benim kızımı alırsınız :) anasına bak kızını al misali :KK74:

tamam oldu: ) :KK48:

ben de seni çok öpüyorum ablacım :) bizim haziranın 9unda balomuz var erkkek arkadaşımın ceketi yok ona hem hadiye olsun istiyorum hem balomda giysin istiyorum bulamadım hiç bir şey bakıyorum bakıyorum beğenemedim uygun bir şey bulamadım ablacım :KK43: şöyle şık lacvert renginde bir şey bulabilsem bide alırsam çok mutlu olurum ablacım :) :KK68::KK9::-):KK73:

inş canım, sitesine bak şimdi baya şık çeşitler var.
gogılasarar yaz çıkar.

ahaha eşim aradı öylesine şimdi, bende sana tişört bakıyodum dedim, ne dese beğenirsin ben tişört değil keten gömlek istiyorum diyor: D :KK45::KK45:

teşekkür ederim ablacım :) senin kocan da ablacım keten gömlek istiyorum :) :-)olsun ablam sen kocanın istediğini al mutlu olsun ablacım :) keşke benim sevgilim de bana ben şunu istiyorum bunu istiyorum dese istese ama istemiyor :KK70:

teşekkür ederim ablacım :) senin kocan da ablacım keten gömlek istiyorum :) :-)olsun ablam sen kocanın istediğini al mutlu olsun ablacım :) keşke benim sevgilim de bana ben şunu istiyorum bunu istiyorum dese istese ama istemiyor :KK70:

benim eşimde istemezdi, 2yıl nişanlı kaldık, 4senelikte evliyiz yeni yeni istiyo daha, o zaman ooo daha baya zaman var sizede: D
: ***

insanlar zaman geçirdikçe birbirlerine alışıyorlar ablacım allahım herkese sevdiği insanla mutlu yaşamayı nasip etsin amin :)

X