• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz??.

gamzelim.66

en buyuk duamsin bebegim
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
2.872
1
116
39
Danimarka
herkese slmlar benim sorunum..ben yaklasik 8 aydir adet takvimi tutuyorum ve dikkat ettim her ay 4 gun once adet goruyorum sizce bunun nedeni nedir.bebek istiyorum ama tam gunu gunune adet gormuyorum.hamile kalamamamda aceba bunun etkisi olabilirmi...yardimci olursaniz cok sevinirim

canım günü gününde olursan 30 günde 1 adet oluyosun demektir kimi zaman geriye gider kimi zamanda ileri gider normali 28 günde bir olmaktır ama kişiden kişiye değişir hamile kalamaman konusuna gelince adet oldugun günden itibaren 14. ve 17.günü sayıcaksın o günler bütün kadınlarda değil ama büyük cogunlukta yumurtlama günüdür.birde böyle dene.daha da içine sinmesse bi kadın dogumcuyla görüş o sana yardımcı olacaktır günlerin hakkında

merhaba bende duzenlı gunumde adet olmadıgımı düşünuyordum ama doktoruma sordum hep 1 yada 2 gun once adet oluyorum dedım doktorumda buda bır duzendır bu senın 28 gunde 1 adet oldugunu gosterır dedi yani yumurtlama gununude ona gore hesapla adetınden 14 gün say o hafta gün aşırı ilişkiye girin bıde adet tarıhını yumurtlama guınunu hesaplayan hesaplayıcılar var sıteler de ondan hesapla yumurtlama günü nete ovulasyon hesaplama yaz cıkar

herkese slmlar benim sorunum..ben yaklasik 8 aydir adet takvimi tutuyorum ve dikkat ettim her ay 4 gun once adet goruyorum sizce bunun nedeni nedir.bebek istiyorum ama tam gunu gunune adet gormuyorum.hamile kalamamamda aceba bunun etkisi olabilirmi...yardimci olursaniz cok sevinirim

Merhabalar..bende ilk adetimden beri her ay 5-6-7 gün önce adet olurum..bu da bir düzen..o yüzden hiç ama hiç endişelenme..kesinlikle hamilelikle ilgili bir sorun değil..ancak,adetlerinde aksamalar olursa yani 2-3 ayda bir olursan gibi..durumlarda sorun olabilir..ben bu düzene sahipken eşimle hemen ilk denemelerimizde hamile kalmıştım..yani kesinlikle ve kesinlikle hamile kalmanı olumsuz anlamda etkileyen bir durum değil.dr a sorduğunda o da aynen böyle diyecektir sana..sevgiler :))kaydirigubbakcemile5

mrb arkadaslar sier e katılıyorum benim de 5 - 6 gün önce olur ama dr normal dedi 23 günün altına düşerse sorun çıkıyormus endişelenmene gerek yok cnm

arkadaslar yardimlarin icin cok tesekkur ederim inanain cok rahatladim sagolun canlarim benim iyiki varsiniz bu konulari konusabilecegim baska kimsem yok burda hayirli cumalar

Back
X