• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bana yol gösterin ne olur....

Ben insanın doktorunun kendisini olduğunu savunan bir insanım.
Tabiki profösyönel bir yardım almak çok önemli ama,beyninize doğru sinyalleri yollamadığınız sürece fayda göremezsiniz.
Herkesin hayatı zor
Herkes farklı farklı sorunlarla baş etmeye çalışıyor
Bu süreçte önemli olan güçlü olabilmekte.
Hayata karamsar bakarsanız,oda size karamsar gelir.
Önce gülümseyerek bakmayı,aldığınız nefes için şükretmeyi,Bir çiçekle sizinde bahar dalı gibi açmayı ,bir kuşla kanat çırpmayı öğrenmeniz lazım.
Bunları görmediğiniz taktirde,tabiki lezzetini alamazsınız hayatın.
Ben öncelikle işe etrafımdaki karamsar negatif insanları uzaklaştırmakla başladım mesela.
İnan merhabadan öteye geçmez benim bu tip insanlarla muhabetim.
Bana negatif enerji veren,pozitif duygularımı yok eden babamda olsa tanımam.
Cıvıl cıvıl insanları seviyorum.
Karamsar insanla 5 saat konuşacağıma,gülen bir yüzle 5 dakika konuşmak yetiyor bana
Sende işe oradan başlayabilirsin
Etrafında bu tip insanlar varsa ve seni olumsuz etkiliyorsa onları uzaklaştır,sonrada kendi kendine evet ben zor bir dönem yaşadım ama yeniden başlıyorum herşeye diyerek silkelen.
Hayat her sabah güneşi bizi aydınlatsın diye gökyüznünde gösteriyor.
Umarım bu sabahki güneşte seni aydınlatıyordur.
Öpüyorum.Şeniz

Önerilerin için çok sağol canım çok doğru söylüyorsun aslında herşey bizim elimizde kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum doktora gitmedim çünkü biliyorum doktora gitsem muhakkak yine ilaçlar vs. Ben kendi kendime benim birşeyim yok ben iyiyim diyorum hep. Kendi kendime yetmem lazım. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..

Back