Doğuma Hazırlık Arkadaşlar bebek arabalarını ilk ne zaman?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evet canım.laf aramızda kanguruya bindirdim bebişim buruştu kaldı daha erken kanguruya katılıyorum.arabamıza daha yeni aldık ve bindirdim yatırdım oturması içinde erken:)

Biz ilk defa dün akşam bindirdik arabasına.tam yatırır pozisyonda istemedi oğluşum..biraz yükselttim arkasını.altınada battaniyesini serdim.çok hoşuna gitti oğluşumun..:nazar:

Arabayi 10.gun kullanmaya basladim anakucagi arabanin ust bolumune oturuyor altina ince bir ortu koydum onceleri icinde bulkum buklumdu simdi 40 gunluk daha rahat yatar kismi kullanmadim anakucaginda uyuyor kanguru aldim 3 pozisyonu var disa bakarken yuzyuze emzirir vaziyette ama kullanmadim 3 aylikken tatilde kullanirim diye aldim

Bende doğmadan 3 ay önce almıştım doğduğundan beri kullanıyorum hatta yatağındansa onda uyumaya bayılıyor battanye serdim içine yatırı pozisyonda kullanıyorum...

sadece ön tekerlekleri dönen arabalar rahat yön değiştirebiliyomu. Bide hem ön hem arka tekerlekleri dönenler varmış sanırım onlar daha rahat.Sizinkiler nasıl ve hangi marka

valla ben bu cumartesi alicam ilk gezimizide pazartesi yapicaz insallah :))

artik duruma gore bakicam ya besigini takarim arabasina yatar vaziyette yada koltugunu takicam yari oturur vaziyette koyucam.Nasil rahat ederse artik.

bugün kullanayım dedim
katlı vaziyetteydi evde bir türlü açamadık
aldıgım mağazaya götürdüm adam orada şak die açtı
sonra gezmeye gittik orada yine açılmadı
tekrar magazaya gittik yine açıldı:((((
biz de sinir olduk döndük eve
bugün kullanmak nasip olmadı

oğlumla biz arabamızı alıyoruz her gün yürüyüşe çıkıyoruz.tamamen yatırdım içinede alt açmasını serdim çok rahat ediyor sanki herşeyi görmek istermiş gibi etrafını seyrediyor.almayan arkadaşlar varsa biz chicco aldık çok memnunuz çok kolay kullanımı mersedes gibi valla!!!

kızlar ben oğluşumu 40 gunlukken çıkardım arabayla hiç hoşlanmadı ama kanguruya yuzu dışaı donuk olunca bayılıyor,onumuzdekı hafta gene arabayı denemeyı düşünüyorum...herhalde artık memnun olur:)

Bizde 40 ından sonra başladık, istiyorum ki gezerken etrafına baka baka gezsin ama bizimki arabasına yatar yatmaz uyuyor ta ki arabadan alıncaya kadar nenni gibi geliyor ona gezmek.fisfisfis

Her sabah ve her akşam mutlaka gezdiriyorum.sizde faydasını göreceksiniz.Hem çok eğleniyor hem eve geldimi mışıl mışıl uyuyor bebeğinde gaz sorunu,vs...sıkıntısı olan arkadaşlara özellikle tavsiye ederim bir çok sıkıntıdan onları gezdirerek rahatlatacaksınız.tabi bebeklerde sıkılıyorlar bazen sırf sıkıldıkları için bile huysuzluk yapıyorlar.birde bizde dışarı çıkmış hava almış oluyoruz.ben bebeğimi artık her yere götürüyorum alışveriş,çay bahçesi,herhengi dışarıda yapılması gereken işlerde vb...ilk zamanlar bebekle dolaşmak zor olur sanmıştım ama evde bakmaktan daha kolay geldi bana sütte sağmıyorum alıştım artık omzuma alıyorum şal emziriyorum hiçte zor olmuyor.

maclaren guest hafif ve hemde rahat kullanılıyor tavsiye ederim kaliteli bir ürün istiyorsanız ..saracanden alırsanız fiyatı piyasa şartlarına göre daha uygun diye bilirim canım

Ben de Maclaren guest veya triumph almayı düşünüyorum ... saracaneden nerden aldınız ve kaça aldınız diye sorsam ???

Back
X