Bak artık uğraşma çık git sayfadan insanların sinirini bozmaya hakkın yok Allah seni nasıl bilirse öyle yapsınErkek çocuk istiyorum kız dedi doktor karı koca bir umut erkek arıyoruz demiyorsunuz da
He öyle diyoruz SANANEEEEEErkek çocuk istiyorum kız dedi doktor karı koca bir umut erkek arıyoruz demiyorsunuz da
At bakalım canımCanlar ultrason resmimi atsam banada tahminde bulunurmusunuz rica etsem
Çok küçük canım daha belli olmaz ki ama benim içime erkek gibi doğdu
Insallah hayirlisi cnm şuan 23 haftaligim beni gören hep erkek diyor ama bakalım nasip
Cinsiyet söylemedi mi doktorunuz bu zaman kadar söylemesi lazım di.Insallah hayirlisi cnm şuan 23 haftaligim beni gören hep erkek diyor ama bakalım nasip
Doktor muhtemelen kız dedi ama ben hep erkek hissediyorum bilmem içime hep öyle doğuyorbu zaman kadar söylemesi lazım di
Yani tam cevap vermemiş ama muhtemelen demiş neden emin olamadı acaba gostermiyor mu bebekDoktor muhtemelen kız dedi ama ben hep erkek hissediyorum bilmem içime hep öyle doğuyor
Kuzucuk kız qalibaMerhaba 2 gün önce 16+2 günlük iken doktora gittim cinsiyetini söyledi birde siz tahmin edin lütfen anlayan var ise arkadaşlar
Çoğu zaman kız hiss edersen erkek erkek hiss edersen kız cokiyoDoktor muhtemelen kız dedi ama ben hep erkek hissediyorum bilmem içime hep öyle doğuyor
Ben hamile kaldığım günden itibaren kızım olacak dedim doktor da kız dedi yanılma olmaz dedi kesin dediÇoğu zaman kız hiss edersen erkek erkek hiss edersen kız cokiyokendimden biliyorum
Sağ salim kavusdursun rabbim bebeginle seniBen hamile kaldığım günden itibaren kızım olacak dedim doktor da kız dedi yanılma olmaz dedi kesin dediçok mutlu olmuştum
Bilmemki tam kesin demedi bu ay gidicem işte bakalim ama hep sağda hareketleri bide göbegımın altinda ve göbeğinde hareketleri boyle olan varmı acaba
Benimki de sağda hep ve göbek altında geneldeBilmemki tam kesin demedi bu ay gidicem işte bakalim ama hep sağda hareketleri bide göbegımın altinda ve göbeğinde hareketleri boyle olan varmı acaba
Sizin cinsiyet ne cnm
KızSizin cinsiyet ne cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?