Arkadaşlar bebişimin başı aşağıda ama biraz yan duruyormuş, normal doğum olamaz mı?

Bulutlar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
346
2
116
İstanbul
40+5 günlük hamileyim, dün dr eliyle karnıma bastırarak bebişin başının aşağıda ama biraz yan durduğunu tespit etti, zaten o nedenle bebiş aşağı inmiyormuş, hala karnım yukarıda, başına böyle birşey geleniniz var mı? dr m biraz bekleyelim eğer ideal pozisyona gelmezse sezaryan olur dedi

Herşeye sezeryan diyorlar ya sinir oluyorum bundan 30 sene önce acaba senin gibi bebekleri sezeryanmı yapıyorlamış işleri güçleri kolaya kaçıp kesmek biçmek kendi rahatları için

Herşeye sezeryan diyorlar ya sinir oluyorum bundan 30 sene önce acaba senin gibi bebekleri sezeryanmı yapıyorlamış işleri güçleri kolaya kaçıp kesmek biçmek kendi rahatları için
Belki de haklısın ama aslında bu gittiğim dr u bulana kadar mahvoldum normal doğumcu diye gidiyorum, sonra internetten sezaryanı gerektiren durumları araştırdım, bebeğin başının yan durması çok zor doğuma neden olurmuş ya da çocuk asla normal yoldan dışarı çıkamaz o kadar acının üstüne sezaryena karar verilebilirmiş, her yerde öyle yazıyor. Ne yapacağımı şaşırdım, iki güne bir km lerce yol katedip dr a gidiyorum, Allahım sen beni hayırla sağlıkla sıhhatle kolaylıkla bebişime kavuştur tez zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…