arkadaslar ben cok fena asik oldum,acill yardiminiza ihtiyacimm varrrr !!!

enisalove

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
11
1
6
İstanbul
Arkadaslarr ben hic iyi degilimmm,ondan baskasini dusunemez oldum.Aklimdan bir an cikaramiyorum.Tecrubem pek yok :50::50: ve onun gibi birine nasil yaklasmam gerektigini hic bilmiyorum.Sizce ne yapmaliyim elim kolum baglandii noluur yardim edin. ayni yastayiz ve bende guzel oldugumu dusunuyorum ama ortak hic arkadasimiz yok sizce boyle birine nasil yaklasmaliyimmm ???

Son düzenleme:
o kimin gelinliğini tutmuş ??
yakışıklı ama bu sırf bu yüzden aşık olmadın sanırım.......

Çok çirkin:(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya damat akrabasi,soyadlari ayni cunku.
ya ilk basta yakisikliligindan etkilendim fakat sonra farkettimki o yakisikli oldugunun farkinda bile degil sonra asik oldum :17:

peki napalım:37::52::52::32::32:
acaba hayatında biri varmıdır sanki var gibi duruyor.:40::40:
eğer öyle bi durum öğrenirsen zaten vazgeç:45::45::45::45::45::45::45::45::45::45:

sen oyle yazdinnn diye yalns anlasilmasin diye adresi sildim,ben sizden fikir cikar diye verdim adresi.o acidannn hic dusunmemistimm

İnstagram hesabında az foto vardı senin mesaj sayında 1 görününce bende o mana çıktı. Halen inanmıyorum ama çocuk itici. Açılsan hint kumaşı der kendine gibi bi tip.

.

Pek sağlam pabuca benzemiyor ama gönül bu tabi

Herkes kendi tecrübesini kendi oluşturur burda sana kimse nasıl yaklasabilecegine dair bişey soyleyemez canım

Hakkınızda hayırlısi

yaa tekk korkkum oo aslindaa tam tersine inanmak istesemde,bu arada seninn dedign gibi olsam taglari kullanirdm heralde buraya gelmedennn oncee:50:

Bilemedim :D içinden ne geliyosa onu yap. Ya da bakışma falan olduysa hayırlıysa o adım atsın de. Ben dua ettim ertesi gün mesaj geldi. Tabi nur inmedi haşa ama olacağı varsa oluyo anlamında söylüyorum. Fotoğrafını bwğenmekten fazlasını yapma. İsterse adım atar istemezse de söylediğinle kalmamış olursun

.

Bilemedim :D içinden ne geliyosa onu yap. Ya da bakışma falan olduysa hayırlıysa o adım atsın de. Ben dua ettim ertesi gün mesaj geldi. Tabi nur inmedi haşa ama olacağı varsa oluyo anlamında söylüyorum. Fotoğrafını bwğenmekten fazlasını yapma. İsterse adım atar istemezse de söylediğinle kalmamış olursun

.

evett bunca zman bana mantkli gelenn durumda boyleydii devam edicemm:34::34:

Saglam pabuca benzemiyor acilirsan kendini hint kumasi sanar denilmis. Ben de ayni gorusteyim. Biraz boyle havali ve hayati ciddiye almayan tiplere benziyor ama tabiki onyargili olmamak lazim. Ben tipini begendim acikcasi ama boyle erkekleri tanimadan asik oldugunuzu dusunmeyin belki sadece hoslanmadir. Hayirlisi olsun

Saglam pabuca benzemiyor acilirsan kendini hint kumasi sanar denilmis. Ben de ayni gorusteyim. Biraz boyle havali ve hayati ciddiye almayan tiplere benziyor ama tabiki onyargili olmamak lazim. Ben tipini begendim acikcasi ama boyle erkekleri tanimadan asik oldugunuzu dusunmeyin belki sadece hoslanmadir. Hayirlisi olsun

yaaa hepinize tesekkuurr derim,hernekadar guvenilmez desenizde sizden yardim almakk konsundaaa hataa yapmamisimmm

İnstagram hesabında az foto vardı senin mesaj sayında 1 görününce bende o mana çıktı. Halen inanmıyorum ama çocuk itici. Açılsan hint kumaşı der kendine gibi bi tip.

.

Pek sağlam pabuca benzemiyor ama gönül bu tabi

Herkes kendi tecrübesini kendi oluşturur burda sana kimse nasıl yaklasabilecegine dair bişey soyleyemez canım

Hakkınızda hayırlısi

tüm bu yorumlara katılıyorum...

fakat bu ilişkiden ne istedigine gore degisir.
ayrıca etkilenmekle aşık olmayı birbirine karıstırdıgını düşünüyorum. eger ortak bir tanışınız varsa onunla konusabilirsin ya da artık sanaldan ilişki kurmak cok kolay oldu, bu yontemi deneyebilirsin. zaten tanımadıgı bir kız ilgileniyorsa burnu havada olsun olmasın bosta oldukları an sazanlıyorlar.

ama tecrube soruyorsan; boyle biriyle ilişki yürütmeni tavsiye etmem...

Back
X