• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar ben cok zayıfım :((

Belissa

♡ Бизимки Масалди ♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
28.691
7.344
198
Evet nasıl kilo alınır arkadaşlar benim bünyem için biraz zor bu. Ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
şaka mısın sen ya? ye, iç, yat, uyu...bak nasıl kilo alıyorsun...hasbinallaaaaaahhhhhhhh:36: hala doğum kilolarını verememiş ablaların var burda...yazık bize :14:

Ay bende çok kiloluyum komşular da bana derdi her eve geldiğimde çok almışsın diye :D
Okul bitti ben hala vermeye çalışıyorum.
Ne güzel işte yaşasın yemek yemek :27::56::56::56::56::56:

şaka mısın sen ya? ye, iç, yat, uyu...bak nasıl kilo alıyorsun...hasbinallaaaaaahhhhhhhh:36: hala doğum kilolarını verememiş ablaların var burda...yazık bize :14:

saka degılım :1: alamıyorum ıste kımsısnın bunyesıde bole kendımı bıldım bılelı bu kılodayım kardeslerımde zayıf cok ta yıyorum ama olmuo napim

bende bir zamanlar senin gibi zayıftım.48 kiloydum.antidepresan yüzünden 54 kiloya çıktım.sonra evlendim 58 kilo oldum.doğum yaptım 64 kiloyum şimdi.bende çok kafaya takardım zayıflığımı balık yağı hapı içtim.şimdi de kilolarımı veremiyorum :14::14::14:

bendeki fazlalıkları sana göndereyim :1:

Son düzenleme:
Ay bende çok kiloluyum komşular da bana derdi her eve geldiğimde çok almışsın diye :D
Okul bitti ben hala vermeye çalışıyorum.
Ne güzel işte yaşasın yemek yemek :27::56::56::56::56::56:

yıyorum zaten ama alamıyorum

aman aynı dert bende de var boy 1.69 kilo 48 ama ben ve denildiği gibi ye iç yatla hayatta kilo almam ki geceleri pastalar mantılar yiyen bir tipim :D milleti takma yüzün kilolu duruyorsa hiç de dert etme bence :))

aman aynı dert bende de var boy 1.69 kilo 48 ama ben ve denildiği gibi ye iç yatla hayatta kilo almam ki geceleri pastalar mantılar yiyen bir tipim :D milleti takma yüzün kilolu duruyorsa hiç de dert etme bence :))

ewet yuzum cok zayıf deıl aslında takmıyorum ama onlar soleınce dusunmekten alamıorum belkıde ama elımde deılkı

Benimde fazlalığım var az bişi 3kgcuk bile olsa razıyım ama gitmiyo:(
Açım aççç:2:

ben de öyleyim bana da diyorlar ben de diyorum ki millet ben gibi olabilmek için spor salonlarına ne paralar döküyor :D kendinle barışık ol bence bir iki kilo daha alsan çok da hoş bir kız olursun çıtı pıtı ne giysen de yakışır :)

ben de öyleyim bana da diyorlar ben de diyorum ki millet ben gibi olabilmek için spor salonlarına ne paralar döküyor :D kendinle barışık ol bence bir iki kilo daha alsan çok da hoş bir kız olursun çıtı pıtı ne giysen de yakışır :)

yaa dogru soluosun ama ıste alabılsem.. kımısı cok abes durmuosun dıo kımı gordukce ne kadar zayıfsın dıo amaaann ne bıleım offf

sallama hiç kimseyi fiziğin gayet güzeldir bence burada arkadaşın dediği gibi zayıflamak uğruna neler yapan arkadaşlar var boyuna göre çok da zayıf değilsin dert etme kendine hiç böyle saçma sapan şeyleri

bende cok zayifim ve balik yagi kullanmaya basladim, 175 boy 50 kiloyum. faydasi olacagini soyluyorlar sende kullanabilirsin,.

herkesin bünyesi farklıdır , sizler nasıl doğum kilolarınızı veremediyseniz , bizlerde alamıyoruz , ye iç demekle olmuyor gerçekten , bende 160 boyunda 49 kiloyum , üst bedenim çok zayıf benimde ,

bi oturuşta duble döner yiyip doymayı üzerine hamburger menüler yediğim günleri bilirim , hamurişleri yemeden durmam , yani ablalarım öyle ye yat uyu demekle olmuyor maalesef ...

sallama hiç kimseyi fiziğin gayet güzeldir bence burada arkadaşın dediği gibi zayıflamak uğruna neler yapan arkadaşlar var boyuna göre çok da zayıf değilsin dert etme kendine hiç böyle saçma sapan şeyleri

saol canım destegın ıcın :) tawsıyenı dıkkate alıcam

herkesin bünyesi farklıdır , sizler nasıl doğum kilolarınızı veremediyseniz , bizlerde alamıyoruz , ye iç demekle olmuyor gerçekten , bende 160 boyunda 49 kiloyum , üst bedenim çok zayıf benimde ,

bi oturuşta duble döner yiyip doymayı üzerine hamburger menüler yediğim günleri bilirim , hamurişleri yemeden durmam , yani ablalarım öyle ye yat uyu demekle olmuyor maalesef ...

aynen cnm walla

ıste kımısı yemesede alıo ben yedıkce zayıflıorum :3:

Benim böyle bir kız arkadaşım var yiyo yiyo almıyor çıldırtıyor beni.
Dikkat ettiğim benim gibi yutarak değilde çok çiğniyor yavaş yavaş yiyor ve sık yiyor.Bense günde 2 öğün saldırarak yerdim resmen:9:
Artık bende onun gibi yapıyorum şişkinliğim gitti gibi:)
Ama sana tavsiyem meyva bol ye yemeklerden sonra falan:)
Birde yerime sucuklu yumurta,kebap,lahmacun,güveç,cips,dondurma,baklava,çikolata ye)

Seni çok iyi anlıyorum sallama diyenlere de gülüyorum sanki bi dert olamazmış bu gibi.
ben 158 boyunda ve 42 kilo olmama rağmen çok zayıf gözüküyordum. Kotlarda W24 (32 beden) giyiyorum. Yani şimdi en azından 34ü dolduruyorum :) ve iştahım hiç yoktu. Ye yat diyorlar şunu ye kilo alırsın diyorlardı fakat ben yiyebilsem zaten dünyaaaaaaaaaaaaaaaaaları yicem. düşün 2 gün tek öğünle durabiliyordum
Nasıl kilo aldın dersen, yemek yanında içeceği kestim bu sefer midem dolmuyordu tabi. bu sefer az da olsa yemek yemem arttı. Bide insan doyduğunu 20 dakika sonra anlarmış ya, yemekten hemen sonra gofretti çikolataydı yedim.
1 2 kilo almaya başlayınca da bebe bisküvisi+süt yedimmmm :21:

Back
X