Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka mısın sen ya? ye, iç, yat, uyu...bak nasıl kilo alıyorsun...hasbinallaaaaaahhhhhhhhhala doğum kilolarını verememiş ablaların var burda...yazık bize
![]()
Ay bende çok kiloluyum komşular da bana derdi her eve geldiğimde çok almışsın diye
Okul bitti ben hala vermeye çalışıyorum.
Ne güzel işte yaşasın yemek yemek![]()
aman aynı dert bende de var boy 1.69 kilo 48 ama ben ve denildiği gibi ye iç yatla hayatta kilo almam ki geceleri pastalar mantılar yiyen bir tipimmilleti takma yüzün kilolu duruyorsa hiç de dert etme bence :))
Benimde fazlalığım var az bişi 3kgcuk bile olsa razıyım ama gitmiyo
Açım aççç:2:
ben de öyleyim bana da diyorlar ben de diyorum ki millet ben gibi olabilmek için spor salonlarına ne paralar döküyorkendinle barışık ol bence bir iki kilo daha alsan çok da hoş bir kız olursun çıtı pıtı ne giysen de yakışır :)
sallama hiç kimseyi fiziğin gayet güzeldir bence burada arkadaşın dediği gibi zayıflamak uğruna neler yapan arkadaşlar var boyuna göre çok da zayıf değilsin dert etme kendine hiç böyle saçma sapan şeyleri
herkesin bünyesi farklıdır , sizler nasıl doğum kilolarınızı veremediyseniz , bizlerde alamıyoruz , ye iç demekle olmuyor gerçekten , bende 160 boyunda 49 kiloyum , üst bedenim çok zayıf benimde ,
bi oturuşta duble döner yiyip doymayı üzerine hamburger menüler yediğim günleri bilirim , hamurişleri yemeden durmam , yani ablalarım öyle ye yat uyu demekle olmuyor maalesef ...
bende cok zayifim ve balik yagi kullanmaya basladim, 175 boy 50 kiloyum. faydasi olacagini soyluyorlar sende kullanabilirsin,.
ıste kımısı yemesede alıo ben yedıkce zayıflıorum![]()