• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar benım bu seferde olmadı

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
arkadaslar dun gece kan geldı benden halada devam edıyor damla damla benım olmadı herhalde verdıgım emeklee yedıgım ıgnelere yazık oldu valla o kadarda para gıttı doktoruda aramadım aramakta ıstemıyom:a015:

arkadaslar dun gece kan geldı benden halada devam edıyor damla damla benım olmadı herhalde verdıgım emeklee yedıgım ıgnelere yazık oldu valla o kadarda para gıttı doktoruda aramadım aramakta ıstemıyom:a015:

canım adet kanaması gibi değilse belki yerleşme kanamasıdır.moralini bozma.inşallah olumsuz birşey yoktur

arkadaşım moralini bozma bendede aynısı oldu.ama sonuç pozitif çıktı bende zorla test yapmıştım.bence önce dr.ara o seni yönlendirir.

Allahın dediği olur canım morelini bozma benimde kan gelmişti hemde su gibi doktoru aramıştım düşük yapıyosun demişti ertesi gün kontrele gittiğimde kalbi o kadar güzel atıyordu ki inanamamıştım umudunu yitirme dularım seninle...

arkadaslar dun gece kan geldı benden halada devam edıyor damla damla benım olmadı herhalde verdıgım emeklee yedıgım ıgnelere yazu valla o kadarda para gıttı doktoruda aramadım aramakta ıstemıyom:a015:

her kan adet değilmiş tecrübesi olanlar öyle söylüyor benim 2 tanıdığımdan da kan gelmişti adet sanmışlar ama ikisinin de bebişi oldu doktoruna gitmelisin bence

arkadaşlara katılıyorum cnaım hemen moralini bozma testin sonucunu bekle.umarım hamilesindir.Allahın hayırlı kılıp nasip ettiklerinden olursun inşaallah.Allaha emanet ol.sevgiler...

arkadaslar kırmızı kan geldıgı halde hamıle kalan varmı

evet canım var benim çoğu tanıdığımda öyle oldu başka sitelerdede çok okudum adet kanaması gibi kanaması olanlar var ve hamileler birininki ikiz birininki tek gebelik inşallah herşey yolunda gider değerin artar :CüvCüv:

kızlar ben adet oldum artık bosu bosuna pazartesıde yaptırmama gerek yok cok mutsuzum karnım agrıyor bacaklarım cekıyor dupeduz kan gelıyor hemde cok sızde boyle bı sey olan varmı hamıle

canım dr.aradınmı bende senin gibi olmuştum ama 12.testimde değer 278 di.bence hemen dr.ara hemen telaşa kapılma bence kalbini ferah tut.

aradım canım kan gelmesı kotu dedı salı bak dedı tekrardan ama hıc umutlu konusmadı sen adet kanaması gıbımı oldun kacıncı gununde

canım benim 10.gün hafif leke geldi dr.aradım dr.yoktu hemşireler normal dedi.dayanamadım kalkıp hast.gittim başka dr.görüştük daha erken kan testi yapamayız dedi 13.günü bekle dedi.ama kanamam arttı 13.gün eşimin zoruyla gittim.ama sonuç hamileydim.dr.o zaman dediki ilk kanamanda iğne olsaydın daha etkili olurdu.2 gün sonra tekrar test yaptığımda değer düşmüştü.kimyasal gebelik oluşmuş.bence sende test günü gidip test yaptır şakır şakır kanamada olsa olumlu sonuç çıkabiliyor

kanama olması olumsuzluk anlamına gelmeyebılır..umudunu yıtırme beklemeye devam et..bızde ptesı gunu teste gıdecegız ..umarım ALLAHım gonlumuze gore verır..umudunu kaybetme:Saruboceq:

Back
X