Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar benım gıbı olan varmı acaba ben papatyaa
cumartesi günü kanda gebelık testı yaptırdım 8.63 cıktı doktor ne war ne yok dedı pazartesı tekrar yaptırmamı istedi bende yarın tekrar yaptırıcam sizce sonuç ne olurr?
cumartesi günü kanda gebelık testı yaptırdım 8.63 cıktı doktor ne war ne yok dedı pazartesı tekrar yaptırmamı istedi bende yarın tekrar yaptırıcam sizce sonuç ne olurr?
benim değerim 14 çıkmıştı, tabi bu değerin katlanması lazım... yükselebilirde düşebilirde,olumlu-olumsuz her sonuca hazırla kendini,değer düşükken kimyasal gebelik olma ihtimali yüksek oluyo....Allah gönlüne göre versin
bir önceki yaptırdıgım 8,63dü şimdiki ise 40.23 cıktı ve gebeyım cok mutluyum rabbım hayırlısıyla kucagıma almayı nasip eder inş.rabbım isteyen herkese nasip eder inş
4 haftalıkken doktora gıttık ultrasonla bebege bakmak için ama gözükmedı sızde gözükmemesi normalmi.daha erken dedı doktor yarın 6.haftam ve tekrar ultrasonla bakıcak bu arada KAN DEGERIMEDE BAKTI YÜKSEK CIKTI.SİZİN BASINIZADA GELDIMI ACABA.ŞİMDİDEN TESEKKURLER
4 haftalıkken doktora gıttık ultrasonla bebege bakmak için ama gözükmedı sızde gözükmemesi normalmi.daha erken dedı doktor yarın 6.haftam ve tekrar ultrasonla bakıcak bu arada KAN DEGERIMEDE BAKTI YÜKSEK CIKTI.SİZİN BASINIZADA GELDIMI ACABA.ŞİMDİDEN TESEKKURLER
hiçbr bebek 4 haftalıkken gözükmez kan pıhtısı daha o cnm :) bekle annesi azcık büyüsün biz 6 da keseyi 7 de bebeği ve kalp atışını gördük gerçi bebeğe baksanda bişi anlamazsn şekilsiz bişi oluolar 11. haftada çok belli oluo bebek oldukları :) hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin