Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar benim nst de ağrım çıkıyor ama ben hiç bir şey hissetmiyorum. bu normal mi
evet normal çünkü nts de bebek hareketleri de sancı gıbı çıkıyo bana dr um doguma yakın sancıların çok çogalmıs doguma alalım demıştı ben hıç sancı hıssetmıyodum dogurmadım da sonradan sezaryen oldum.......
ben devlet hastanesınde kontrollerımı yaptırdım bu zamana kadar sımdı 40 haftalıgım persembe sancım oldu cuma kontrole gıttım nstde sancı cıktı . muayene ettı acılmam yoktu. karnımda cok serttı hala oyle acaba sezeryanlık bır durumum mu var benımde
ben devlet hastanesınde kontrollerımı yaptırdım bu zamana kadar sımdı 40 haftalıgım persembe sancım oldu cuma kontrole gıttım nstde sancı cıktı . muayene ettı acılmam yoktu. karnımda cok serttı hala oyle acaba sezeryanlık bır durumum mu var benımde
arkadaşlar ben 29.09.2012 de doğum yaptım. son kontrolde gene sancı çıktı ve 2,5 santim açılma olmuş. tabi ben hissetmeden :) hastaneye aldılar ertesi günde suni sancıyla normal doğum yaptım. ama sancım kısa sürdü. sanırım suni sancı normal sancılarımı hissettirdi. 4 saatte doğurdum.