- 14 Ocak 2018
- 155
- 36
- 18
- 29
- Konu Sahibi Fatmanur Altan
Rabbim olmayan herkese ve içlerinde de banada nasip etsin sağolun :)Hadi inşallah :) Ben de isteyipte hamile kalan görünce çok çok seviniyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim olmayan herkese ve içlerinde de banada nasip etsin sağolun :)Hadi inşallah :) Ben de isteyipte hamile kalan görünce çok çok seviniyorum.
Merhabalar sonucum çok şükür yükselmiş Rabbim banada olmayanlarada nasip eyle :)Hadi inşallah :) Ben de isteyipte hamile kalan görünce çok çok seviniyorum.
Ve eğer böyle devam ederse 10 gun sonra keseye girermiş hayırlısı artikMerhabalar sonucum çok şükür yükselmiş Rabbim banada olmayanlarada nasip eyle :)
117.2 çıktı değerin normal artmış dedi tam adet gunu çıktı bu değer 4 gün sonra bir daha baktı 4 gün sonra tekrar bakicakmis sizin çocuğunuz varmıHayırlı olsun çok sevindim :) değerin kaç çıktı peki?
Evet 1 oğlum var 2. oğlum da yolda:).
117.2 çıktı değerin normal artmış dedi tam adet gunu çıktı bu değer 4 gün sonra bir daha baktı 4 gün sonra tekrar bakicakmis sizin çocuğunuz varmı
Amin Allah razı olsun:)Evet 1 oğlum var 2. oğlum da yolda:)
Evet değerlerin gayet güzel. inşallah birdahaki sefere keseyi görürsün.
Her gebelik kendi içinde değerlendirilir. Ayni şeyler yaşanacak diye bir kural Yok. Şu an için değeriniz çok güzel. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Pazartesi kese görünür sonraki pazartesi de muhtemelen kalp atışı görülme ihtimali varMrblar. Ben daha yeni üye oldum. Çok uzun zamandır okuyorum yorumlarınızı. Benimde sorum olucaktı yardımcı olabilir misiniz acaba? Ocak 2018 de boş gebelikten kürtaj oldum. Bu ay hamile kaldım tekrar. En son adet tarihim 25 temmuz. 26 günde bir olur şaşmaz. 5 gün geçti. Dün kan testi yaptrdim. 1814.39POZ cıktı. Randevuma daha var. Aynı şeyler olur mu diye tedirginim. Sizce sonucum ıyi mi bebek olur mu kez ?