Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0,1-5 diyor foto attimDeğeriniz kaç
0,1-5 ne demekArkadaşlar beta HCG değerimi yazsam hamile olup olmadığımı anlayan olurmu
Sonucunuz 15000 yani hamilesiniz doktora giderseniz bebeği bile görebilirsiniz0,1-5 ne demek
Düşük yaptım düşük aninda kan değerim buSonucunuz 15000 yani hamilesiniz doktora giderseniz bebeği bile görebilirsiniz
Düşük yaptım aynı gün kan verdim şimdi idrar testi yaptım tek çizgiSonucunuz 15000 yani hamilesiniz doktora giderseniz bebeği bile görebilirsiniz
Çok geçmiş olsun, bu un sifirlanmasi zaman alır kanama iz devam ediyor mu?Düşük yaptım aynı gün kan verdim şimdi idrar testi yaptım tek çizgi
Kanamam bitti bugün tam 10 gün oldu idrar testi yaptım negatif çıkıyor çok sağolun teşekkür ediyorumÇok geçmiş olsun, bu un sifirlanmasi zaman alır kanama iz devam ediyor mu?
Merhabalar ben cumartesi beta HCG vermiştim 451 çıktı bugün de verdik 1922 çıktı bu kadar yükselme normal midir ?Çok geçmiş olsun, bu un sifirlanmasi zaman alır kanama iz devam ediyor mu?
Normal bence canımMerhabalar ben cumartesi beta HCG vermiştim 451 çıktı bugün de verdik 1922 çıktı bu kadar yükselme normal midir ?