Pinklovepink_20
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 29 Aralık 2016
- 16
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Pinklovepink_20
-
anımlar hayalımdekı meslek ana okulu ögretmenlıgı
Muhasebe finansman dış ticaretiki yıllıkla özelde çalışabilirsin lise eğitimin ne bölümünden?
çok yuksek ya babam yollamıyo öyle bnde böyle bı karar aldım guzel dusuncelerın ıçın sagolaçık öğretim olması zorunlu mu
çalış ygs ile 4 yıllık okul öncesi öğretmenliği kazan
yaşın genç
güzel güzel oku
hatta bak bazı yerlerde ikinci öğretim de var
bir kaç yıl sonra özelde yardımcı ablalık vs de bulup gündüz çalışır akşama da okursun
o zamman zarfındada calışabılırım anaokullarında demekkı dgs de acıktan yerlesebılırmıyım kıkızımın gittiği özel anaokulunda 2 yıllık mezunları yardımcı öğretmen olarak çalışıyorlar, eğer dikey geçiş yapıp okul öncesi öğretmenliğine tamamlarsanız anaokulu öğretmeni olabilirsiniz.
o zamman zarfındada calışabılırım anaokullarında demekkı dgs de acıktan yerlesebılırmıyım kı
ama normal olarak gıdemem sehır dısınada bursadada yuksek çok çaresuzım ıkı yıldır bıktım yaşöyle düşün açıköğretim okul öncesini bitren herkes dgs ye giriyor, senin fark yaratıp tüm rakiplerini geçmen lazım, bunun için de herkesten çok çalışman lazım, ben senin yerinde olsam ilk hedefim direk 4 yıllığı kazanmak olurdu, ygs yi kazanmak dgs yi kazanmaktan daha kolay.
ALLAH razı olsun guzel düşüncelerınız içinHiçbir şey için geç değil yasin çok genç korkma yapamam diye insan istesin yeterki herşeyi yaparsın ben 30 yaşındayım bende sınava giricem çocuk gelişimi istiyorum bende kendime güveniyorum iki bolumu de oku iş alanın fazlalasir
ama normal olarak gıdemem sehır dısınada bursadada yuksek çok çaresuzım ıkı yıldır bıktım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?