Arkadaşlar bi bakarmısınız?? Acil yardım....

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
630
448
Arkadaşlar bende yumurtalık tembelliği var ilk kez ovülasyon testi yapıyorum 1 haftadır.2 gün silik çizgi çıktı 3.gün yaptığımda silik çizgi daha bi silik çıktı..Şimdi benim yumurtalarım oluşmadan çatladı mı bilen var mı?hamile kalma şansım yok mu??

Nolur arkadaşlar bi bilen yok mu kafayı yicem artıııkkkkkkkkkkkk

Beraberinde adet düzensizliğinde varmı ? Yumurta takibini doktor kontrolünde yaptırmalısın,yumurtanın yeterli olgunluğa ulaşıp ulaşmadığını ilişkiye nezaman girmen gerektiğini yumurtlama gününü sana söyleyecek.ovülasyon testleri saptayamayabilir. Stres yapma oda çok büyük bir etken

Adet düzensizliği mevcut tabiki..Bana gün vermiyolar.Aşılama ol diyolar ama eşim yanaşmıyor.Normal yoldan olsun diyo.O yzüden sırf ovülasyon testi kullandım ama oda ümitlerimi tüketti.Koyulaşacağına silikleşiyor...Napıcam ben artık yoruldummmmm

Soğun kürü + incir kürü denedinizmi? Pek çok kadının umudu oldu çünkü özellikle kadınların yumurtalıklarına çare olarak yaratmış yaradan, tabi gebeliğe mani olan şey sizin yumurta tembelliğiyse kimbilir belki eşinin sperm hızında vs sorun vardır. İkili muayene şart arkadaşım eşinde senin gibi gerçekten çocuk istiyorsa el ele gitmelisiniz.Az değil 2 seneyi devirmişsiniz. belki bir çatlatma iğnesiyle çözülecek. Ovülasyon testlerinide nezamandan beri deniyorsunuz bilmiyorum ama uygun şartlarda yani 3-4 saat sıvı almadan gün ortasında ve adetten hemen sonra başlayıp diğer adetin başlayacağı güne kadar testleriniz hep silik çıkmışsa mutlaka ters giden birşeyler vardır

Back
X