Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
endiselenme dr.un zaten gerekeni soylemistr ya antibiyotik ya da fitil alirsin.gebelikte cok rastlaniyor.bol bol su ic,ayaklarini sicak tut.dr.kontrolunu ihmal etme yeter ara ara idrarina baktr..gecmis olsun4 aylık hamileyim ve idrar yolu enfeksiyonum var :/ aranızda hamilyken idrar yolu enfeksiyonu geciren var mı
? neler yaptınız ?
endiselenme dr.un zaten gerekeni soylemistr ya antibiyotik ya da fitil alirsin.gebelikte cok rastlaniyor.bol bol su ic,ayaklarini sicak tut.dr.kontrolunu ihmal etme yeter ara ara idrarina baktr..gecmis olsun
bnmde ilk gebeligim buda 4.enfeksiyonum igne kullaniyrm.kendine bunlari dert etme daha buyuk sorunlar var Allah korusun.sukur de bu gunlerde gecicek ins.anne olmak zor yolculuk bunlari ogreniyoruz bu surecte.fitil verdi kullandım bol su iç dedi :/ ilk gebeliğim korkuyorum biraz bişey olucak diye :/
bnmde ilk gebeligim buda 4.enfeksiyonum igne kullaniyrm.kendine bunlari dert etme daha buyuk sorunlar var Allah korusun.sukur de bu gunlerde gecicek ins.anne olmak zor yolculuk bunlari ogreniyoruz bu surecte.
dr.kontrol altinda tutuyorsa sorun yok cnm her seyin caresi var Allahin izniyle
Ben evlenmeden once idar yolu enfeksiyonu gecirmistim antibiyotiksiz hayatta gecmez diye biliyorm.nitekim kuzenimde hamileyken oldu oda antibiyotik kullandi. Dr un onermedi mi bisiy
Onla erken dogumun ne alakasi var yahu. Kuzenimden biliorum bende antibiyotik icti bildiin. Cocuguda gayet guzel cikti.herkeste baska etkiler olur etkilenmeyin herkestenerken doğum falan diyolar korktum bende :/ ne oturabiliyosun ne bişey yapabiliyosun çok kötü ya Allah kimsenin basına vermesin ...
Onla erken dogumun ne alakasi var yahu. Kuzenimden biliorum bende antibiyotik icti bildiin. Cocuguda gayet guzel cikti.herkeste baska etkiler olur etkilenmeyin herkesten
Aslında enfeksiyon çok normal, ben ilk hamileliğimde 10 tane fitil kullanmışımdır, ikinci hamileliğimde ise 25 tane kullnmışımdır..erken doğum falan diyolar korktum bende :/ ne oturabiliyosun ne bişey yapabiliyosun çok kötü ya Allah kimsenin basına vermesin ...
Canını sıkmak için söylemedim, bebeğe zararı yok enfeksiyonun, tedbirini almazsan acısını sen çekersin benim gibi..işte milletin ağzı torba değil :/ canını sıkıyolar
Canını sıkmak için söylemedim, bebeğe zararı yok enfeksiyonun, tedbirini almazsan acısını sen çekersin benim gibi..
Enfeksiyonun nedenini kendin bilirsin, mesela benimki, hamilelikte akıntı fazlalaşır ya, ben de buna dayanamayıp, her gece altımı yıkamadan uyuyamazdım, doktorum kızardı, sürekli yıkanmaz diye.. ama şimdi de öyleyim, evimde fitil bulunur sürekli, bir bebişim için bir de benim içinben onun için demedim herkes bişeyler söylüyo ozellikl orta yas teyzeler yok efendim enfeksiyon varsa bebege bişey olur cok fazla ultrasona girme onu yapma bunu yapma falan filan. doktorum banada fitil verdi yarın gidicem bakalım inş gecer bi an önce artık dayanılmıck gibi krem var onu sürüyorum az az ama etki etmiyo evlenmeden öncede cekiodum hala cekiyorum