• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar bi bakarmisiniz

Canım az bıle yapmışsın ya ne kadar saçma insan bu devırde aılesıne guvenmıyor adam kalkıp nette tanıştığı kişiyi getirıyor.Mezhepi baya genış;-) bırak onu benım eşim eve bekar bır samımı arkadaşı gelse en fazla yemek yer çıkıp gıder tanıdık olmasına rağmen hayatta evde gece uyuyamaz.!!!!!!!

Besbucuk aylik ikiz bebeklerim ve sekiz yasinda bir cocugu daha olan bi anneim.bebeklerime kendim bakmaya calisiyorum.annem kvdemde yardimci oluyolar.sorunum su allah razi olsungenim gidenim cok fazla bazen zor yetisiyorum esim yorgun geldigi icin cok fazla bana yardim etmiyor.koca yaz bebeklerim kucuk diye hicbiryere cikmadim gibi bisey.esimin surekli internette erkeklerin oynadigi bi oyunu var burdanda telefonda internet ortaminda tanistigi iki arkadasi var ayri yerlerde bunnlar haftasonu bize misagir olacaklarmis.biri evli eainide getirecekmis.guya otelde kalacaklarmis gece ama yemegi kahvaltisi kendi islerimi zor yetistiriyorum bebeklerim oldugundan beri eve hapsoldum bebekler agliyolr yetistiremiyorum isleri esime biraz tepki gosterdim halimi gormuyomuun diye yanlismi yaptim sizce birse bu insanlari tanimiyorum

bu ne cesaret ya, şok oldum, eşin nasıl böyle bişey yapabilir, evli olsun olmasın internetten bulduğu arkadaşları evine getirmemeli bence, hele de iki bebek varken, ya gözleri bebeklerdeyse kaçırırlarsa falan hergün neler okuyoruz izliyoruz, madem otelde kalcaklar kahvaltıyı yemeğide orda yesinler bi zahmet, bu insanlara karşı herhangi bir sorumluluğun yok yani...

bu ne cesaret ya, şok oldum, eşin nasıl böyle bişey yapabilir, evli olsun olmasın internetten bulduğu arkadaşları evine getirmemeli bence, hele de iki bebek varken, ya gözleri bebeklerdeyse kaçırırlarsa falan hergün neler okuyoruz izliyoruz, madem otelde kalcaklar kahvaltıyı yemeğide orda yesinler bi zahmet, bu insanlara karşı herhangi bir sorumluluğun yok yani...
Geldeanlat adama demin watsaptan yazdim bakalim ne diyecek lizar buyuk ihtimal.bizde kalin demis esiyle gelen arkadasi biz otelde kaliriz deis

Geldeanlat adama demin watsaptan yazdim bakalim ne diyecek lizar buyuk ihtimal.bizde kalin demis esiyle gelen arkadasi biz otelde kaliriz deis

pes valla insan internetten tanıştığı insanları nasıl böyle akrabası gibi sahiplenir, bebeklerine dikkat et...

Bence haksız değilsiniz.
Eşiniz düşüncesiz davranmış.
Tanımadığınız insanları bu şekilde davet etmesi yanlış.

Tabii ki sosyal olmak insanlar ile görüşmek güzel birşey.
Fakat 3 çocuk başedilebilmesi zor birşey.
Ben tek çocuk ile yeri geliyor hakikaten misafire yetişemiyorum.
Kolay değil, Allah yardımcınız olsun.

Fakat eşiniz ile konuşun. Zaten oteller kahvaltı dahil oluyor genelde.
Akşam yemeği için de dışarda buluşursunuz, siz de 1 gecelik birini ayarlarsınzı çocuklarınız için.
Hem siz aşırı yorulmazsınız, hem de gelen misafirler ile tanışma süreci iyi geçer.
Aklıma gelen tek yöntem bu.

Evde ağırlamaya kalkarsanız hem çocuklar hem tanımadığınız insanlar, zor olur gibi geldi.

otelde kalsınlar

akşam yemeğine otellerine ziyarete gidin

size de değişiklik olur

evde ne işleri var

bebek görmeye mi gelecekler akıklları sıra

olsun dışarıda da buluşulur

otelde kalsınlar

akşam yemeğine otellerine ziyarete gidin

size de değişiklik olur

evde ne işleri var

bebek görmeye mi gelecekler akıklları sıra

olsun dışarıda da buluşulur
Çok güzel fikir bu. Sizi alsın otelde bir akşam yemeği yiyin değişiklik olur. Hem de tanışırsınız. Gözünüz tutmazsa bir daha da görüşmezsiniz.

Fwatsaptan yazdim sadece ben konusup iptal ederim demis kizdi belli anasinada soyledim anneside kizdi bilmiyorum ama ortalik kariscak gibi

Annesinin bilmesin gerek var mıydı, eşinizle halletseydiniz keşke.

Neden duyduğunuz an kesinlikle kabul etmiyorum demediniz?

Mesajla çözmek yerine tepkinizi net belli etseydiniz, onun canı sıkılsaydı sizinki sıkılacağına keşke.

Eşin bu insanlarla daha önce hiç bir araya geldi mi,
Yoksa sadece net üzerinden bir tanışma söz konusu?

Sadece net üzerindense
bizde kalın demesi aptallıktan başka bir şey değil.

Birincisi tanımadığı insanlara nasıl güveniyor her yönden mantıksız
İkincisi önce size yardım edip sizle vakit geçirsin, tamam gelen giden ne güzel ama önce aile bence

Aksamdan beri agliyorum yaptigi cok gucume gitti.halimi gore gore.koca yaz bizi biyere goturmedi cocuklar kucuk diyr ama bu konularda bencildir.bize kim gelirse hep biseyler yedirip icirmek ister belki iyi niyetli dusunuyodur ama ben yrtisemuyorum.cocuklar ziyan zebil oluyor.milleti memnun etme derdine.aksamdan beri agladigimi goruyo sadece yuzume bakiyo agliyorum diye patlarsam cok fena olcak diye korkuyorum
Canım çok bencil eşin belli,bide ağladığını görüp tepki vermemesi çok tuhaf Allah yardımcın olsun

Birincisi tanımadığı insanlara nasıl güveniyor her yönden mantıksız
İkincisi önce size yardım edip sizle vakit geçirsin, tamam gelen giden ne güzel bitanesini esiyle gelcek olani bikereis icin onun sehrine gitmisti orda gormus digeri bekar onu sadece telde nette konusmusama önce aile bence

Back
X