• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar bi bakarmisiniz

annesi size mi kızdı,yoksa oğluna mı?oğluna kızdıysa,bunu kullanın.annesine topu atın.

çocukları anneanneye veya babanneye bırakıp,beraber otele yemeğe gidin.sizin için de değişiklik olacağını söyleyerek,eşinizi ikna edebilirsiniz.
yabancı misafir konusunda birşey diyemeyeceğim.benim eşim de gençliğimiz de,hiç tanımadığımız bir aileyi,eve deavet etmişti. o ailede gece yatıya kalmıştı.eşim şimdi,ben böyle birşeyi ne cesaretle yaptım diyor,oğlumuz yapsa,karşı çıkar.

Tamam canım güven kısmını geçelim ama zor işin ne bileyim üç çocuk

Direk evet istemiyorum deyin.Konuyu kapatın.
Net olun, ayrıca benim evimr gelen misafir anneni ilgilendirmez kendi evine çağırsın çok istiyorsa diyin
Kadına bak ya ortalığı karıştırmak istiyor
orada sanırım kaynanası oğluna kızmış ben yanlış anlamadıysam

konuya karşı taraftaki aile açısından da bakmak gerekir.belki onlarda kalmak istemezler,hiç tanımadıkları insanların evinde.
dışarda buluşulur,yemek yenir.belki bir çay veya kahve içmeye eve davet edilir.sonra,herkes başının çaresine bakar.

ben olsam,ilk kez tanıştığım bir aileyi evime davet etmeyeceğim gibi,davet edilen eve de gitmem.ne malum,davet edenin sapık olmadığı

Direk siyleyince sen istemiyorsuna donuyo is beni mecbur birakiyo
Zaten sizin misafir konusundan daha başka promlemleriniz var eşinizle.
Size yardımcı olmaması,sizinle ilgilenip gezdirmemesi..
3 çocukla çok yanlış. Bunlardı konuşmaya deneyin artık böyle istemediğinizi söyleyin.
Konuşma işe yaramazsa gerekirse yardım alın
Çünkü kocanız bencilliğinin farkına varmalı

Yok artık!! İnternette tanıştığı oyun arkadaşları arlı mıdır arsız mıdır?Nasıl bir güvendir bu? Oyun arkadaşıysa internette kalsın ne gerek var eve kadar ağırlamaya?
Bu devirde eşiniz hiç gazete haber falan okumuyor mu?Çevreden bihaber mi?
Güzellikle konuşup eşinizi ikna edip bu durumu çözün...Taviz yok..

Ben annesi geline kızdı diye anlamışım düzelteyim mesajı :)
Yok kvdem ogluna kizdi olmaz oyle sen isini yapamiyosun cocuklarla dedi disarda yedirsin icirsin bitek caya gelirlerse gelsinler dedi.esimi aradim cvp vermiyo ya kizdi yada musait degil

Yok kvdem ogluna kizdi olmaz oyle sen isini yapamiyosun cocuklarla dedi disarda yedirsin icirsin bitek caya gelirlerse gelsinler dedi.esimi aradim cvp vermiyo ya kizdi yada musait degil
Kayınvalideniz sizden yana ne güzel. Burdakızmasıgereken sizsiniz yorumlarda arkadaşların da dediği gibi kabul etmeyin açık açıkkonuşun eşinizle

Besbucuk aylik ikiz bebeklerim ve sekiz yasinda bir cocugu daha olan bi anneim.bebeklerime kendim bakmaya calisiyorum.annem kvdemde yardimci oluyolar.sorunum su allah razi olsungenim gidenim cok fazla bazen zor yetisiyorum esim yorgun geldigi icin cok fazla bana yardim etmiyor.koca yaz bebeklerim kucuk diye hicbiryere cikmadim gibi bisey.esimin surekli internette erkeklerin oynadigi bi oyunu var burdanda telefonda internet ortaminda tanistigi iki arkadasi var ayri yerlerde bunnlar haftasonu bize misagir olacaklarmis.biri evli eainide getirecekmis.guya otelde kalacaklarmis gece ama yemegi kahvaltisi kendi islerimi zor yetistiriyorum bebeklerim oldugundan beri eve hapsoldum bebekler agliyolr yetistiremiyorum isleri esime biraz tepki gosterdim halimi gormuyomuun diye yanlismi yaptim sizce birse bu insanlari tanimiyorum
Niye yanlış yapasın.Ne gereği var internetten tanıştığı insanları aile ortamına sokmaya.Bir de tanısan dahi,evlilik ortaktır.Sana danışması lazım.Sonuçta hizmeti edecek olan sensin.Baştan kabul edersen devamı fazlasıyla gelir.Koy tavrını.Bir değerek yok yabancıları aile mahremiyetine sokmaya.

Fwatsaptan yazdim sadece ben konusup iptal ederim demis kizdi belli anasinada soyledim anneside kizdi bilmiyorum ama ortalik kariscak gibi
amaaaan karışırsa karışsın.Nedir ya öldürecek mi.Bu kadar pasif olmayın ya.Ağlamak ne.Düşme üstüne istemiyorum de olsun bitsin.Bu erkekleri tepenize çıkaran sizlersiniz.

amaaaan karışırsa karışsın.Nedir ya öldürecek mi.Bu kadar pasif olmayın ya.Ağlamak ne.Düşme üstüne istemiyorum de olsun bitsin.Bu erkekleri tepenize çıkaran sizlersiniz.
sabahtan beri yoktu piyasada demin aradi sinirim cok bozuk konusamadi

sabahtan beri yoktu piyasada demin aradi sinirim cok bozuk konusamadi
Yoksa yok piyasada boşver ya.İstemiyorum de geç.Zor mu bunu demek istemiyorum demek zor mu.o tavır yapıyorsa sen de yap.Sen onun istediği bilmem ne sitesinde oyun oynarken tanıştığı ne idüğü belirsiz adamlarla ve eşleriyle muhatap olmak zorunda mısın.bUNU SANA YAPMAYA HAKKI VAR MI.eN YAKIN AKRABASI DAHİ OLSA.SANA SORACAK.Bırak ne hali varsa görsün.

Besbucuk aylik ikiz bebeklerim ve sekiz yasinda bir cocugu daha olan bi anneim.bebeklerime kendim bakmaya calisiyorum.annem kvdemde yardimci oluyolar.sorunum su allah razi olsungenim gidenim cok fazla bazen zor yetisiyorum esim yorgun geldigi icin cok fazla bana yardim etmiyor.koca yaz bebeklerim kucuk diye hicbiryere cikmadim gibi bisey.esimin surekli internette erkeklerin oynadigi bi oyunu var burdanda telefonda internet ortaminda tanistigi iki arkadasi var ayri yerlerde bunnlar haftasonu bize misagir olacaklarmis.biri evli eainide getirecekmis.guya otelde kalacaklarmis gece ama yemegi kahvaltisi kendi islerimi zor yetistiriyorum bebeklerim oldugundan beri eve hapsoldum bebekler agliyolr yetistiremiyorum isleri esime biraz tepki gosterdim halimi gormuyomuun diye yanlismi yaptim sizce birse bu insanlari tanimiyorum
Esinin sana yardim edecek vakti yok ama nette oyun oynayip arkadas edinecek ve gezmeye cagiracak kadar vakti var oyle mi garip geldi

İnsan internetten tanistigi birine nasil guvenir.adamlar belki sapik belki hirsiz belki katil belki cocuk hirsizi organ mafyasi.hadi kendini degil de cocuklarini dami dusunmuyor.

Ne kadar enteresan durumlar ya...
Bazı eşler ne kadar düşüncesiz gerçekten, anlayamıyorum bu tür insanları.
Ancak kafası çalışmayan bir adam bunları yapabilir... Ben uzaktan sinir oldum valla. :kızgın:

Kesinlikle evinize almayın ve eşinize de mantıklı bir şekilde açıklayın. Kimseye güvenilmiyor, küçük çocuğumuz var, yetişememe yorulma faslını geçtim yani ama bilmediğimiz insanlar hele ki internet ortamı yani bunları açıklayın eşinize . Ve Allah yardımcınız olsun erkekdir evini koruyup kollayan.

Back
X