• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar bi bakarmisiniz

Arkadasım; sanırım eşiniz de kv de sizi söz hakkına sahip görmüyor.

Ne demek oğlumun eve ilgisizliğinin sebebini araştırdın mı? Altı çok dolu Bi cümle.

Bence siz haklısınız, bırakın kim surat yaparsa yapsın. Geri adım atmayın. Eğer bu sefer geri adım atarsanız asla Bi daha kendinizi ıspatlayamaZsınız.

Söz sahibi olduğunuzu kabul ettiremezsiniz.

• Beğen
Reactions: anu
Bu kvdenin Bi modeli bende var. Bana oğlumun sinirine dokunacak birşey yapma çocuğu alır sana göstermez demişti.

Bi kavga da eşim bana boşanalım dedi. Bunu kv deye dedim haberin olsun oğlun bana haksız yere bunu dedi Bi daha derse bende suç aramayın uzatmam dedim. Kadın da tık yok. Hiç sormaz bana dokunmayan yılan bin yaşasınz.

Senin kv de böyle galiba asla oğluna laf kondurmaz, kadın alttan alacak.

Ben şimdi bildiğimi okuyorum, hatam yanlışım yoksa doğrularımı yapıyorum ve gerekenleri söylüyorum içime atmıyorum sende öyle yap

Varlığını kabul ettir.

Esin de kv de sasirmis.
İnsan netten tanistigi birini evine bide bebek gormeye davet edermi.
Ne kadar dusuncesizlik.
Millet kocasi evde yokken tanidik bile olsa eve almaya cekiniyor.
Bazilari belayi ayaklarina cagiriyor.
Adamlar bisey dese bisey yapsa iyi niyetliydik mi diyecek.bunun adi dupeduz aptallik.

Ne demek oğlumun eve ilgisizliğinin sebebini araştırdın mı? Altı çok dolu Bi cümle.

Bence siz haklısınız, bırakın kim surat yaparsa yapsın. Geri adım atmayın. Eğer bu sefer geri adım atarsanız asla Bi daha kendinizi ıspatlayamaZsınız.

Hergun arardi aramayi kesti bende aramiyorum.kpederle normal konusuyorum onu sormuyorum bile.kendi hep ben iyiyim diyenlerden coknazli ama bendede kimsenin nazini cekecek halkalmadi.bugun yarin kpeder arar yemege davet etmeye gitmeyi dusunmuyorum

Esin de kv de sasirmis.
İnsan netten tanistigi birini evine bide bebek gormeye davet edermi.
Ne kadar dusuncesizlik.
Millet kocasi evde yokken tanidik bile olsa eve almaya cekiniyor.
Bazilari belayi ayaklarina cagiriyor.
Adamlar bisey dese bisey yapsa iyi niyetliydik mi diyecek.bunun adi dupeduz aptallik.
Dedim ne oldugunu bilmiyoruz bu insanlarin bisey olmaz dedi hanim.ayni seyi ben yapsam cok ayiplardida iste

Simdi bide bu kadinda bi nazbiniyaz kirildi hanim ozur dilettirmedende rahat vermez.esime dedim istedigi yere kadar kirilsin kendi kirarken iyi.misafirleri gezdirme dedine cocuklari usuttuk iki gun doktorda gezdik biliyo ama oglunu ariyodur

Dedim ne oldugunu bilmiyoruz bu insanlarin bisey olmaz dedi hanim.ayni seyi ben yapsam cok ayiplardida iste
İyi de mantikli bi insan akli basinda biri boyle biseyi kesinlikle kabul etmez.
Hayret valla kv ve es nasil boyle biseyi normal goruyor.annenin ogluna demesi lazim oglum yaptigin yanlis hirlimidir hirsizmidir karin colugun cocugun var evine niye tanimadigin insanlari aliyosun diye.
Yani bi kocanin internetten tanistigi kisileri eve getirmesi de garip.

Valla su saatten sonra herseyi dusun.acaba gelen kisiler kari kocami gercekten.esin bi haltlar karistiriyo olmasin netten.
Karsi tarafta bi tuhaf ya cocuk gormeye diye hic tanimadigin baska sehirde yasayan birine ziyarete git.
Otel di disarda yemekti bu is niye bu kadar inada bindi.oldu olcak anasinin evinde agirlasin pek onemli misafirlerini.
Hic normal bise degil.

İyi de mantikli bi insan akli basinda biri boyle biseyi kesinlikle kabul etmez.
Hayret valla kv ve es nasil boyle biseyi normal goruyor.annenin ogluna demesi lazim oglum yaptigin yanlis hirlimidir hirsizmidir karin colugun cocugun var evine niye tanimadigin insanlari aliyosun diye.
Yani bi kocanin internetten tanistigi kisileri eve getirmesi de garip.

Valla su saatten sonra herseyi dusun.acaba gelen kisiler kari kocami gercekten.esin bi haltlar karistiriyo olmasin netten.
Karsi tarafta bi tuhaf ya cocuk gormeye diye hic tanimadigin baska sehirde yasayan birine ziyarete git.
Otel di disarda yemekti bu is niye bu kadar inada bindi.oldu olcak anasinin evinde agirlasin pek onemli misafirlerini.
Hic normal bise degil.
Sacma sapan seyler iste.simdi bu olayda suclu ben oldum kvde ve esime

Hergun arardi aramayi kesti bende aramiyorum.kpederle normal konusuyorum onu sormuyorum bile.kendi hep ben iyiyim diyenlerden coknazli ama bendede kimsenin nazini cekecek halkalmadi.bugun yarin kpeder arar yemege davet etmeye gitmeyi dusunmuyorum

Bırak aramasın, senden uzak olması daha iyi senin için. Muhtaç mısın onun aramasına. Davet ettiklerin de de uygun bir dille söyle.

Bende sülaleden hiç bir gelinin gitmediği Bi düğüne gittim oğlum hasta oldu. Bi dünya laf, yok kalabalığa soktun, yok üşüdü. Ula akraba sizin akrabanız, sülaleden gelen tek gelin bnm Bi sağol evladım yalnız bırakmadın demek yok, suçlu oldum. Artık karışmıyorum toplumlarına , en iyisi cnm, kafan rahat olur.

Ama vurguluyorm fırsat bu fırsat haklı iken hakkını savun. Belli et tavrını ve artık varlığını kabul ettirmeye bak.

Bırak aramasın, senden uzak olması daha iyi senin için. Muhtaç mısın onun aramasına. Davet ettiklerin de de uygun bir dille söyle.

Bende sülaleden hiç bir gelinin gitmediği Bi düğüne gittim oğlum hasta oldu. Bi dünya laf, yok kalabalığa soktun, yok üşüdü. Ula akraba sizin akrabanız, sülaleden gelen tek gelin bnm Bi sağol evladım yalnız bırakmadın demek yok, suçlu oldum. Artık karışmıyorum toplumlarına , en iyisi cnm, kafan rahat olur.

Ama vurguluyorm fırsat bu fırsat haklı iken hakkını savun. Belli et tavrını ve artık varlığını kabul ettirmeye bak.
Adam anasini tutunca napcan.olayin buyumesinde kvnin stresinden korkuyorum.onunla ugrasmaya hic halim yok

Adam anasini tutunca napcan.olayin buyumesinde kvnin stresinden korkuyorum.onunla ugrasmaya hic halim yok

Bnm eşimde annesini tutuyo cnm. Annem şaka yaptı, şakasına dedi. annemin üslubu bu. Savunma cümleleri de bunlar yani. Saçma.

Büyüsün bırak yani ne kadar büyüyecek ama geri adım atarsan ömür boyu böyle ezerler.

Hazır haklı iken savun kendini, bu fırsat daha gelmez ayağına.

• Beğen
Reactions: anu
Cocuk bakmak cok meşakatli bir iş. Kocalar sabah gidip akşam geliyo hicbirseyden haberi yok gün boyu o cocuklarla neler cekiyoruz . Birde yetmemiş gibi ne oldugu belirsiz insanlari toplayip geliyolar.
Hic halin nedir diyen yok.

Aramamasi benim icin daha iyide simdi o kirildiya zorla ayagina goturtene kadar pesini birakmaz cok mizmiz bi insan.

Cocuk bakmak cok meşakatli bir iş. Kocalar sabah gidip akşam geliyo hicbirseyden haberi yok gün boyu o cocuklarla neler cekiyoruz . Birde yetmemiş gibi ne oldugu belirsiz insanlari toplayip geliyolar.
Hic halin nedir diyen yok.
Yok sen aksamq kadar yatiyosun napiyosunki.bide benim iki tane arkadasim bu halde bide hizmet bekliyolar

Back
X