• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bi bakın nolur acil

s_elif

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
81
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür ayaklarıma sıcak su kokuyorum ve daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım

Cnm keske kan testi yaptirabilsen... Ben de hamilelik belirtisi hicc yasamadim. Hatta herhalde sikintidan bi gecikme olmustur diye dusunurken bi arkadasin israriyla doktora gittim ve doktor muayenesi sonucu gebelik kesesini gorduk :)
1 gunluk gordugun kahverengimsi akintiya ustune gorme diyorlar bende bi iki damla bisey gormustum.
Hayirlisi olsun cnm insallah gonlune gore olur

Cnm keske kan testi yaptirabilsen... Ben de hamilelik belirtisi hicc yasamadim. Hatta herhalde sikintidan bi gecikme olmustur diye dusunurken bi arkadasin israriyla doktora gittim ve doktor muayenesi sonucu gebelik kesesini gorduk :)
1 gunluk gordugun kahverengimsi akintiya ustune gorme diyorlar bende bi iki damla bisey gormustum.
Hayirlisi olsun cnm insallah gonlune gore olur

ama canım son günlerde idrarımı yaparken ki kanamam arttı regli kanı gibi ama emin değilim. geciktikten 2 ay sonra idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok korkuyorum :(

hamilelikte idrardan kan gelmez ki bence siz idrar yolu enfeksiyonu olmuşsunuz sağlık ocağına bir görünün en ksa zamanda

arkadaşlar kan tahlillerinizi nerde yaptırdınız peki? yaptırdığınız yerdeki çalışanlar hamilesiniz yad değilsiniz diye uyarıyor mu?

senin kistin var bence, 2 aylık hamile olsan testte mutlaka çıkar, içinin rahatlaması içn git bir özele kan ver bulunduğun yerdeki özel hastaneleri ara kaç tl ye yaptıklarını sor, 2 saatte çıkıyor sonuç, beklemene gerek yok telefon açıp öğrenebilirsin,

bir de tavsiye şu yöntemi bırak yoksa her ay strese girersin, daha iyi korunun

senin kistin var bence, 2 aylık hamile olsan testte mutlaka çıkar, içinin rahatlaması içn git bir özele kan ver bulunduğun yerdeki özel hastaneleri ara kaç tl ye yaptıklarını sor, 2 saatte çıkıyor sonuç, beklemene gerek yok telefon açıp öğrenebilirsin,

bir de tavsiye şu yöntemi bırak yoksa her ay strese girersin, daha iyi korunun

evet işte tecrübesizliğe denk geldi. haklısın. hamilelik olsa kan gelmez diye tahmin ediyorum. peki hastane de doktorla mı görüşücem yani muayne değil sanırım. testi yaptırıp sadece gebelik var yada yok diye söyleyecekler dimi?

evet işte tecrübesizliğe denk geldi. haklısın. hamilelik olsa kan gelmez diye tahmin ediyorum. peki hastane de doktorla mı görüşücem yani muayne değil sanırım. testi yaptırıp sadece gebelik var yada yok diye söyleyecekler dimi?

hayır canım doktor görmüyor, girişte kayıt yaptıracağın zaman beta hcg istiyorum de direk eline bir kağıt verip laboratuvara gönderiyolar, hemşire kan alıyo, tel nosunu iste laboratuvarın sonucunu öğren bukadar

valla arkadaşım hiç belirti yok oluyo ama bebiş oluyo(böle gariplikleri herkes yaşayabilişyor)bak bana 10 gün geçti seviniyorduk ki adet oldum ben bırak gününü saatini bile bilidim adetimin.allah tan hayırlısını iste kaderde bebek varsa engel olamazsın ne yaparsan yap o dünyaya bi şekilde gelecek çocuk sahibi olamayıp mişlyarlarını servetlerini bu yola döken insanları gördüm sakın telaş etme allah sağlık versin gerisi gelir .idrar dakana geirsek eğer böbreklerinde yada idrar yolunda sıkıntı olabilir yanma gibi bişeyler oluyormu yada bellin yanlarında sırtında ağrı oluyormu .ve ben bu gün daha ii anladım özeller para tuzağı nerde olduğunu bilmiyorum ama bizim manisada bu gün ben 58 tl ile (ki emekli sandığı)kurtardım sonuç beni çokta tatmin etmedi gidebiliyorsan ünv. hast. git gittiğim o tür hastaneler hakkaten daha alakalıydı sana geçmiş olsun allah yardımcın olsun:)

büyük ihtimalle sizde idrar yolu enfeksiyonu var idrardan sonra kan gelmesi buna delalet ama adetiniz neden gecikmiş olabilir oda önemli aslında sadece idrar testi yaptırsanız hastanede hem enfeksiyona hemde gebeliğe baktırırsanız çok pahalı tutmaz

Back
X