Arkadaslar bi fikir bana. Hamilelik konu.

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Merhaba. Gecen pazartesi kadin doguma gittim. Hersey yolunda mi diye baktirmaya. Muayene etti doktor. Yumurtan olusmus dedi. Yumurta olusunca catlar mi hemen. Eve geldim. Ovulasyon testi yaptim. Test cizgisi kontrol cizgisinden daha belirgin cikti. O gece iliski oldu. Ertesi gun tekrar test yaptim. Test cizgisi siliklesmisti. Cumaya kadar dort gun gunde tek iliski oldu. Dogru mu yaptik bilmiyorum. Bikac aydir deniyoruz tutturamadik henuz. 26 sinda adet olmam gerek ama bi ameliyat durumum var 26 sinda. O yuzden hamile olup olmadigimi da ogrenmeliyim. Ne zaman ogrenebilirim. Erken gebelik testlerinden aldim predictor marka ama ne zaman yapiyim. Okuyup bilgilendiren herkese cok tesekkur ederim.

Benzer bir durum ben yaşadım 2 yıl önce 22 eylülde muayene icin kadın doğuma gitmiştim alttan ultrasonla bakıp yumurtan oluşmuş bebek düşünüyorsan degerlendir demisti ve 7 ekimde adet olmam gerekirken olmamıştım hemen hamile kalmışım o gece :)

Adet olmadan gebeligi ogrenebilirsiniz. Ben normal testle ogrenmistim. Hatta ovulasyon testiyle ogrenmistim. Ameliyatinizdan once bir kadin dogumla gorusseniz daha dogru bilgilendirmeyi yapatlar ama bence kan testi de isinize yarayabilir

Benzer bir durum ben yaşadım 2 yıl önce 22 eylülde muayene icin kadın doğuma gitmiştim alttan ultrasonla bakıp yumurtan oluşmuş bebek düşünüyorsan degerlendir demisti ve 7 ekimde adet olmam gerekirken olmamıştım hemen hamile kalmışım o gece :)
Bebeginizin cinsiyeti nedir peki. Cok mutlu oldum. Aslinda bu ay olmasin ameliyat ertelenmesin diyordum ama yine bi heyecan sardi beni.

Merhaba. Gecen pazartesi kadin doguma gittim. Hersey yolunda mi diye baktirmaya. Muayene etti doktor. Yumurtan olusmus dedi. Yumurta olusunca catlar mi hemen. Eve geldim. Ovulasyon testi yaptim. Test cizgisi kontrol cizgisinden daha belirgin cikti. O gece iliski oldu. Ertesi gun tekrar test yaptim. Test cizgisi siliklesmisti. Cumaya kadar dort gun gunde tek iliski oldu. Dogru mu yaptik bilmiyorum. Bikac aydir deniyoruz tutturamadik henuz. 26 sinda adet olmam gerek ama bi ameliyat durumum var 26 sinda. O yuzden hamile olup olmadigimi da ogrenmeliyim. Ne zaman ogrenebilirim. Erken gebelik testlerinden aldim predictor marka ama ne zaman yapiyim. Okuyup bilgilendiren herkese cok tesekkur ederim.

bir süredir deniyordunuz da bebek olmuyor muydu da doktora görünme ihtiyacı hissettiniz?
biraz gelişine bırakın bebek işini. ne kadar kasarsanız o kadar sıkıntı çekersiniz.
bebek yapmak için sevişmeyin mesela, gün saymayın. özel pozisyonlar vs. bunlar insanı sadece daha fazla gergin yapıyor.
gelişine bırakın olur muhakkak.

Tutmu olabilir canm ama bu sadece senle alakalo degil yani olmazsa da moralinj bozma anlik birsey, esinin o gunki spermleri psikojinz hersey etkiliyr yani, 25 inde kan tahlili yaptirirsan ogrenirsin cnm...diger aylarda da yumurtlama gununu yakalarsan o gun ve ondan sonraki 3 gunu de degerlendirin biz oyle yapmistik ve simdi 8 aylik hamileyim :)

Back
X