- Konu Sahibi enguzelask
-
Hayır yanlış yapmıyorsun.
Öteki ilişkiyi sen koparmamışsın..Adam çoktan koparmış..
Onu yaşamından tamamen çıkar, yeni arkadaşına ve kendine şans ver.
yeni arkadaşa şans vermek istiyorum aslında en azından olmasada ötekinden biraz kurtulmuş olurum en azından düşünmekten kurtulurum adam benm doğum günümü hatırlamadı sonradan bi telafi bile etmedi gelip beni görmesi yeterdi buna
benm bi sevgilim vardı hani doğum günümü unutan beni önemsemeyen onunla hala görüşüyorum ama aramızdaki bağlar iyice kopmak üzere çünkü görüşemiyoruz ve inanın hep ben arıyorum ve zordan konuşuyo bende bunaldım sanki kendimi salak gibi hissediyorum... Neyse geçen gün dershaneden bi arkadaş vardı bana facede yazdı nbr falan diye bende iyidir falan yazdım çocuk benden hoşlanıyomu bilmiyorum öle havadan sudan konuştuk bugünde bana numarasını verdi istediğinde ara burdan diye ben bişi demedim ararım falan hatta sabah ben yazmadım yine kendi yazmış nasılsın diye ayy kendimi ona cevap vermekle suçlu hissediyorumöteki ilişkiyi tamamen koparmamışken doğru gelmiyo onla konuşmak cevremdekiler sorumsuz olan sevgilim beni üzdüğü için ayrıl şundan deyip duruyolar kafam karıştı yaa bi fikir verin lütfen yanlışmı yapıyorum...
sizin için emek veren bi adama harcayın enerjinizi.. çaba göstersin, sizi önemsesin, sevgisini hissettirsin ve size zaman ayırsın.. bunları yapmayan bi erkeğe zaman harcamayın..gençlik güzel.. geçip gidiyor ama.. dolu dolu aşk yaşamak dururken ilgisiz bi sevgiliye katlanmak son derece anlamsız...
umarım en güzelini yaşarsın aşkların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?