arkadaşlar bi fikir verirmisiniz sizce yanlışmı yapıyorum ...

enguzelask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
95
0
36
Bursa
benm bi sevgilim vardı hani doğum günümü unutan beni önemsemeyen onunla hala görüşüyorum ama aramızdaki bağlar iyice kopmak üzere çünkü görüşemiyoruz ve inanın hep ben arıyorum ve zordan konuşuyo bende bunaldım sanki kendimi salak gibi hissediyorum... Neyse geçen gün dershaneden bi arkadaş vardı bana facede yazdı nbr falan diye bende iyidir falan yazdım çocuk benden hoşlanıyomu bilmiyorum öle havadan sudan konuştuk bugünde bana numarasını verdi istediğinde ara burdan diye ben bişi demedim ararım falan hatta sabah ben yazmadım yine kendi yazmış nasılsın diye ayy kendimi ona cevap vermekle suçlu hissediyorum :( öteki ilişkiyi tamamen koparmamışken doğru gelmiyo onla konuşmak cevremdekiler sorumsuz olan sevgilim beni üzdüğü için ayrıl şundan deyip duruyolar kafam karıştı yaa bi fikir verin lütfen yanlışmı yapıyorum...

Hayır yanlış yapmıyorsun.
Öteki ilişkiyi sen koparmamışsın..Adam çoktan koparmış..
Onu yaşamından tamamen çıkar, yeni arkadaşına ve kendine şans ver.

Hayır yanlış yapmıyorsun.
Öteki ilişkiyi sen koparmamışsın..Adam çoktan koparmış..
Onu yaşamından tamamen çıkar, yeni arkadaşına ve kendine şans ver.

yeni arkadaşa şans vermek istiyorum aslında en azından olmasada ötekinden biraz kurtulmuş olurum en azından düşünmekten kurtulurum adam benm doğum günümü hatırlamadı sonradan bi telafi bile etmedi gelip beni görmesi yeterdi buna :(

bir ilişkiyi tam anlamıyla bitirmeden başka bir ilişkiye evet demeniz hata olur..eğer yeni biriyle başlamanin size iyi geleceğini düşünüyorsanız (ki sizin içinizde bitmiş) şuan varolan ilişkinizi kesin ve net olarak bitirin,bittiğini karşı tarafa bildirin..

yeni arkadaşa şans vermek istiyorum aslında en azından olmasada ötekinden biraz kurtulmuş olurum en azından düşünmekten kurtulurum adam benm doğum günümü hatırlamadı sonradan bi telafi bile etmedi gelip beni görmesi yeterdi buna :(

Sırf renklendirdiğim kısım için yeni arkadaşa şans vermen hata olur..O arkadaşa da haksızlık olur.
Şu an ki erkek arkadaşınla ilişkini sen koparmamışsın. O çoktan koparmış diyorum.
Yani sen debir nokta koymalısın artık.

benm bi sevgilim vardı hani doğum günümü unutan beni önemsemeyen onunla hala görüşüyorum ama aramızdaki bağlar iyice kopmak üzere çünkü görüşemiyoruz ve inanın hep ben arıyorum ve zordan konuşuyo bende bunaldım sanki kendimi salak gibi hissediyorum... Neyse geçen gün dershaneden bi arkadaş vardı bana facede yazdı nbr falan diye bende iyidir falan yazdım çocuk benden hoşlanıyomu bilmiyorum öle havadan sudan konuştuk bugünde bana numarasını verdi istediğinde ara burdan diye ben bişi demedim ararım falan hatta sabah ben yazmadım yine kendi yazmış nasılsın diye ayy kendimi ona cevap vermekle suçlu hissediyorum :( öteki ilişkiyi tamamen koparmamışken doğru gelmiyo onla konuşmak cevremdekiler sorumsuz olan sevgilim beni üzdüğü için ayrıl şundan deyip duruyolar kafam karıştı yaa bi fikir verin lütfen yanlışmı yapıyorum...

sanırım öğrencisin.. önüne bak.. ilerde bunları yapmak için çok vaktin olucak çünkü..
erkek arkadaşın bazen umursamaz biriymiş.. sende ayrıl gitsin..
yeni arkadaşlarada görüş ama sevgili olma.. unutma her ilişki her ilk mesajlaşma herzaman güzeldir..

evet yanlış yapıyorsunuz...

ne kadar sıkıcı olsa da bir ilişkiniz varken başka bir fırsatı da değerlendirmenin doğru hiçbir tarafı yok bana göre...

kimse sizi zorla tutmuyordur,ayrılın madem...

resmen ne yardan ne kardan... bu bir dursun diğer oğlanı da tanıyayım uyarsa şartları ötekini öyle bırakırım boşta kalmam hesabı gibi bir şey olur...
bence çok çirkin bir davranış..

Son düzenleme:
ben de benzer bi durumdayım ama sevgilimden soğuyan benm o değil. yani o bana ilgili ben ona değil. gözüm hep başkalarında yaa :( ama bunun nedenleri var tabii zamanında çektirdi biraz bana sağolsun

ilişkinizi bitirmeden başkasıyla konuşarak yanlış yapıyosun
madem diğerine şans vermek istiyorsun ozaman var olan ilişkine nokta koymalısın

Eldeki bir elma daldaki iki elmadan daha iyidir.

Henüz yeni başlayan bişeyde yok,eskisinden umutta yok.

Az buçuk bişeylerden , yarım yamalak ilişkilerden sıyrılın bence.

sizin için emek veren bi adama harcayın enerjinizi.. çaba göstersin, sizi önemsesin, sevgisini hissettirsin ve size zaman ayırsın.. bunları yapmayan bi erkeğe zaman harcamayın.. :ssz: gençlik güzel.. geçip gidiyor ama.. dolu dolu aşk yaşamak dururken ilgisiz bi sevgiliye katlanmak son derece anlamsız...

sizin için emek veren bi adama harcayın enerjinizi.. çaba göstersin, sizi önemsesin, sevgisini hissettirsin ve size zaman ayırsın.. bunları yapmayan bi erkeğe zaman harcamayın.. :ssz: gençlik güzel.. geçip gidiyor ama.. dolu dolu aşk yaşamak dururken ilgisiz bi sevgiliye katlanmak son derece anlamsız...

arkadaşlar hepinizin yazdığını okudum ben zaten bi ilişkimi kesin bitirmeden diğerine başlamam şimdi görüştüğüm kişi dershaneden arkadaşımdı zaten normal konuşuyoruz daha bişi yok hoşlanıyo olabilir benden ama bişi demedi zaten hiç sevmediğim bi davranış eğer ilişki yaşamayı düşünürsem inan ötekini bitiricem zaten bitti gibide inanın hala bile bana bi adım gelse ben ona daha çok gidicem ama eskisi gibi değil bunu ona söleyince bu durumda ne olsun ki diyo babam istemiyo sevgilimi ayrıldık diye biliyo işler yüzünden ben babamı karşıma aldım resmen görüşüyorum ondan hiç bişi yok !! beni lütfen yanlış anlamayın iki kişiyi hayatta bi arada yürütmem arkadaş olarak konuştuğum halde rahatsız oluyorum böle bişi kesinlikle yanlışş ..

umarım en güzelini yaşarsın aşkların :16:

sağol canım aşktan çok büyük beklentilerim yok ama en azından karşılık olmalı değer vermeli ilk doğum günümdü birlikte kutlamadı zaten ondan sonra dank etti bana yeter dedim bu kadarda :( inş hepimize iyi insanlar iyi aşklar denk gelir :)

kızlar ikisinlede ilişkimi kestim :) zaten 1 tanesiyle daha sevgili olmamıştık ama diğerinin ilgisizliği artık bunalttı yetti yani artık gelsin yeni aşklar diyorum ama tabi gerçekten sevmeliyim allah hepimizin gönlüne göre versin inanın şuan onunla olduğumdan daha iyi hissediyorum düşünmekten sinirlerim yıpranmıştı artık dünya varmış :)

Back
X