arkadaşlar bi fikir verseniz

gazel_ali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
313
33
118
merhaba arkadaslar hemen konuya geceyım 2 yıllık evlıyım 1 yıldır esımın memleketındeyım ama esımın aılesıne 60km kadar uzagım..maalesef kv ıle arama hıc ıı olmadı ıstemedı saydı laf soktu agzımı acıp hcbsey demedım.e halıyle sevmem kendınsını ama esım uzulmesın dye sesımı cıkarmdım çunku benı korumak ıcın annesı ıle onunda arası ıı degıl...e sımdı malum ramazan ben mı davet etmelıyım onlardan mı beklemelıyım yoksa etmememelıyım bılemedım...10 haftalık hamıleyım hayrlı olsun bıle demedı..hc ıhtyacın var mı dye bıle sormadı...bı fıkır arkadaslar...

Öncelikle Allah sağlıklı doğum nasip etsin..Hayırlısıyla kucağına al bebeciğini

Konuya gelince bence buna eşinle birlikte karar ver.. Eşine, aileni davet etme gibi bir fikrim var ama burada huzursuzluk çıkarsa diye korkuyorum,zaten hamileyim de...gibisinden bir sor..Hem onun ailesine adım atman hoşuna gider.. Sorun çıkarsa sana destek olur mu..Çıkmasın diye ailesiyle konuşur mu bilemem...

Amacın ne ramazan bahane maksat arayı düzeltmek mi? Yoksa sadece ramazan ve davet etmezseniz ayıp olur diye mi?? :26:

öncelıkle ıı dılegın ıcın sağolasın..amacım duzelsn dye degıl hcbsey yapmadmkı ama kadın duzelmıyo...sımdı hamıleyım yaa ılgı mı beklıyorum nedr hc aramadı oğlunu bıle..bı skıntı var mı canı bsey ıster mı dye...kendı anlatr durr ben ılk 3 ay kafamı kafamı kaldramadım dye ama bana tık yok...ben ramazanda ayıp olur mu dye sordum...hem onların davetı gerekmez mı

Hamileyken tek ilgiyi eşinden bekle.. Başkasından özellikle kaynanandan ilgi görsen ne olur ki boşver.. Hamileliğine bile bir hayırlı olsun demeyen kişiyi neden davet edesin... Ben olsam yokmuş gibi yaşarım..Keyfime bakarım..

Dediğim gibi eşinin fikrini al. yada vazgeç keyfine bak..Ağrımayan dişine çöp sokma..

demi yaaa cok sağolasın

Bizi çağırmadınız diye sitem ederlermi?? ederlerse eşin sana mı mal eder Bunlar önemli Eğer bunlarla uğraşmak istemiyosan eşine bi danış Ramazandır de Çağırsakmı de Bişey kaybetmezsin

bı hayırlı olsun bıle demeyen insanı hıçte ıftara çağıramam doğrusu. umrumda olmaz

Bizi çağırmadınız diye sitem ederlermi?? ederlerse eşin sana mı mal eder Bunlar önemli Eğer bunlarla uğraşmak istemiyosan eşine bi danış Ramazandır de Çağırsakmı de Bişey kaybetmezsin

yoo esım bana mal etmezz sen de bı arasaydın der annesıne...amaan ne zormus evlı olmakk

bence onlar büyüler önce onların çağırması gerek

tabii ki cagirmaniz gerekmez.bir guzel sozu esirgeyen insani yemege davet edeceginiz mi kalmis.buyukler saygiyi haketsin once.

Bence eşine söyle. Davet etmek istiyorum büyüğümuzdur ramazanda kirginlik olmaz de.ama hic arayip sormamasinada cok üzülüyorum falan de.esinde vay be bizim hanim nekadar iyi diye düşünüp annesinin fenaligini bi kerede daha görsün. Ha bide cagirirsam daha mi kötü olur ki falan de.esinde daha kötü olabileceği fikrine karşılık cagirma der belki.
Ama ben olsam herşeye ragmen cagirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…