- 22 Temmuz 2023
- 37
- 40
- 3
- 26
- Konu Sahibi Annesininbitanesikizim
-
En doğrusunu yapıyorsun bence. Zaten istediği zaman gelip görür ki sende götürebilirim demişsin daha ne olsun. Kesinlikle bağımlılıkları olan biriyle bırakma çevrenizde de sürekli dolanır durur uzak durmak en iyisiDaha önceden konu açmıştım. Eşim kumar bağımlısı. 3 yıldır hep borç ödüyor ve eve para vermiyordu. Kayinbabamin eve aldiklariyla geçiniyorduk. İşin özü güvenimi kaybettiğim için avukata boşanmak için vekâlet verdim. Biz aslında Antep'te yaşıyoruz. Fakat annem İstanbul'da olduğu için ben yanına geldim ve yaşamıma burda devam edeceğim. Çalışmak ve kızımı geçindirmek için burda olmam gerek. Eşim ise bugün aradı ağlayarak nolur beni kızımla ayırma onu görmeden yaşayamıyorum. Antep'te yasa diyor bende orda yaşamanın mümkün olmadığını ama asla ikisinin gorysmesine engel olmayacağını bilakis destek placagimi ne zaman isterse görebileceğini gerekirse arada ben getirebilirim dedim. Arkadaşlar bu duruma cok üzülüyorum. Ben ona haksızlık yapmıyorum değil mi. Evladından ayırmak değil derdim. Sadece yaşamıma devam etmek için annemle olmalıyım kızım daha çok küçük. Ne olur akıl verin
Kızını okadar cok seviyorsa 3 yıldır size eziyet etmeseydi ,ihtiyaçlarınızı karsilasaydi.dogru yoldaşın.haksizlik fln yok.kumara vereceğine kızını görmek isteyince binsin gelsinDaha önceden konu açmıştım. Eşim kumar bağımlısı. 3 yıldır hep borç ödüyor ve eve para vermiyordu. Kayinbabamin eve aldiklariyla geçiniyorduk. İşin özü güvenimi kaybettiğim için avukata boşanmak için vekâlet verdim. Biz aslında Antep'te yaşıyoruz. Fakat annem İstanbul'da olduğu için ben yanına geldim ve yaşamıma burda devam edeceğim. Çalışmak ve kızımı geçindirmek için burda olmam gerek. Eşim ise bugün aradı ağlayarak nolur beni kızımla ayırma onu görmeden yaşayamıyorum. Antep'te yasa diyor bende orda yaşamanın mümkün olmadığını ama asla ikisinin gorysmesine engel olmayacağını bilakis destek placagimi ne zaman isterse görebileceğini gerekirse arada ben getirebilirim dedim. Arkadaşlar bu duruma cok üzülüyorum. Ben ona haksızlık yapmıyorum değil mi. Evladından ayırmak değil derdim. Sadece yaşamıma devam etmek için annemle olmalıyım kızım daha çok küçük. Ne olur akıl verin
Boşanmak ile çocukla ayırmanın ne alakası var adam olsaydı da kumar oynamayıp o evine baksaydi. Bildiğin manipüle ediyor ağlamalarına inanmayın. Uzun Tatillerde babanın yanına gider görüntülü konuşurlar.Eşim ise bugün aradı ağlayarak nolur beni kızımla ayırma onu görmeden yaşayamıyorum.
Daha önceden konu açmıştım. Eşim kumar bağımlısı. 3 yıldır hep borç ödüyor ve eve para vermiyordu. Kayinbabamin eve aldiklariyla geçiniyorduk. İşin özü güvenimi kaybettiğim için avukata boşanmak için vekâlet verdim. Biz aslında Antep'te yaşıyoruz. Fakat annem İstanbul'da olduğu için ben yanına geldim ve yaşamıma burda devam edeceğim. Çalışmak ve kızımı geçindirmek için burda olmam gerek. Eşim ise bugün aradı ağlayarak nolur beni kızımla ayırma onu görmeden yaşayamıyorum. Antep'te yasa diyor bende orda yaşamanın mümkün olmadığını ama asla ikisinin gorysmesine engel olmayacağını bilakis destek placagimi ne zaman isterse görebileceğini gerekirse arada ben getirebilirim dedim. Arkadaşlar bu duruma cok üzülüyorum. Ben ona haksızlık yapmıyorum değil mi. Evladından ayırmak değil derdim. Sadece yaşamıma devam etmek için annemle olmalıyım kızım daha çok küçük. Ne olur akıl verin
Daha önceden konu açmıştım. Eşim kumar bağımlısı. 3 yıldır hep borç ödüyor ve eve para vermiyordu. Kayinbabamin eve aldiklariyla geçiniyorduk. İşin özü güvenimi kaybettiğim için avukata boşanmak için vekâlet verdim. Biz aslında Antep'te yaşıyoruz. Fakat annem İstanbul'da olduğu için ben yanına geldim ve yaşamıma burda devam edeceğim. Çalışmak ve kızımı geçindirmek için burda olmam gerek. Eşim ise bugün aradı ağlayarak nolur beni kızımla ayırma onu görmeden yaşayamıyorum. Antep'te yasa diyor bende orda yaşamanın mümkün olmadığını ama asla ikisinin gorysmesine engel olmayacağını bilakis destek placagimi ne zaman isterse görebileceğini gerekirse arada ben getirebilirim dedim. Arkadaşlar bu duruma cok üzülüyorum. Ben ona haksızlık yapmıyorum değil mi. Evladından ayırmak değil derdim. Sadece yaşamıma devam etmek için annemle olmalıyım kızım daha çok küçük. Ne olur akıl verin
Ailesi beni aramış tüm borcu biz üstlendik siz sıfırdan başlayın kızım diyor. Bende ben kararımı verdim bundan sonra dönüşü yok dedim kızlar
Sıfırdan borçlanır bu adam.Ailesi beni aramış tüm borcu biz üstlendik siz sıfırdan başlayın kızım diyor. Bende ben kararımı verdim bundan sonra dönüşü yok dedim kızlar
Çocuğu bahane ederek benimle iletişime geçiyor. Bugün kendime yeni bir telefon numarası aldim ve asla ona vermedim.Biliyorum boşanmak zor.
Çocuk varken boşanmak çok zor.
Ancak bu adamla gereksiz iletişime girdiğiniz sürece toparlanmanız gecikecek ve olan sadece size olur.
3 senedir böyle dediniz.Çocuğu bahane ederek benimle iletişime geçiyor. Bugün kendime yeni bir telefon numarası aldim ve asla ona vermedim.
Hayir annemle babam ayrı benim. Bir kere siddeli kavgamız da babamın yanına dönmüştüm fakat dava açmamıştim. İlk defa annemij yanına geldim ve vekâlet verdim.3 senedir böyle dediniz.
3 senedir boşanıyorum bitti deyip ailenizin yanına kesin kararlı olarak ilk gidişiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?