Doğuma Hazırlık Arkadaslar bildiginiz bir cinsiyet belirleme yontemi varsa yardim lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gonca_11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
26
0
36
Bingöl
Selam hepinize!Arkadaslar benim iki kizim var biri 4.5 yasinda digeri 1.3 yasindalar.
Tabii her kes gibi bi oglum olmasini isterdim.Eger Allah izin verirse tabii.Sizden istedigim eger bu konuda bi takvim hesaplama usulu bilen varsa ve ya erkek cocugu olanlarin bir tavsiyesi varsa lutfen yardimci olsun.
Tesekkurler

selam hepinize!arkadaslar benim iki kizim var biri 4.5 yasinda digeri 1.3 yasindalar.
Tabii her kes gibi bi oglum olmasini isterdim.eger allah izin verirse tabii.sizden istedigim eger bu konuda bi takvim hesaplama usulu bilen varsa ve ya erkek cocugu olanlarin bir tavsiyesi varsa lutfen yardimci olsun.
Tesekkurler

slm canım 2. Ci çocugunu tam anlayamadım 1 yaş 3 aylık mı ben mi yanlış anladım:49:

bende çin takvimini biliyorum arkadaşım ama herkesin tutuyo diye bi garantisi yok mesela benim tuttu.%90 tutuyormuş...google dan aratıp inceleyebilirsin

Bende yumurtlama günü olan ilişkide erkek bebek olduğunu duydum hatta bende tek ilişki ile yumurtlama günümde hamile kaldım ve oğlum olacak inşallah.Tabi taktir Allah'ın...

Yumurtlama günü tespit için bazı kitler var, mesela clearblue yahut doktorda yumurta takibi yaptırabilirsin. Birde vücudunun sinyallerini dinleyerekte bulabilirsin. Bana sormamışsın ama ben cevapladım.
Ayrıca ne zaman düşünüyorsun gebelik?

Yumurtlama günü tespit için bazı kitler var, mesela clearblue yahut doktorda yumurta takibi yaptırabilirsin. Birde vücudunun sinyallerini dinleyerekte bulabilirsin. Bana sormamışsın ama ben cevapladım.
Ayrıca ne zaman düşünüyorsun gebelik?

agustosta ins dusunurem

nefertiti selam
ben agustosta hamis kalmak istiyorum simdiden neleri takip etmeliyim lutfen yardimci olurmusun
neden baslamaliyim

cnm yumurtlama gununu nasil hesapladiniz bilgi verirseniz cok sevinirim
Eğer adet tarihlerini biliyorsan internette yumurtlama(ovülasyon) günü hesaplayıcılar var.Yumurtlama(ovülasyon) günü hesaplama yazınca çıkar.Oraya son üç ayın adet tarihlerini yazarsan sana muhtemel ovülasyon gününüz şu tarihtir diyor.Ayrıca akıntı takibide yap bunun yanında.Yumurtlama dönemi beyaz uzayan bir akıntı olur genelde.Benim yumurtlama günümü bulmak için bunlara hiç gerek kalmadı çünkü o günlerde bende adet olur gibi kasık ağrısı olurdu.Belki sende de olur bunada dikkat edebilirsin.

ben yalniz bu aydaki reql tarihimi biliyorum 2 temmuz ama akinti 20 -de beyaz bi akinti oldu ve de agrimda vardi bu bi belirti olurmu?Ve eger dun yumurtlama gunumduse bugun cinsel iliski olmalimi?Tesekkurler

ben yalniz bu aydaki reql tarihimi biliyorum 2 temmuz ama akinti 20 -de beyaz bi akinti oldu ve de agrimda vardi bu bi belirti olurmu?Ve eger dun yumurtlama gunumduse bugun cinsel iliski olmalimi?Tesekkurler
Kaç günde bir adet görüyorsun onu biliyor musun?20si çok geç bir tarih.Ama adet döngün uzunsa geç yumurtluyor olabilirsin.Uzayan akıntı ve kasık ağrısı yumurtlama günü belirtisi evet.Ama şuan günü kaçırmış görünüyorsun.Artık karar senin

Kaç günde bir adet görüyorsun onu biliyor musun?20si çok geç bir tarih.Ama adet döngün uzunsa geç yumurtluyor olabilirsin.Uzayan akıntı ve kasık ağrısı yumurtlama günü belirtisi evet.Ama şuan günü kaçırmış görünüyorsun.Artık karar senin

30 gunde bi adet gorurum ve de yumurtlama gunundemi olmali iliski yoksa 1 gun sonrami?

nefertiti arkadaşın dediğine katılıyorum.. yumurtlama gününde beraber olmak(yani sürekli dile getirdiğimiz 14.gün), istediğin gibi şansın daha yüksek olacaktır..:34:

30 gunde bi adet gorurum ve de yumurtlama gunundemi olmali iliski yoksa 1 gun sonrami?
Yumurtlama günü veya en fazla birgün sonrası diye biliyorum.Önümüzdeki ay kaçında adet olacaksan o günden geriye doğru 14 gün sayarsan yumurtlama gününü bulmuş olursun.Ama vücüdunu dinle en önemlisi bu.Eğer dün yumurtlama günün olduğunu düşünüyorsan ona göre davran.Birde şunlara göz at istersen.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-isimler/292889-yumurtlama-gunu-cinsiyet.html

Back
X