Doğuma Hazırlık Arkadaslar bildiginiz bir cinsiyet belirleme yontemi varsa yardim lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba. ben şu an 22+2 günlük hamileyim.:nazar: kızımı daha doğurmadım yani. benim ovulasyonum ayın 15 ine denk geliyordu, ben ayın 12 ve 14 'üne denk getirdim ilişkiyi. öncesinde ve sonrasında olmadı:1:. inşallah sen de istediğin gibi bir kız evlada kavuşursun. ben de gerçekten çok istiyordum allahım da nasip etti.

hayırlısıyla kolayca bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.inş bende kızıma kavuşurum bir gün aminnnnnnnnnnnnnnnnn...
bende deniycem bu yöntemi birde diyet yapmayı düşünüyorummm bakalım artık hayırlısı allahtann

Cok tesekkur ederim Allah yardimcin olsun cnm
İns saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin

arkadaşlar nasıl yani ovülasyon testini alıyoruz çift çizgi olduğu gün yumurtlama günü oluyor ve o günmü ilşki olmalı yoksa ertesi gün çizgi silikleşincemi?

selam kızlar bnde burada yeniyim 10 ay oldu evleneli 6 ay korunduk sora bıraktık gurbette olduqumuz için bebek istiyoruz korunmayı bıraktık ama hala bişey yok :( rabbimden hayırlısını istiyorum ama kızımn olmasını çok istiyorum :( ne yapmalıyım yardım edin

Selam hepinize!Arkadaslar benim iki kizim var biri 4.5 yasinda digeri 1.3 yasindalar.
Tabii her kes gibi bi oglum olmasini isterdim.Eger Allah izin verirse tabii.Sizden istedigim eger bu konuda bi takvim hesaplama usulu bilen varsa ve ya erkek cocugu olanlarin bir tavsiyesi varsa lutfen yardimci olsun.
Tesekkurler
Bol bol acı baharatlı şeyler ye bide ilişkiye girme hamile kaldıktan sonra

Selam hepinize!Arkadaslar benim iki kizim var biri 4.5 yasinda digeri 1.3 yasindalar.
Tabii her kes gibi bi oglum olmasini isterdim.Eger Allah izin verirse tabii.Sizden istedigim eger bu konuda bi takvim hesaplama usulu bilen varsa ve ya erkek cocugu olanlarin bir tavsiyesi varsa lutfen yardimci olsun.
Tesekkurler
Bende 3.ye gebeyim kız istiyom bakalım hayırlısı 😊

Back
X