Arkadaşlar bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.

hayat15

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
806
781
333
Eskişehir
Kızlar günaydın. Ailem Ankara'da 11 katlı bir apartmanın 2. katında yaşıyorlar. Ablamın 1,5 yaşında ve 8 yaşında 2 oğlu var. Dün gece saat 01:00 civarı küçük yeğenim ayağında spor ayakkabılarla evde dolaşıyormuş. Anne babası gece işten geldikleri için geç yatıyor, birazda gündüz fazla uyuyor. Neyse, ne bağırış ne gürültü var evde herkes kendi halinde vakit geçiriyor.

Alt kattaki komşuları duvarları yumruklamaya bşlamış bu ne gürültü diye. Annem hemen ufaklığı kucağına almış yerler laminant olduğu için ses gidiyordur diye. Adam yukarıya çıkmış dış kapıyı tekmelemeye başlamış. Eniştem kapıyı açmış noluyor diye. Bu ne gürültü gecenin bir yarısı diyerek adam enişteme yumruk atmış,tekme atmış içeri girerek. Eniştem de kendini tutamayıp ona vurmuş bi kaç kez. Adamın karısı, ablam, annem ayırmışlar bunları. O sırada ablam hemen polisi aramış. Polis gelmiş ifadelerini almış eniştem şikayetçi olmuş.Ve darp raporu almış.

Benim size sormak istediğim; ablamlar kiracı apartmanda bu adamda ev sahibi kendi oturduğu evin. Bundan sonra neler olur eniştem lehinde mi gelişir olaylar. Bu konuda hiç bi fikrim yok yani haneye tecavüze girer mi? İnternetten araştırdığım kadarıyla gece vakti kapıya dayanmak daha büyük bir suç.

Bu arada eniştem tazminat davası da açacak. Çocuklar çok korkmuş çünkü. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

onun ev sahibi olmasının hiç bir hükmü yok eğerki tüm apartman sakinleri toplanıp haklarında şikayetçi olmazsa ve geçerli bir sebep göstermedikten sonra hiç bir şey olmaz. artık kaldı ki ev sahipleri kiracılarını çıkaramıyorlar devlet kiracının yanında eşim avukat ve bu davalarla da ilgileniyor oardan biliyorum

Adam onların ev sahibi değil zaten kendi oturduğu ev onun. Yani çocuk mu nasıl yürüme oynama diyebilirsin ki. Biz bakmaya kıyamıyoruz millete tatlı gelmiyo tabi tahammül edemiyorlar

insanlar konuşa konuşa,hayvanlar koklaşa koklaşa diye boşa dememişler...
alt kattaki zat-ı muhterem insan gibi kapıya gelip çok ses geliyor rahatsız oluyoruz,daha dikkat etseniz olmazmı dese ölür sanki...

ister ev sahibi ister kiracı olsun kimse kimsenin kapsına dayanıp yumruklayamaz..bu bildiğin haneye tecavüz ve cezası bellidir.hemen şikayet etsin ablanlar..

deli mi bu adam,eğer gürültüden rahatsızsa adam gibi uyarır.

insanlar konuşa konuşa,hayvanlar koklaşa koklaşa diye boşa dememişler...
alt kattaki zat-ı muhterem insan gibi kapıya gelip çok ses geliyor rahatsız oluyoruz,daha dikkat etseniz olmazmı dese ölür sanki...

Direk kapıyı tekmeleyerek girmiş olaya. Kİ eniştem normalde çoook sakin bir adamdır

Karsi tarafin yaptigi dupeduz haneye tecavuz hakkinda dava acabilirsiz.Derdini gelip insanca anlatsa hic bir sorun olmaz evet parkeler gece yarisi ozellikle cok ses cikarabilir orasi ayri bir mesele.Ev sahibi olayina gelince eger komsular her hangi bir ev sahibiden sikayetci olursa artik ev sahibi bile apartmandan atiliyor.

amann ne manyak insanlar var yaa alttaki adamın gelipte kapıya tekme atması suç insan kibarlıkla insanlıkla söyler yaa hemen kavga gürültü yumruk anca bundan anlıyorlar.. insanlarda sabır kalmadı artık.. yazık yiğenlerin nasıl korkmuşlardır onları korkutmaya ne hakkı var adamınn

Son düzenleme:

Polis gelince hemen eniştem şikayetçi olmuş zaten , darp raporuda almış. ÖZellikle küçük olan çok korkmuş. KApının oraya gidip gidip kafasını sallıyomuş anneme nasıl geldi adam diye Artık herkes birbirini sindirmeye çalışıyo. Dün akşamda benim yan alt komşumda misafir vardı gece 12 de çığlık atıyordu çocuklar. Ne diyebilirsin ki uyumaya çalıştım. Apartmanda oturuyorsan böyle şeyleri hoşgörmelisin sonuçta.

Çok geçmiş olsun..Allah korumuş hepinizi.Düşünüyorum da bizim başımıza gelse ne yapardık diye :26:Korkudan bi kaç gün kendime gelemezdim herhalde..Ablanızın polisi aramayı akıl etmesi çok iyi olmuş.İnşallah hak ettiği şekilde cezalandırılır böyleleri..
İnsan tabi ki bir şeylerden rahatsız olabilir apartman hayatın da neler neler yaşanabiliyor ama bu anlattığınız tepkiyi vermesi de hiç normal değil..
Daha önceden de olmuş muydu bu şekilde davranışları?Rabbim herkesi korusun böyle komşulardan..
Bana göre sizin tek hatanız gecenin o saatinde ayağında ayakkabıyla koşturmasına izin vermeniz Benim de çok hareketli ve zaman zaman uyuması geciken bi oğlum var,biliyorum zaptetmek imkansız ama en azından parkede yürürken ses çıkarması engellenebilir diye düşünüyorum..
Ama yine de bu o adamın yaptığını asla ve kat'a haklı çıkarmaz

Sadece bu mevzu yüzünden direk daldıysa komşunuz, daha öncesinde bi gıcığı vardı belki eniştenize bu yöntemle bahane çıkarmış olabilir.. Ne kadar mal adamlar var ya çocuk olan evde ses olur gayet normal o anasından böylemi çıkmış acaba. Kaldıramıyosa sesi gitsin dağ başında yaşasın madem.

keske ayakkabıları gece alamıcagı bıyere koysanız.ınsanı olarak bakınca gece 1de gurultu hos degıl ama kucucuk cocugun pılınımı cıkarsınlar yada baglasınlarmı canım.karsılıklı sabır ve dıkkat onemlı benımde kucuk cocugum var gunduzlerı sınırlayamıyorum ama aksam 10 oldugu an yaptıklarının dogru olmadıgını anlatıyorum zaten 11de uyuyor umarım altımdakıler rahatsız degıldır valla.alt komsunun hıcmı cocugu yokmus aceba halden anlamıyor.yada hergunmu boyle gurultu yapılıyor.hergun boyle gurultu yapılmıyorsa konu baskadır

Çok korkmuşlar çok. Sabahları bile en ufak bir gürültüde duvarlara vuran insanlar. Mümkün değil gürültüye tahammülleri yok. Zaten bütün gün evin içinde bir tek annem ve küçük yeğen var. Son bir haftadır büyüğü de evdeki sömestr dolayısıyla. Çocuğu bağlayarak oturtamazlar. Küçücük çocuğun ayak sesinden ne olacak. Daha önceden bi gıcığı yoktur sanmam çünkü hiç görüşmemişler bugüne kadar. 44 daireli bina.

Allah kimseye böyle problemli komşu vermesin.

çok geçmiş olsun, teksasta mı sanmış adam kendisini? şikayetçi olsun sonuna kadar, kaba kuvvetle hiçbirşey çözümlenmez.

yalnız ufak bişeyi eklemeden geçemicem, küçücük çocuğun sesinden ne olacak demeyin, zira bazı evler çok ses geçiriyor, zamanında çok mağdur olduğumdan çok iyi bilirim o gürültüyü. hiç öyle azımsanacak bir gürültü değil.

kiracı ev sahibi farketmez, evinde saldırdıysa başı çok derde girer bence...

Son düzenleme:
Şiddete başvurması hiç hoş olmamış. Ama yani bir cocuk koşturdu diye insan o hale gelebileceğini düşünmüyorum. Öncesi vardır buyuk bir ihtimalle. Olayı sizin tarafınızdan dinledik bir de onlar ne diyor ona bakmak lazım. Yani sonuçta insan durduk yere niye başına bela alsın en fazla kapıya dayanır bağırır ama yumruk atmaya kadar geldiyse bence büyük bir birikim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…