onun ev sahibi olmasının hiç bir hükmü yok eğerki tüm apartman sakinleri toplanıp haklarında şikayetçi olmazsa ve geçerli bir sebep göstermedikten sonra hiç bir şey olmaz. artık kaldı ki ev sahipleri kiracılarını çıkaramıyorlar devlet kiracının yanında eşim avukat ve bu davalarla da ilgileniyor oardan biliyorum
insanlar konuşa konuşa,hayvanlar koklaşa koklaşa diye boşa dememişler...
alt kattaki zat-ı muhterem insan gibi kapıya gelip çok ses geliyor rahatsız oluyoruz,daha dikkat etseniz olmazmı dese ölür sanki...
Karsi tarafin yaptigi dupeduz haneye tecavuz hakkinda dava acabilirsiz.Derdini gelip insanca anlatsa hic bir sorun olmaz evet parkeler gece yarisi ozellikle cok ses cikarabilir orasi ayri bir mesele.Ev sahibi olayina gelince eger komsular her hangi bir ev sahibiden sikayetci olursa artik ev sahibi bile apartmandan atiliyor.
amann ne manyak insanlar var yaaalttaki adamın gelipte kapıya tekme atması suç insan kibarlıkla insanlıkla söyler yaa hemen kavga gürültü yumruk anca bundan anlıyorlar.. insanlarda sabır kalmadı artık.. yazık yiğenlerin nasıl korkmuşlardır onları korkutmaya ne hakkı var adamınn
keske ayakkabıları gece alamıcagı bıyere koysanız.ınsanı olarak bakınca gece 1de gurultu hos degıl ama kucucuk cocugun pılınımı cıkarsınlar yada baglasınlarmı canım.karsılıklı sabır ve dıkkat onemlı benımde kucuk cocugum var gunduzlerı sınırlayamıyorum ama aksam 10 oldugu an yaptıklarının dogru olmadıgını anlatıyorum zaten 11de uyuyor umarım altımdakıler rahatsız degıldır valla.alt komsunun hıcmı cocugu yokmus aceba halden anlamıyor.yada hergunmu boyle gurultu yapılıyor.hergun boyle gurultu yapılmıyorsa konu baskadır
Sadece bu mevzu yüzünden direk daldıysa komşunuz, daha öncesinde bi gıcığı vardı belki eniştenize bu yöntemle bahane çıkarmış olabilir.. Ne kadar mal adamlar var ya çocuk olan evde ses olur gayet normal o anasından böylemi çıkmış acaba. Kaldıramıyosa sesi gitsin dağ başında yaşasın madem.
Çok geçmiş olsun..Allah korumuş hepinizi.Düşünüyorum da bizim başımıza gelse ne yapardık diye :26:Korkudan bi kaç gün kendime gelemezdim herhalde..Ablanızın polisi aramayı akıl etmesi çok iyi olmuş.İnşallah hak ettiği şekilde cezalandırılır böyleleri..
İnsan tabi ki bir şeylerden rahatsız olabilir apartman hayatın da neler neler yaşanabiliyor ama bu anlattığınız tepkiyi vermesi de hiç normal değil..
Daha önceden de olmuş muydu bu şekilde davranışları?Rabbim herkesi korusun böyle komşulardan..
Bana göre sizin tek hatanız gecenin o saatinde ayağında ayakkabıyla koşturmasına izin vermenizBenim de çok hareketli ve zaman zaman uyuması geciken bi oğlum var,biliyorum zaptetmek imkansız ama en azından parkede yürürken ses çıkarması engellenebilir diye düşünüyorum..
Ama yine de bu o adamın yaptığını asla ve kat'a haklı çıkarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?