arkadaslar bir bakarmisiniz! cok mu kucuk kaldi

Huzurumsun01

-Allah'ım sana emanet-
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.021
58
merhabalar dün tam 30. Haftama girdigim gün dr kontrolum wardi dr bebegin biraz kucuk kalmis dedi 1500 gr oldugunu soyledi cok mu az kansizlik war bende ondan olabilir dedi bilgilerinize ihtiyacim war

Bence normal canim benim kizim bu haftalarda daha zayifti 1200 diye hatirliyorum ayrica usg tam kilo hesabi yapamiyor eksik vaya fazla olabiliyor dogumumdan uc gun once 2600 dediler kizima uc gun snra dogdu 3 kilo yani bence suan bi problemin yok..

Ay bu doktorlar neden bu kadar patavatsız oluyor anlamıyorum ya ruhunu sıkıyorlar insanın:63: canım gayet normal kilosu ya internettede ortalama 1500 yazıyo zaten acaba benim kaç kilo oldu...

merhabalar dün tam 30. Haftama girdigim gün dr kontrolum wardi dr bebegin biraz kucuk kalmis dedi 1500 gr oldugunu soyledi cok mu az kansizlik war bende ondan olabilir dedi bilgilerinize ihtiyacim war
Bu arada doğumumuz aynı olacak Allahın izniyle bende 23 nisanda doğum yapıcam çarşamba kontrolüm var sana yazarım kilosunu :KK17:

Bence normal canim benim kizim bu haftalarda daha zayifti 1200 diye hatirliyorum ayrica usg tam kilo hesabi yapamiyor eksik vaya fazla olabiliyor dogumumdan uc gun once 2600 dediler kizima uc gun snra dogdu 3 kilo yani bence suan bi problemin yok..

Biraz icim rahatladi sayende cok saol cnm ne kadar olmasi gerektigini de sormamasim icim icimi yiyor

Son iki ayda cok kilo aliyor zaten bebislerimiz canim nerden baksan en az 3 kilo dogar yani seninde minigin merak etme :KK66: hayirli dogumlar simdiden :KK66:

Bencede gayet iyi dk abartmis biraz benim bebisim 27 de 967 gr dk gayet iyi dedi oglum 30 hf fotosun baktım şimdi 1750 grm kizim ogluma gore zayif seninkide normal bence tahin pekmez ise yariyor bu arada

Arkadaslar cok saolun birazda olsa icim rahatladi en son gittigimde gelisimi iyiydi niye boyle oldu anlamadim asiri kansizlik war ondan olabilir mi acaba kansizlik bebekte gelisim geriligi yaparmis nette okudum

Oglum 3350 gr 51 cm doğdu simdiki bebisim 27 hf gebeyim 967 gr biraz az gibi geliyor ama olsun kızım zayıf ama sağlıklı olsun yeter

Cnm zaten kiz bebekle erkek bebek biraz farkli oluyo diyorlar gram farkiyla erkek bebek genelde daha kilolu oluyomus sagliklu olsun da zayif olmasi sorun degil ama cok gerilemesi korkutuyo beni 2800 -3000 olsada yeter bana daha kucugu saglik acisindan

Canım benim bebeğim 1900 kiloydu 2 hafta önce Yani 30+5 Günlükken doktor çok iyi dedi , bu çarşamba birdaha gidicem Sen gittin mi birdaha

Gittim sancim dan dolayi kilosunu sormak aklima gelmedi cikinca cok pisman oldum ama vitaminlerini al dedi yine az gordu sanirim :KK43:

Gittim sancim dan dolayi kilosunu sormak aklima gelmedi cikinca cok pisman oldum ama vitaminlerini al dedi yine az gordu sanirim :KK43:
Gayet iyi canım ya doktorun çok patavatsızmış yani içine kurt düşürüyor hiç sıkma canını :KK12: hangi vitaminleri kullanıyorsun? Benim doktorum da bana vitamin vermiyor:KK42:

Gayet iyi canım ya doktorun çok patavatsızmış yani içine kurt düşürüyor hiç sıkma canını :KK12: hangi vitaminleri kullanıyorsun? Benim doktorum da bana vitamin vermiyor:KK42:

Midem deki sorundan dolayi hic bi vitamini kullanamiyorum canim ama magnezyum kan ilaci dmeir ilacini ic dedi ama icemuyorum igne werdi sonunda kan ignesi 5 tane tek onu yaptirdim kansizliktan ve suyum az oldugu icin bebegin gelisimi yawas dedi su ic diyo ama ictigim halde duzelmiyo o yuzden sancim da cok oluyo

oğlu da senin gibi ufak tefek olacak ddi :))) şaka şaka onu babası dedi
doktor bu aydan sonra kg alır dedi

Bana ole bisey demedi okuz dr :)) icime kurt dusurdu aciklamada yapmio senden ogrenmis oldum dr un soylemesi gerekeni saol cnm ya sayende biraz icim rahat etti kucuk olmasi sorun degil saglikli olsun da ama tombis olursa hic fena olmaz hani :))))

X