ben daha geçen ay tüp bebek yaptırdım ilk denememdi.
bende polikistik over eşimdede sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var.(10milyon sayı+%1 morfoloji) durum baya ktüydü yani.
ben muayene ve diğer tüp bebek için 1-2 gün içinde istanbula gidicektim.(izmirde yaşıyorum) uçakla gidicektik.ama beni birşey dürrttü sanki.dur dedim evde test var bir idrar testi yapayım diye.adetimede 2gün filan vardı.ben testi yaptım silik çizgi çıktı.inanmadım ikinciyi yaptım yine aynı.üçüncüyü yaptım yine aynı.sonra digital test vardı.ondada pregnant (hamile) yazdı.3-4 haftalık dedi.sonra sabah tekrardan yaptım yine silik çizgi.biraz öncede gidip kan testi yaptırdım.öğlen 2buçukta sonucu alıcam.umarım hayırlsıı olur.ama olursada rabbimin mucizesi olucak..dua edin bana çok ihtiyacım var
bende polikistik over eşimdede sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var.(10milyon sayı+%1 morfoloji) durum baya ktüydü yani.
ben muayene ve diğer tüp bebek için 1-2 gün içinde istanbula gidicektim.(izmirde yaşıyorum) uçakla gidicektik.ama beni birşey dürrttü sanki.dur dedim evde test var bir idrar testi yapayım diye.adetimede 2gün filan vardı.ben testi yaptım silik çizgi çıktı.inanmadım ikinciyi yaptım yine aynı.üçüncüyü yaptım yine aynı.sonra digital test vardı.ondada pregnant (hamile) yazdı.3-4 haftalık dedi.sonra sabah tekrardan yaptım yine silik çizgi.biraz öncede gidip kan testi yaptırdım.öğlen 2buçukta sonucu alıcam.umarım hayırlsıı olur.ama olursada rabbimin mucizesi olucak..dua edin bana çok ihtiyacım var
inşallah kanda da pozitif çıkar.idrarda çıktıysa kanda da çıkar.bizde bugün öğrendik eşimle tüp bebek yaptırmamız gerektiğini.moralim o kadar bozukki.ağlıyorum ağlıyorum...ama ne fayda allahtan hayırlsını diliyorum.inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın...
tabiki seni ha
tırlıyorum :))) gözün aydın idrarda bile gördüysen kanda çıkar hem de epey yüksek çıkar kese bile görürsün.. Allah tamamına erdirsin.. hep felaket haberleri olacak değil ya böyle mucizeler de olsun. canım kader arkadaşım umarım beraber sağlıkla bebeklerimizi kucaklar onları büyütmekten bahsederiz. Allah evladını sana seni ona bağışlasın..
arkadaşlar sonucuöğrendim...
adetime 2gün kala kan testim 65.37 çıktı...
nasıl sizce değer hala inanamıyorum da
arkadaşlar sonucuöğrendim...
adetime 2gün kala kan testim 65.37 çıktı...
nasıl sizce değer hala inanamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?