arkadaşlar bir mucize daha gerçekleşmek üzere..umarımm.

nil_alp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
762
86
98
ben daha geçen ay tüp bebek yaptırdım ilk denememdi.
bende polikistik over eşimdede sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var.(10milyon sayı+%1 morfoloji) durum baya ktüydü yani.

ben muayene ve diğer tüp bebek için 1-2 gün içinde istanbula gidicektim.(izmirde yaşıyorum) uçakla gidicektik.ama beni birşey dürrttü sanki.dur dedim evde test var bir idrar testi yapayım diye.adetimede 2gün filan vardı.ben testi yaptım silik çizgi çıktı.inanmadım ikinciyi yaptım yine aynı.üçüncüyü yaptım yine aynı.sonra digital test vardı.ondada pregnant (hamile) yazdı.3-4 haftalık dedi.sonra sabah tekrardan yaptım yine silik çizgi.biraz öncede gidip kan testi yaptırdım.öğlen 2buçukta sonucu alıcam.umarım hayırlsıı olur.ama olursada rabbimin mucizesi olucak..dua edin bana çok ihtiyacım var

hadi bakalım 2 buçukta çok güzel haberlerle dön canım.Allahım verecek olduktan sonra önünde hiçbişey duramaz.senin adına çok sevindim.inş pozitiftir.inş bidaha o tedavilerle uğraşmak zorunda kalmazsın.

hayırlı olsun canım idrarda çıktıysa kandada çıkar kesin..allah tamamına erdirsin.

inşallah kanda da pozitif çıkar.idrarda çıktıysa kanda da çıkar.bizde bugün öğrendik eşimle tüp bebek yaptırmamız gerektiğini.moralim o kadar bozukki.ağlıyorum ağlıyorum...ama ne fayda allahtan hayırlsını diliyorum.inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın...

tabiki seni hatırlıyorum :))) gözün aydın idrarda bile gördüysen kanda çıkar hem de epey yüksek çıkar kese bile görürsün.. Allah tamamına erdirsin.. hep felaket haberleri olacak değil ya böyle mucizeler de olsun. canım kader arkadaşım umarım beraber sağlıkla bebeklerimizi kucaklar onları büyütmekten bahsederiz. Allah evladını sana seni ona bağışlasın..

hayırlısı olsun canım inşalllahh hamilesindir :) haberini bizde bekliyoruz

canım hayırlı uğurlu olsun idrarda çıktıysa kanda haydi haydi çıkar gözün aydın dualarımız senle

canım senin adına çok sevindim allahım inşallah güzel haberlerini alırız ve inşallah 9 ay sonra doğduğunuda duyarız tebrikler

canım mesajını okuyunca o kadar iyi anladım ki neler hissettiğini
bende geçen sene bu zamanlarda öğrenmiştim ve kabullenmem 6 ayımı aldı
her hamile haberinde ağlıyordum ve çevremdeki insanlar olduğu içinde ağlarken kendimden utanıyordum onları mı kıskanıyırum diye
çok kolay değil bu süreç ama doğru ellerde mutlu sonunu yaşayabileceğin dünyanın en güzel sevinci sanırım
ben ilk denememde pozitif sonuç aldım umarım sende kavuşursun bebişine bir an önce:79:

herkese güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.kan testini bir görsem bende inanıcam ama şuan böyle aptal gibiyim evin içinde.2buçukta sonucu alabilirsiniz dediler yada telde söyleriz dediler.ama ben nolur nolmaz 2de telefon açıcam belki çıkmıştır diye çünkü beklemek çok zormuş dakikalar geçmiyor resmen..umarım güzel haberler veririm yine buradan.son yarım saatt

ayy ne güzel yazmışsın ya duygulandım valla.çok teşekkürler inan öyle korkuyorum ki hep aklıma seni getirip telkin ediyorum kendimi.iyiki buradayaşadıklarını paylaşmışsın bizimle moral oluyorsun cidden.çok teşekkürler.allahta yavrunu sana bağışlasın sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

cnm bnm okadar çok test yapmışsınki, negatif çıkması imkansız sanırım, inşallah pozitif çıkacak, hadi haberlerini bekliyoruz cnm, hatta ben okadar eminimki pozitif çıkacağına, şimdiden allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diyorum arkadaşım, darısıda başımıza olsun inşallah en kısa zamanda

Ben de polikistik over hastasıyımve çocuk sahibi olamıyorum...Ve şu an senin için ne kadar dua ettiğimi bilemezsin...İnşallah hayırlı haber verirsin...

bende çok merak ettim belki 6 aydır girmiyordum tüp bebek topiğine ama böyle bi şey mucuze inşallah olumlu sonuç olur ben böyle oldumu o kişden çok daha fazla heyecan oluyorum

arkadaşlar sonucuöğrendim...
adetime 2gün kala kan testim 65.37 çıktı...
nasıl sizce değer hala inanamıyorum da

Canım benim hep derim herşeyin bir vakti zamanı var diye çok şükür ki RABBİM YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRMÜŞ....RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE KUCAĞINIZA ALABİLMEYİ SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE BÜYÜMESİNİ VE BÜYÜTEBİLMENİZİ NASİP ETSİN İNŞALLAH......AMİNNNNNNNNNN...

Canım benim iyiki paylaştın bizlerle nasıl mutlu oluyorum anlatamam RABBİM OL DEDİKTEN SONRA OLAMAYACAK BİR ŞEY YOK.......................................... ne olur bizim içinde dua et birbirimiz için dualar edelim en iyi biz birbirimizi anlarız RABBİM TEZ ZAMANDA BİZ İSTEYENLERİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAHHHHHHHHHHH sağlıkla hayırlısı ile vakti zamanı geldiğinde AMİNNNNNNNN...

gözünaydın canım değerin çok güzel.tüp bebek olsa ikiye katlanmasını bekle derdim ama normal olmuş canım inş en kısa zamanda keseyi görüp kalp atışlarını duyarsın.buarada eşin nasıl tepki verdi onuda çok merak ettim.çok şaşırmış çok sevinmiş olmalısınız.gerçekten bi mucize Allahım saağlıkla kucağına almayı nasip etsin

süper hem de gecikmemiş bile.. 2 gün geçince tekrarla bakalım kaaat kat katlansın da keseni gör biran önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…