arkadaşlar sonucuöğrendim...
adetime 2gün kala kan testim 65.37 çıktı...
nasıl sizce değer hala inanamıyorum da
cok tbr ederim darisi bize inss..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ne güzel yazmışsın ya duygulandım valla.çok teşekkürler inan öyle korkuyorum ki hep aklıma seni getirip telkin ediyorum kendimi.iyiki buradayaşadıklarını paylaşmışsın bizimle moral oluyorsun cidden.çok teşekkürler.allahta yavrunu sana bağışlasın sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
canım mesajını okuyunca o kadar iyi anladım ki neler hissettiğini
bende geçen sene bu zamanlarda öğrenmiştim ve kabullenmem 6 ayımı aldı
her hamile haberinde ağlıyordum ve çevremdeki insanlar olduğu içinde ağlarken kendimden utanıyordum onları mı kıskanıyırum diye
çok kolay değil bu süreç ama doğru ellerde mutlu sonunu yaşayabileceğin dünyanın en güzel sevinci sanırım
ben ilk denememde pozitif sonuç aldım umarım sende kavuşursun bebişine bir an önce:79:
çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten mucize oldu.hala şaşkınım bende.inşallah devamıda gelir.darısı isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin..kasıklarım ağrıor biraz korkuyorum.yarın doktora gidicem test sonucunu göstericem belki folik asit v.s.verir.
allah kucağına almayı nasip etsin canım izmir de smyrnada denemiştin dimi??
darısı başımıza veeeeeeeeeeee
haydi alayaaaaaaaaaaaaaa![]()
korkma korkmayalım daha doğrusu :)) beim de içim hep pırpır delirmiş gibi iki doktora birden gidiyorum ama kendimi şöyle teskin ediyorum.. bak diyorum bunun en iyisini doktorlar seçti götürdü içine koydu olmadı herkes olmaz derken Rabbin bunu seçti ve oldurdu demek ki hepsinden güçlü hepsinden kaliteli bişey olmayacak gelecek diyorum.. sen de inan gelecek....
çok haklısın canım hayırlsıı ile inşallah bende kesesini kalp atışlarını duyarım.bakalım yarın testi tekrarlıcaz inşallah değer artmıştır.anladım kibusüreç başlı başına zor yani hamile kalmakzor,sonra tam kalıorken keseydi kan değeriydi derken korkustres hiç bitmiyor ki
Olsun en azından yok yumurtam oldu mu olmadı mı kaç tane oldu, döllenecek mi, tutacak mı korkusundan iyidir :))) Çok şükür bu halimize..
izmir smyrnada yaptırmıştım ama negatif sonuç almıştım..1ay sonrada doğal yolla hamile kaldım canım
ayy şimdi dikkat ettim 13+2 olmuşsunuz maşallah yaa darısı başıma inşallah.sende böyle testleerden önce korku yaşıyormuydun yükselecekmi diye? keseyi ne zaman görmüştün