arkadaşlar bir mucize daha gerçekleşmek üzere..umarımm.

inşallah canım ya içim rahatladı.doktor sevin artık hamilesin dedi.ağzımdan sadece şükür kelimesi çıkabildi.rabbimin en güzel hediyesi bu mübarek günlerde.gerçekten şükürler olsun.haftaya yine kontrol var bakalım nasıl olucak gelişmeler.

çok güzel olacak bütün gelişmeler hele o sesi duyacağın ilk gün için senin adına öyle sabırsızlanıyorum ki.. hiç yaşamadığım tarifsiz bir duyguydu, bugün ben de gördüm kızımı ve artık kesin olarak kızım diyebilirim sanırım :))) doktor 5dk.lık bir cd verdi oynayıp duruyor ağzım açık seyrediyorum hatta şimdi yazarken bile aptal aptal sırıtıyorum.. Allahım bahşettiğin mucizeleri koru onları bize bağışla..

çok güzel olacak bütün gelişmeler hele o sesi duyacağın ilk gün için senin adına öyle sabırsızlanıyorum ki.. hiç yaşamadığım tarifsiz bir duyguydu, bugün ben de gördüm kızımı ve artık kesin olarak kızım diyebilirim sanırım :))) doktor 5dk.lık bir cd verdi oynayıp duruyor ağzım açık seyrediyorum hatta şimdi yazarken bile aptal aptal sırıtıyorum.. Allahım bahşettiğin mucizeleri koru onları bize bağışla..

ayyy maşalla size.ne güzel duygular dimi.allah daimetsin canım darısı bize inş:nazar::nazar:

nil_alp,
tebrik ederim canım,kendi derdimden tebrik edememiştim seni,ama topiklerde gezerken okudum mucizeni çok sevindim canım.ben o sırada 5. negatif tüp tedavimi geçirdim gerçi hala bitmedi kürtaj olacakmışım,doktor izinli onu bekliyorum.bizde değerler sağlıklı artmadı,8. haftadayım,değer düşmeye de başladı ama kanamam yok.doktorlar kürtaj dedi.hayırlısı,
canım sizde de morfoloji sorunu varmış,bizde de, bide endo var.senin diğer topikte yazdığın macunu yaptırıcam inşallah ama eşim keçiboynuzu kürünü sevemedi zor içiyor,nefret ediyor,sen ne kadar içirebildin,gerçi son ay hiçbirşey yapmadık demişsin ama öncesinin bir faydası olmuştur diye düşünüyorum.Tabi önce Rabbim dileyecek.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım,bizim için de dua et...

ben daha geçen ay tüp bebek yaptırdım ilk denememdi.
bende polikistik over eşimdede sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var.(10milyon sayı+%1 morfoloji) durum baya ktüydü yani.

ben muayene ve diğer tüp bebek için 1-2 gün içinde istanbula gidicektim.(izmirde yaşıyorum) uçakla gidicektik.ama beni birşey dürrttü sanki.dur dedim evde test var bir idrar testi yapayım diye.adetimede 2gün filan vardı.ben testi yaptım silik çizgi çıktı.inanmadım ikinciyi yaptım yine aynı.üçüncüyü yaptım yine aynı.sonra digital test vardı.ondada pregnant (hamile) yazdı.3-4 haftalık dedi.sonra sabah tekrardan yaptım yine silik çizgi.biraz öncede gidip kan testi yaptırdım.öğlen 2buçukta sonucu alıcam.umarım hayırlsıı olur.ama olursada rabbimin mucizesi olucak..dua edin bana çok ihtiyacım var

bana müthiş moral oldunuz ,bizde geçen ay negatif sonuçlanan tüp bebek denemesi geçirdik,Ataşehir memorial 'de yaptırmıştık ,ilk günler çok zor geçti ama Yüce Allah sabrını veriyor ,hayat devam ediyor diyerek ,tüm bu konulardan uzaklaştık,şimdi bu ay tüp bebek raporu almak için uğraşıcam ama ramazan dolayısıyla biraz daha beklemedeyim ,tabii sonuçta herşey kısmet ama böyle mucizeler okuyunca çok mutlu oluyorum ,sahip olduğumuz en değerli şey bence :umudumuz
ayrıca izmirli biri olarak ta çok sevgiler ...

Back
X