- 29 Nisan 2025
- 44
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi rumeysa0123
-
15 güne kadar gecikme normal kabul ediliyor mevsim geçisi stres her şey etkilemiş olabilirArkadaşlar en son adet günüm 30 mayıs. 26 haziran da adet olmam gerekiyordu. Ayın 22-25 i arası kahverengi lekelenmem oldu. Sonrasında beyaz akıntıya dönüştü yani devam eden veya yeni başkayan bir adet kanamam olmadı. Yerleşme kanaması olduğunu düşünüp hamilr olabilirim dedim. Geçen hafta kan verdim çıkmadı. Tesadüf eseri randevu buldum doktora göründüm tekrar kan vs ultrason bakıldı ama gebelik yok. Peki ben neden regl olmadım ? Benim bu ay yumurtlamam nasıl olcak ? Hayatımda ilk defa bu durumu yaşıyorum. Çikolata kisti hastasıyım. Biliyorsunuz çikolata kisti yoğun kanama yapar. Ama ben ilk defa regl olmadım. Hemde ne ilaç ne bir şey kullanmadığım halde. Böyle bir durumda kalan varmı. Doktor bir şey demedi ama gebelikte yok dedi. Bu ne olabilir fikri olan varmı
Havalardan olabilir stres yapar birde gebelik olmadığı netlesince çikolata kisti için soğan suyu kürü hayıt otu vitamini kullan ben birde pıhtı önleyici bi endopix diye vitamin de kullanmıştım benimde vardı 6.5mm di bunları kullandıktan sonra 3.5 düştü ve hamile kaldım çok geçmiş olsun ve inşallah güzel sonuçlar alırsınArkadaşlar en son adet günüm 30 mayıs. 26 haziran da adet olmam gerekiyordu. Ayın 22-25 i arası kahverengi lekelenmem oldu. Sonrasında beyaz akıntıya dönüştü yani devam eden veya yeni başkayan bir adet kanamam olmadı. Yerleşme kanaması olduğunu düşünüp hamilr olabilirim dedim. Geçen hafta kan verdim çıkmadı. Tesadüf eseri randevu buldum doktora göründüm tekrar kan vs ultrason bakıldı ama gebelik yok. Peki ben neden regl olmadım ? Benim bu ay yumurtlamam nasıl olcak ? Hayatımda ilk defa bu durumu yaşıyorum. Çikolata kisti hastasıyım. Biliyorsunuz çikolata kisti yoğun kanama yapar. Ama ben ilk defa regl olmadım. Hemde ne ilaç ne bir şey kullanmadığım halde. Böyle bir durumda kalan varmı. Doktor bir şey demedi ama gebelikte yok dedi. Bu ne olabilir fikri olan varmı
İlaç adlarını yazma ihtimalin var mı merak ettim araştırmak istiyorumHavalardan olabilir stres yapar birde gebelik olmadığı netlesince çikolata kisti için soğan suyu kürü hayıt otu vitamini kullan ben birde pıhtı önleyici bi endopix diye vitamin de kullanmıştım benimde vardı 6.5mm di bunları kullandıktan sonra 3.5 düştü ve hamile kaldım çok geçmiş olsun ve inşallah güzel sonuçlar alırsın
Geç döllenme falandır belki hemen çıkmaya biliyor testlerde bu durumdaArkadaşlar en son adet günüm 30 mayıs. 26 haziran da adet olmam gerekiyordu. Ayın 22-25 i arası kahverengi lekelenmem oldu. Sonrasında beyaz akıntıya dönüştü yani devam eden veya yeni başkayan bir adet kanamam olmadı. Yerleşme kanaması olduğunu düşünüp hamilr olabilirim dedim. Geçen hafta kan verdim çıkmadı. Tesadüf eseri randevu buldum doktora göründüm tekrar kan vs ultrason bakıldı ama gebelik yok. Peki ben neden regl olmadım ? Benim bu ay yumurtlamam nasıl olcak ? Hayatımda ilk defa bu durumu yaşıyorum. Çikolata kisti hastasıyım. Biliyorsunuz çikolata kisti yoğun kanama yapar. Ama ben ilk defa regl olmadım. Hemde ne ilaç ne bir şey kullanmadığım halde. Böyle bir durumda kalan varmı. Doktor bir şey demedi ama gebelikte yok dedi. Bu ne olabilir fikri olan varmı
Hamilelik belirtin var mı peki bir değişiklik var mı vücudundaArkadaşlar en son adet günüm 30 mayıs. 26 haziran da adet olmam gerekiyordu. Ayın 22-25 i arası kahverengi lekelenmem oldu. Sonrasında beyaz akıntıya dönüştü yani devam eden veya yeni başkayan bir adet kanamam olmadı. Yerleşme kanaması olduğunu düşünüp hamilr olabilirim dedim. Geçen hafta kan verdim çıkmadı. Tesadüf eseri randevu buldum doktora göründüm tekrar kan vs ultrason bakıldı ama gebelik yok. Peki ben neden regl olmadım ? Benim bu ay yumurtlamam nasıl olcak ? Hayatımda ilk defa bu durumu yaşıyorum. Çikolata kisti hastasıyım. Biliyorsunuz çikolata kisti yoğun kanama yapar. Ama ben ilk defa regl olmadım. Hemde ne ilaç ne bir şey kullanmadığım halde. Böyle bir durumda kalan varmı. Doktor bir şey demedi ama gebelikte yok dedi. Bu ne olabilir fikri olan varmı
Afedersini sabahları midem çok bulanıyor bugün kusma oldu. Birse tekrardan çok afedersiniz sağ göğsüm çok dolmuş sertleşmişHamilelik belirtin var mı peki bir değişiklik var mı vücudunda
İnşallah öyledirGeç döllenme falandır belki hemen çıkmaya biliyor testlerde bu durumda
Hayır tohumu eksteasiİlaç adlarını yazma ihtimalin var mı merak ettim araştırmak istiyorum
Direk resimlerini eklim sanaİlaç adlarını yazma ihtimalin var mı merak ettim araştırmak istiyorum
Ben bir kaç defa bunlara benzer kullandım da uzun süreli devam edemedimDirek resimlerini eklim sana
Valla kist öyle buyumeye başlayınca soğan suyu ile beraber normalde adet den sonra baslaniyormus soğan suyu ben adette başladım ovulasyon günü pik olmasina 1 2 gün kala bıraktım çünkü rahmi galibe inceltip çocuğun tutulması i engelliyormus diye okudum doğru yalan bilemem sonra soğanla beraber bunları kullandım 2 ncı ayın ortasında kaldım hamile aslında ben kisti yok etme çabasındaydim çünkü aşılamaya baslicakfim kist olduğu için baslamadilar amacım kist di ama soğan vücuttaki rahimdeki enfeksiyon iltihabı yok ettiği için hamileliğimde kolaylastiriyormus hayıt zaten kadınlara faydalı diye biliyorum yine bı araştır bu başka birşey ama soğanı dene derimBen bir kaç defa bunlara benzer kullandım da uzun süreli devam edemedim
Soğan içemiyorum yaaa soğan yemedğim için suyunu bidefa içmeye çalıştım çok kötü oldumValla kist öyle buyumeye başlayınca soğan suyu ile beraber normalde adet den sonra baslaniyormus soğan suyu ben adette başladım ovulasyon günü pik olmasina 1 2 gün kala bıraktım çünkü rahmi galibe inceltip çocuğun tutulması i engelliyormus diye okudum doğru yalan bilemem sonra soğanla beraber bunları kullandım 2 ncı ayın ortasında kaldım hamile aslında ben kisti yok etme çabasındaydim çünkü aşılamaya baslicakfim kist olduğu için baslamadilar amacım kist di ama soğan vücuttaki rahimdeki enfeksiyon iltihabı yok ettiği için hamileliğimde kolaylastiriyormus hayıt zaten kadınlara faydalı diye biliyorum yine bı araştır bu başka birşey ama soğanı dene derim
Anladım canım inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsınSoğan içemiyorum yaaa soğan yemedğim için suyunu bidefa içmeye çalıştım çok kötü oldum
Benim de göğsüm sertleşmişti el değmez yatarken bile çok acırdı hamile olabilirsin ama yumurtlama tarihini biliyor muydun kahverengi leke sildikce gelen bir leke mıydı bir pedi doldurur muydunuzlAfedersini sabahları midem çok bulanıyor bugün kusma oldu. Birse tekrardan çok afedersiniz sağ göğsüm çok dolmuş sertleşmiş
İnşallah çok teşeekkür ederimAnladım canım inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsın
Stres, mevsimsel değişiklik , yeme içme bile etkilemiş olabilir.Arkadaşlar en son adet günüm 30 mayıs. 26 haziran da adet olmam gerekiyordu. Ayın 22-25 i arası kahverengi lekelenmem oldu. Sonrasında beyaz akıntıya dönüştü yani devam eden veya yeni başkayan bir adet kanamam olmadı. Yerleşme kanaması olduğunu düşünüp hamilr olabilirim dedim. Geçen hafta kan verdim çıkmadı. Tesadüf eseri randevu buldum doktora göründüm tekrar kan vs ultrason bakıldı ama gebelik yok. Peki ben neden regl olmadım ? Benim bu ay yumurtlamam nasıl olcak ? Hayatımda ilk defa bu durumu yaşıyorum. Çikolata kisti hastasıyım. Biliyorsunuz çikolata kisti yoğun kanama yapar. Ama ben ilk defa regl olmadım. Hemde ne ilaç ne bir şey kullanmadığım halde. Böyle bir durumda kalan varmı. Doktor bir şey demedi ama gebelikte yok dedi. Bu ne olabilir fikri olan varmı
Hayırr çok azdı leke ama lekeden bir gün önce pıhtı geldi sonra lekelenme pedi doldurmadı asla . Yumurtlama günüm 12 haziran olması gerekiyordu veya 13Benim de göğsüm sertleşmişti el değmez yatarken bile çok acırdı hamile olabilirsin ama yumurtlama tarihini biliyor muydun kahverengi leke sildikce gelen bir leke mıydı bir pedi doldurur muydunuzl
Göğsüm yayılmış çok değişik. O lekenmeyi görmeden önce mesela bişi yoktu göğüs ağrısı falan yeni yeni olmaya başladı . Yaa adet olucam ya d abilmiyorumBenim de göğsüm sertleşmişti el değmez yatarken bile çok acırdı hamile olabilirsin ama yumurtlama tarihini biliyor muydun kahverengi leke sildikce gelen bir leke mıydı bir pedi doldurur muydunuzl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?