herkese meraba arkadaşlar tüp bebek yöntemiyle hamileyim çok şükür 25 haftalık benim sorum şu transferden bu güne kadar hergün 1 tane bebe aspirini kullanıyordum bu hafta ki kontrolde doktor keselim artık her bebeğin kalbinde kapanması gereken bir delik olurmuş onun kapanmasına engel olur dedi bu doktor tüp bebek uzmanı ya da o merkezden biri değil o yüzden korktum bırakmaya sizlere sormak istedim sizler ne zaman bıraktınız bir fikriniz varsa cevap verin lütfen çok takıyorum kafaya...
çok teşekkür ederim arkadaşım cevabın için en azından erken dönemde bırakan birini biliyo olmak da rahatlattı beni...insan herşeyden korkuyor bu dönemde doktora bile güvenemiyor malumm zor bebişler bunlarr:))
çok teşekkür ederim arkadaşım cevabın için en azından erken dönemde bırakan birini biliyo olmak da rahatlattı beni...insan herşeyden korkuyor bu dönemde doktora bile güvenemiyor malumm zor bebişler bunlarr:))
Merhaba,
En iyisi doktorlar bilir ve doktorlara mutlaka guvenmek gerekir aslında Ben doktorum Aret Kamar'a sonuna kadar guvenmiştim/guveniyorum O neyi ne zaman yap dediyse yaptım. Ben de aspirini 4.ayımda bırakmıstım canım.
Merhaba,
En iyisi doktorlar bilir ve doktorlara mutlaka guvenmek gerekir aslında Ben doktorum Aret Kamar'a sonuna kadar guvenmiştim/guveniyorum O neyi ne zaman yap dediyse yaptım. Ben de aspirini 4.ayımda bırakmıstım canım.
aslında haklısın canım güvenmek lazım da ben psikolojik olarak çok zor bi hamilelik yaşıyorum sürekli olumsuz bişey olacak diye korkuyla geçiriyorum hayırlısıyla ben de bi bebeğimi kucağıma alsaydım...cevabın için de çok saol :))