Arkadaslar bir yardım bir bakarmısınızzzz :)

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
Arkadaslar benim 25. günüm burnum cok şiş top gibi yandanda cok uzun görünüyor. Ucu cok sert elleyınce elime pürüzler geliyor. Sizce burnum kuculurmu

Aynen görmeden söylediklerimiz nekadar doğru olur bilemiyorum ama benim ameliyatta senden bir gün sonra oldu ve hala ucuda köküde şiş yani buna göre normal seninkide ucuna dokununcada uyuşuk gibi hiç his yok hatta sağ tarafı sol tarafa göre daha inik diğer taraf şiş

burun ucu en fazla şişlik tutan yer hemen inmiyor da hep 6 ay diyorlar burun ucu sorduğunda bence takıntı yapma

Benimde sol taraf daha sis. Peki burnn buyuk geliyomu sana. Benim sanki hic ameliyat olmamsm gbi kocaman duruyo

Benimde sol taraf daha sis. Peki burnn buyuk geliyomu sana. Benim sanki hic ameliyat olmamsm gbi kocaman duruyo
senin biraz yavaş iniyor şişliklerin cnm ama inecek. benimde ilk sol taraf indi. sağ şişti 25. günümde burun ucum baya bi inceldi ilk günlerde kendi burnumdan bile etliydi ucu ya.

Ucu büyük duruyo şiş olduğun dan bide eşit inmediği için sağ taraf çökük duruyo o yüzden ben pek memnun değilim ama görenler beğeniyoda bilmiyorum inşallah ilerleyen zamanlarda bende memnun kalırım ve başına birşey gelmedeb iyileşir yoksa korkuyorum baya oğlum durmuyo hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…