Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 9 sene evvel boş gebelik yaşamıştım canım Kese vardı bebek yoktu kese büyümüştü 1 aylıkken 3 aylık hamile gibiydim sonra kürtajla aldılar ondan bir sene sonrada hamile kaldım
Cevap yazdigin icin sagol cnm.bende daha yeni yasadim iki gun once kurtaj oldum.dr. 3 yapmasan iyi olur dedi zaten hemen olmuyo
bakalim yasayip gorucez
Allah yardımcın olsun canım kürtajın her şekli zor Allah bidaha yaşatmasın kimseye benim çok kayıplarım olduğundan artık 3 ay 5 ay mevzusuna takılmıyorum kendimi ne zaman hazır hissedersem ozaman diyorum ekim ayında 12 haftalık bebeğim öldü karnımda 3 ay bekle dedi doktor ben bekledim şimdide olmuyor arayı da fazla soğutmamak gerek bana göre tabi
yok canım ilk Bebeğimi 5 aylıkken kaybettim sonra 2 sene sonra boş gebeliğim sonra bir sene sonra gebe kaldım bir kızım oldu şu an 8 yaşında bu senede ekm ayında 12 haftalık bebeğimi kaybettim .
Biraz benziyoruz bende 2005 de dogumuma bir hafta vardi bebegimi kaybettim sonrasinda5 sene olmadi ve 2010 da rabbim kizimi nasip etti banada simdi kizim 6 yasinda bende bir kac senedir istiyodum tekrar malesef yeniden hamileyim diye sevinirken bu uzucu olay oldu kirtaj oldum cok kotu bisey rabbim bidaha gostermesin.
Amin canım Allah Senide kızına bağışlasın Allahtan Umut kesilmez olcak nasip etcek rabbim inşallahta Vakti zamanı var demek Cennette Bekleyenlerimizin olduğunu bilmekte Çok güzel Rabbim Şafi ismi hürmetine Bize en kısa zamanda sağlıcakla nasip eder inşallah Hayırlı Geceler canım
Ben 9 sene evvel boş gebelik yaşamıştım canım Kese vardı bebek yoktu kese büyümüştü 1 aylıkken 3 aylık hamile gibiydim sonra kürtajla aldılar ondan bir sene sonrada hamile kaldım