Gebelikte sarı akıntı

bebis kaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2025
2
0
1
32
Merhaba,
Gebeliğimin başından beri sarı akıntım var. 12. Haftadayım. İdrar yolu enfeksiyonum yok. Kaşıntı yanma yada koku yok fakat sarı akıntım her gün oluyor. Bu şekilde olan hamile yada doğum yapanlar var mı?

Merhaba,
Gebeliğimin başından beri sarı akıntım var. 12. Haftadayım. İdrar yolu enfeksiyonum yok. Kaşıntı yanma yada koku yok fakat sarı akıntım her gün oluyor. Bu şekilde olan hamile yada doğum yapanlar var mı?
Vajinal kultur verip bir baktirin. Bende de olmustu az miktarda. Kultur temiz cikti ama fitil kullandim her ihtimale karsi doktor verdi. Sonra gecti akinti

Merhaba bende 9.haftadayım aynı öğrendiğimden beri sarı akıntım devam edıyor yanma kasıntı yok testte kültürde verdim birşey çıkmıyor anlamış değilim ,doktor akıntın normale göre artablir dedi yanma kasıntı yoksa sorun yok diyor

Merhaba yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻 benim 4. Haftada idrarımda enfeksiyon çıktı ve antibiyotik kullandım daha sonrasında da idrarımda bir daha enfeksiyon çıkmadı. Hocam bu akıntı için gebelik boyu tedavi edemeyeceğiz geçici çözümlerle halletmeye çalışacağız dedi. Tabi içim içimi yiyor. CinnamonQueen CinnamonQueen K karaca2024

Vajinal kultur verip bir baktirin. Bende de olmustu az miktarda. Kultur temiz cikti ama fitil kullandim her ihtimale karsi doktor verdi. Sonra gecti akinti
Fitili kacinci haftada kullandiniz acaba? Bende ara ara oluyor surekli degl ic camasirina gelmiyor bile, doktor fitil onerdi istersen al diye ama emin degilsen 12. Haftayi bekle dedi.

Back
X