arkadaşlar boş yere kendimi mi sıkıyorum yoksa kızgınlığımda kırgınlığımda haklı mıyı

like_jpn

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
49
0
286
İstanbul
Arkadaşlar merhaba..Ben evleneli 2,5 ay oldu tayinim çıktığından bu yana yaklaşık 2 haftadır da eşimle birlikte kendi evimizde yaşamaya başladık.Ama eşim bazı akşamlar eve geç geliyor.Arkadaşlarınla buluşacağını söyleyerek.Arkadaşlarını tanıyorum beni de tanıştırdı.Bu akşam yine yok beni yalnız bırakıyor evde.Yemeğe gelmiyor gelmiyor musun diye telefon ediyorum.Bu normal mi ? Yoksa arkadaşlarıyla görüşmenin dozunu fazla mı kaçırıyor? Nasıl davranmalıyım ?

Sık oluyorsa haklısınız ama nadirse tam tersi.
Hayatım özlüyorum seni .Beraber yemek yiyip vakit geçirelim bu hakkım diyerek tatlı dille tabi olayı bağlayabilirsiniz.
Ama sıksık gidiyorsa konuşun kızmadan anlamaya çalışın

Bence rahatsız olmakta haklısın. Hele ki bu kadar taze evliyken cicim aylarında hemen ne bu bıkmışlık. Sana daha fazla vakit ayırmalı. Bu duruma çok alışmadan konuşmalısın bence kibarca...

2 haftalık evlilikte seni rahatsız edecek kadar sık olmuşsa arkadaşlarıyla dışarı cıkması mutlaka konuşmalısın.uslubuna dikkat at antipati yaratma.akşam için sen ondan önce plan yapabilirsin.sinemaya gitmek alışverişe cıkmak biryerlere gidip birşeyler içmek.birşey nasıl başlarsa öyle devam eder.

kaçta geliyor mesela

2 haftadır aynı evde yaşıyoruz 2 hafta içinde ikinci oldu bu.Bir öncekinde geç geleceğim diye haber vermişti 8 de geldi.Bu akşam ben aradım 7,30 gibi yemeğe gelmiyo musun diye.önceden konuşmuştuk 7,30 civarı yemek saatimiz olacaktı,gelmiycem sen ye bekleme dedi 9-10 gibi gelirm dedi.ne yapmalıyım yaa abartıyor muyum acaba

Bu durum normal görünmüyor, eşinin arkadaşlarının kız arkadaşları yada eşleri varsa iş çıkışlarında hep beraber birşeyler yapalım diyerek olaya sende dahil olabilirsin. Böyle bir ortamda neden arkadaşlarıya fazla vakit geçirdiğini anlayabilirsin.

2 haftalık evlilikte seni rahatsız edecek kadar sık olmuşsa arkadaşlarıyla dışarı cıkması mutlaka konuşmalısın.uslubuna dikkat at antipati yaratma.akşam için sen ondan önce plan yapabilirsin.sinemaya gitmek alışverişe cıkmak biryerlere gidip birşeyler içmek.birşey nasıl başlarsa öyle devam eder.

Gündüz arkadaşıyla beraberdik zaten beni eve bırakıp bi ricada bulundular biraz oturalım diye.Ama bu biraz uzun sürdü.Arkadaşı bekar.Evli olanlar da var ama.Zaten akşam için alışveriş planı vardı ama alışveriş planını unuttu birden tavla oynamak arkadaşlarıyla daha cazip sanırım..:((

Bu durum normal görünmüyor, eşinin arkadaşlarının kız arkadaşları yada eşleri varsa iş çıkışlarında hep beraber birşeyler yapalım diyerek olaya sende dahil olabilirsin. Böyle bir ortamda neden arkadaşlarıya fazla vakit geçirdiğini anlayabilirsin.

Arkadaşı ve ailesiyle beni de tanıştırdı birlikte vakit geçirdiğimiz de oldu ama kendisi gitmek istiyorsa beni bir şekilde engelliyor erkek erkeğe oluyoruz sen ne yapacaksın eve git diyerek.Ve evli olan arkadaşının eşi de bu durmdan şikayet ediyormuş çok bunu da söylüyor..

2 haftalık evlilikte bu kadar arkadaş bağımlısı olması normal değil. Rahatsızlığını belirt eşine. Eğer evde oturmaktan sıkılıyorsa dışarıda birlikte yapabileceğiniz aktiviteler ayarla.

tamamen karşı cıktığım bi olay benm kocam yalvara yalvara dışarı çıkar oda yılda 1 kere gerekirse kavga cıkarırım yinede göndermem çünkü alışkanlık yapıyo çok net bi olay bu ya benle yada hiç bitti nokta ayyy ne kadar maçoyum :1: :1:

evliliğe alışamamış belli ki,bekar hayatı alışkanlıklarını devam ettiriyor.üstüne çok gitmeden tatlı dille önüne engeller koyup eve alıştırmaya çalışın.bugün senin için yeni bir tarif denedim bakalım beğenecek misin ya da bu akşam için güzel bir film seçtim yemekten sonra mısır patlatırım izleriz gibi yumuşak emrivakilerde bulunabilirsin gündüz saatlerinde arayıp.yani arada bir arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyebilir ki bu olmalı da,ama örneğin haftada bir ya da iki haftada bir.sen onun ev arkadaşı değil karısısın bunun bilincine varmalı

ama evlenmeden önce benimle konuşmuştu arkadaslarımla görüşmeme mani olmanı istemiyorum vs. diye ben de dedim ki niye olayım ? ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.Bir öncekinde biraz tepki gösterdim kavga çıkıyordu ben herkese benim eşim öle yapmaz dedim dedi beni haksız çıkarma arkadaşlarıma karışamazsın vs. dedi.Ama şimdi ben iyice sinir olmaya başladım bu işin önüne nasıl geçebilrim ? Ne gibi hazır cevaplar kullanabilirim?

canım biz nasıl arkadaşlarımızla görüşüyorsak gündzleri tabi,
eşinizde görüşebilir fakat çalıştığı için, bu akşamları oluyor ama çok sık oluyorsa alıştırmadan konuşmalısın..
9 da çok geç değil bence,

gerçekten sinir bozucu bir durum madem öyle bukadar arkadaş düşkünü sende ufak numaralarla onu kandır evde çok korkuyorum ses geliyor kara gölge kaçıyor beni çok yanlız bırakma falan desen belki daha erken gelmeye çalışır ama arkadaşlarından tamamen vazgeçirmen biraz zor buraya yazmasalarda çok kadın bundan şikayetçi akşamları kahvelerde taş kağıt oynayan adamlar hep bekarmı sence

Canım seni seni çok iyi anlıyorum bende 3 aylık evliyim ilk ayımızda eşimin işleri vardı müşterileri burdaydı şehir dışından gelmişlerdi ve burda kalamları gerekti. yaklaşık 2 hafta müşterileri burda kaldı ramazan ayında eşim iftara gelirdi benle iftar yapar sonra çıkardı gecede geç gelirdi ama ben bunu bile sıkıntı yapmıştım yeni evliyiz diye ama müşterileri gitti va normale döndük.

Sizde beraber yaşamya başlıyalı 2 hafta oluş başlarda kızar ama alışır zamanla sana haber vermesi gerektiğini.
mesela ben eşimden önce eve giderim ilk zamanlar aramazdı eşim ben arardım çıkış saaatlerine yakın napıyosun ne zaman gelirsin yemek yapıyorum falan yada işte gelirken ekmek alırmısın diye, Şimdi eşim çıkınca arar geliyorum yada çıktım ama şuraya uğricam şu kadar saat sonra gelirim diye.

Hemen bozma moralini canım

Nasıl başlarsa öyle gider diye düşünüyorum ben açıkcası evet erkeği kendimize hapsetmekten yana asla değilim hatta israrla özgür bırakılmasınııı tavsiye ediyorum ama doz ayarlanmalı bunu net belirtmelsiniz siz her aksam sofrayı yalnızlıgınızla paylaşacaksanız o neden var öyle değilmi evet çıkılır elbette arasıra kafasını dağıtmaya arkadaşlarıyla eğlenmeye gidebilir ama evlenince arkadaş çevresi ikinci planda olmalı oncelıkle herseyı sızınle yapmaktan keyf almalı ve arta kalan zamanlarında ayda bı kac kez cıkabılmelı ama bu hergun yada gun asırıı cok fazla ohalde sızde hergun randevulasın arkadaslarınızla yatmadan yatmaya varın evınıze bu hosuna gıdecekmı esınızın hıc sanmam tamam kırıcı olmadan tatlılıkla deneyın yanlıs oldugunu belırtın ama ıse yaramassa net olun bence bız neden evlıyız ben heraksam yalnız kalıp onu beklemek ıcınmı evlendıgıınızı belırtın yalnıs yaptıgınıı anlamasını saglamalısınız

Back
X