arkadaşlar boş yere kendimi mi sıkıyorum yoksa kızgınlığımda kırgınlığımda haklı mıyı

ama evlenmeden önce benimle konuşmuştu arkadaslarımla görüşmeme mani olmanı istemiyorum vs. diye ben de dedim ki niye olayım ? ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.Bir öncekinde biraz tepki gösterdim kavga çıkıyordu ben herkese benim eşim öle yapmaz dedim dedi beni haksız çıkarma arkadaşlarıma karışamazsın vs. dedi.Ama şimdi ben iyice sinir olmaya başladım bu işin önüne nasıl geçebilrim ? Ne gibi hazır cevaplar kullanabilirim?

evlılıge alısamamıs. ve ozgur olmayı da seven bır tarzı var demekkı. sımdılık ustune gıtme. erkekler garıp. bırseyın ustune gıdersen ınadına yapıyorlar resmen. sen de kendı arkadas cevren ıle gorus o cıkınca. onsuz da vakıt gecırebıldıgını gorsun hemen havalanmasın ıste. ya da ne oluyor ya bu kadın benden uzaklasıyor mu dusuncesı baslasın ıcınde. kavga eder gıbı degıl de. ozellıkle gec geldıgı gunler, ondan sonra uyu. fılm ızle, şu kıtabı bıtıreyım falan de. ya da tam tersı yorgunum dıyerek uyu. ama onunla beraber olmayarak ona ceza vermeye calısıyorsun havasında olma. tatlı dıllı guleryuzlu olacaksın. saskınlıgı olacak adamın. küs degıl bu kadın, trıp de yapmıyor ama nıye boyle erken uydu falan dıye dusunsun ve ozellıkle sen de vakıt gecır senın de cevren olsun. kendı cıktıgı kadar senın dısarda olmandan hoslanmayacaktır ya da baska arkadasının evınde olsan bıle, senın tek basına evınde olmanı daha cok tercıh edecektır klasık erkek olarak. gıtme falan fılan dıyınce de yıne kavga etmeden ama gozune sokar gıbı. napıyım sureklı evde tekım. sıkılıyorum falan dersın.

bu dısarı rahat cıkma olayını, maco erkeklık olarak algılıyor bazısı. ızın alırdın alamazdın dıye aralarında ıddaya bıle gırıyorlarmıs. oyuzden sen ustune gıttıkce ınadına yapar ınadına gıder. serbest bırak. bak ozaman sasıracak ve soguyacak. sen ustune gıttıkce dısarı cıkmayı gurur meselesı yapacak ıcınden gelmedıgı gun bıle olsa gıdecek

ne fazla sık, ne de çok gevşek bırak...baskı yaparsan, eve gelmek bile istemez.... hiç bişey demezsen de ardı arkası gelmez bu gezmelerin
bence bi gün ayarlasın, mesela haftada bi gitsin arkadaşlarıyla... diğer günlerde seninle zaman geçirsin...

saçma hemde cok saçma sen yapsan ya aynısı :27:
yapamazsın dimi olmaz ama erkeler yapar bide evlenmeden anlaşmada yapar
arkadaşlarımla gezmeme karışmıcaksın sıkmıcaksın beni die

bilmiyorumda daha 2 haftadır bi evin içinde geceleri seni yalnız başıne bırakıp gelmiyosa
ne söylesem boştur hiçbişeydeyapamazsın neden mi baştan ben senle böyle anlaştım der yapıştırır lafı
doğru mu yapıyo tabiki hayır daha taze evlisiniz siz cicim aylarınızz
Geceleri seni tek başına yemek yemeye mahkum etmesi cok cirkin

hiçbişey yapma bırak kendi haline bi süre sonra sen sormayınca neden hiç sormuyo der belki yukarda bi arkadaş daha söylemiş aynı seyi katılıyorum anca onu deneyebilirsin...

Son düzenleme:
Back
X