- 6 Ocak 2009
- 1.847
- 1
Selam arkadaslar.Ben Almanyaya 8 sene önce gelin geldim. Esimle ayrildik bir sene olacak. Bosanmaya ikna edemedim. Ayrilmamiza ragmen bana son uygulamis oldugu siddette tutanak tutturup,dava actim. Bu davayi geri cekmem karsiliginda Türkiyede bosanmak icin vekalet verecegini söyledi.Bende davayi geri cektim vekaletleri görümcemin istedigi bir avukata gönderdik. Buraya kadar hersey tamam.
Avukat parasinida ödedik. Ilk durusma gecti ve sahit istenilmis.Anlasmada olmayan avukat dosyaya sahit gelecek diye eklemis.O yuzden ikinci durusma verilmis ve avukat bugün bana sahit lazim diyor.Ben KONYA´da sahidi nereden bulayim arkadaslar. Davam haftaya sali günü ve düserse esim tekrardan islemleri baslatmaz basima ek olur.Ne yapabilirim bana akil verin ne olur.
Avukat parasinida ödedik. Ilk durusma gecti ve sahit istenilmis.Anlasmada olmayan avukat dosyaya sahit gelecek diye eklemis.O yuzden ikinci durusma verilmis ve avukat bugün bana sahit lazim diyor.Ben KONYA´da sahidi nereden bulayim arkadaslar. Davam haftaya sali günü ve düserse esim tekrardan islemleri baslatmaz basima ek olur.Ne yapabilirim bana akil verin ne olur.