Arkadaslar Bosanma Davamla Ilgili Bir Sorun..

Zehir

her seçiş bir vazgeçiştir
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
1.847
1
Selam arkadaslar.Ben Almanyaya 8 sene önce gelin geldim. Esimle ayrildik bir sene olacak. Bosanmaya ikna edemedim. Ayrilmamiza ragmen bana son uygulamis oldugu siddette tutanak tutturup,dava actim. Bu davayi geri cekmem karsiliginda Türkiyede bosanmak icin vekalet verecegini söyledi.Bende davayi geri cektim vekaletleri görümcemin istedigi bir avukata gönderdik. Buraya kadar hersey tamam.

Avukat parasinida ödedik. Ilk durusma gecti ve sahit istenilmis.Anlasmada olmayan avukat dosyaya sahit gelecek diye eklemis.O yuzden ikinci durusma verilmis ve avukat bugün bana sahit lazim diyor.Ben KONYA´da sahidi nereden bulayim arkadaslar. Davam haftaya sali günü ve düserse esim tekrardan islemleri baslatmaz basima ek olur.Ne yapabilirim bana akil verin ne olur.

Selam arkadaslar.Ben Almanyaya 8 sene önce gelin geldim. Esimle ayrildik bir sene olacak. Bosanmaya ikna edemedim. Ayrilmamiza ragmen bana son uygulamis oldugu siddette tutanak tutturup,dava actim. Bu davayi geri cekmem karsiliginda Türkiyede bosanmak icin vekalet verecegini söyledi.Bende davayi geri cektim vekaletleri görümcemin istedigi bir avukata gönderdik. Buraya kadar hersey tamam.

Avukat parasinida ödedik. Ilk durusma gecti ve sahit istenilmis.Anlasmada olmayan avukat dosyaya sahit gelecek diye eklemis.O yuzden ikinci durusma verilmis ve avukat bugün bana sahit lazim diyor.Ben KONYA´da sahidi nereden bulayim arkadaslar. Davam haftaya sali günü ve düserse esim tekrardan islemleri baslatmaz basima ek olur.Ne yapabilirim bana akil verin ne olur.
Ne diyelim arkadaşım, şahit bulman şart.

biliyorum ama baska yolu yokmudur bunun :KK43: sart mi bizim buradan kalkip gitmemiz ? Konyadan bulsak olur mu

Avukat bilerek yapmış bence eşinizle anlasmalı yani.keske o davayı geri cekmeseydin

Siz anlasmali bosaniyorsaniz neyin 2. Durusmasi? Karsi tarafla bosanacagiz diye protokol mu imzaladiniz? Siz mesela hic bir sey talep etmiyorum mu dediniz ya da su kadar nafaka talep ediyorum dediniz esiniz onayladi mi bunu anlasma ile.

Ben bir şey anlamadım. Önce boşanmaya karar veriyorsunuz. Eşinizin şiddet uyguladığı ile ilgili kanıtlar da var... Eee ne demeye davayı geri çektiniz, tazminat alma hakkınız varmış.

Sonra eşinizin dediği gibi Türkiye'de boşanmaya karar veriliyor. Sanırım anlaşmalı değil. Çünkü anlaşmalı olsaydı bir anlaşma metni imzalıyorsunuz ve o anlaşmayla tek celsede boşanıyorsunuz. Sanırım çekişmeli açılmış dava. Eee peki o zaman neden vekaletinizi görümcenizin istediği avukata verdiniz ki? Siz avukatınızı kendiniz tutsaydınız ya? Onların tuttuğu avukata nasıl güvendiniz?

Bence başka bir avukata sorun, danışın, iyice öğrenin. Haklarınızı korumak için. Gerekirse avukatınız değiştirin. Davayı kim açtı? Ne gerekçe sundu? Lütfen aslını astarını iyice öğrenin. Yoksa kaybeden siz olursunuz.

Allah yardımcınız olsun.

Cekismeli bosanma olmali bu.
Gercekkten cok kiziyorum hic bir bilgisi olmadigi meslek dali hakkinda atip tutanlara.
Vekaleti bile anlasma sanan sahis avukat beni aldatiyor diyor. Cok daha iyisini yapacak olan hukuk fakultesi okuyup yapsin iyisini.

yok arkadaslar siddet davasini geri cekmem karsiliginda ,Türkiyede daha cabuk bosanabilmek icin anlasmali bosanma davasi actik. Ve avukatlardan bir tanesi digerlerinin haberi yokken sahit gelicek diye yazdirmis.

yok arkadaslar siddet davasini geri cekmem karsiliginda ,Türkiyede daha cabuk bosanabilmek icin anlasmali bosanma davasi actik. Ve avukatlardan bir tanesi digerlerinin haberi yokken sahit gelicek diye yazdirmis.

anlaşmalı boşanma davasında şahite gerek kalmaz. birçoğu ilk celsede biter..ayrıca vekalet vermek vekalet vermektir anlaşmak değil.
bu işte bir bit yeniği var.dikkat edin

X