Arkadaşlar boşanmalımıyım artık çok yanlızım nolurr yardım edin çıkmazdayımmm..

evlilikte dis faktorler cok riskli ama malesef erkek annesi dis Faktor olmadan cikmis evin tum islerine karisan birey gibi davraninca insan ister istemez can sikintisi yapiyor.

Başlıktada belirttiğim gibi evin tek oğlu bir görümcem var ama 10 kişiye beter kaynana sürekli yanımıza gelin ne zaman ne zaman diye başımın etini yiyo,eşim ailesine sapkınlık ve hayattaki herşeyi terkedecek kadar bağımlıııııııı..maddi durumları çok iyi...sorun şu,eşimin ailesinin yanında bana değer vermemesi artık eskimiş gibi davranması ve onlarında bana öyle davranması ev değiştircez biz ailelerden uzağız yanımıza geldiler 4 gündür yanımdalar,sürekli müdehale 500 tl ye ev tutmayın ucuz olsun,yada idare edin şöyle yapın böyle olsun sürekli akıl vermeler artık dayanamıyorum..eğer bu bir sınavsa atlatamayacığm galiba çok bunaldım artık nefes alamıyorum eşim için dünyanın merkezi ailesi onlar evliliği benimsetmediler oda benimseyemedi,kendimi anlamsız ve değersiz hissediyorum tatile gitcez gidin demiyolar yanımıza gelin gelin....ne yapayım güvenmiyorum oda bana güvenmiyo aile konusunda çok problemler yaşadık ama değişen birşey olmadığı gibi 2 yıılık evliyiz hergün dahada betere gidiyo ve beni tek kalemde silip atıyo bıktım artık diyo ayrılalım ozaman diyo ne yapayımmm nolur yardım edin...

Büyüklerin nasihatte bulunmaları çok normal bir durumdur, önemli olan sonuç. Eşiniz hep ailesinin önerilerine mi uyuyor? Yazdıklarınızdan somut bir örnek göremedim.

Ailelerden uzaktayız diyorsunuz bu durumda ne tür sıkıntılar yaşıyorsunuz? Uzaksanız tatil vb... durumlarda sizi görmek istemeleri normal değil mi?

Kendinizi, eşinizi ve ailesini iyice tartın bence ama objektif olarak. Acaba eşinizin ailesine düşkünlüğü sizi ailesine gard almaya mı teşvik ediyor?

Aile olmak, evlenmek ve boşanmak kolay şeyler değil. Bence iyi düşünün. Boşandıktan sonra hayatınızın daha kaliteli olacağından eminmisiniz?

Elbette en iyi yaşayan bilir. Herşeyin hayırlısı...

Son düzenleme:
Back