öylemi dersiniz kızlar bir hayat daha doğablirmi benim için işte bayan olmak toplum yapısı işsizlik(işimide bunun için bıraktım geldim şimdi iş arıyorum bu arada) sürekli düşündürüyo beni ailemin yanına sığabilirmiyim iş bulabilirmiyim hayatım nasıl olur..bağımlı olmuşum farketmeden bu adama...bunları düşününce korkuyorum..
sevgili excada;
eski konularina soyle bir goz attim.son birkac aydir esinden yana oldukca sıkıntılarin var.bir kararsizlik,kafa karisikligi icinde oldugun belli.hepsinden once ozguven eksikligi yasiyorsun ki en kotusu...
benim konularimi da okursan oncelikli olarak seninle ayni dertten muzdarip oldugum icin (eski esimin ailesine bagimliligi nedeni ile) en sonunda aldatilmayi da yasadim ve 6 ay once anlasmali olarak tek celsede bosandim ve annemin yanina yerlestim.1 ay sonra isimden cikarildim ve hala daha calismiyorum.ilk aylar bende azda olsa ozguven eksikligi,issizligin bunalimi,yeni hayatima alisma zorlugu yasadim.hatta oyle bir an oldu ki neredeyse bosandigima pisman olacaktim.ama zaman ve sabir herseyin ilaci oldu benim icin.tabii en onemlisi ailemin ve arkadaslarimin destegi ile o gunleri atlattim hamdolsun.cok cok daha iyiyim.
eski kocami soracak olursan;
bosanmamizin 3. ayindan bu yana yalvarmakta bana tekrar bir araya gelmemiz icin.her defasinda reddettim.son aylarda iyice perisan bir duruma geldi."insanin once kendi ailesi karisi,cocuguymus" diyor.bir zamanlar ailesi icin beni zerre gozu gormeyen adam simdi benim 2 dudagim arasindan cikacak kelime ile ailesini bile silip atacak durumda.(beter olsun..!)
ama ben butun kopruleri yiktim canim ayagimin altina paspas olsa nafile artik.cunku gercekten cok yol aldim.isim olmamasi disinda hicbir sorunum yok hamdolsun.
uzun oldu kusura bakma ama diyecegim o ki;
bir an once ekonomik ozgurlugunu eline al ve sana deger vermegen insanlari (bu esin de olsa) hayatindan bir an once cikar.yoksa ilerde cok pisman olursun gecen yillarina.ben aile bagimlisi olupta duzelen erkek daha gormedim arkadasim.yazik etme hayatina...
Rabbim yar ve yardimcin olsun...Hakkinizda hayirlisi ne ise onu versin...